Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θανάση στις δοκιμές το έκαψες το τζιν?

Cutty Shark έχεις πλέον σωσίβιο για το καλοκαίρι, τα μπρατσακια σου λείπουν.

Άντε ανυπομονούμε τώρα να δούμε μια ξύλινη σύνθεση στον τόρνο με υγρό γυαλί κ πυρο-τεχνημα στην ουρά του.

Mπάμπη καλοδούλευτα καί καλές δημιουργίες νά έχεις.

Σήμερα τό μενού είχε αρκετά καί διάφορα εργαλεία χειρός γιά αγροτικές-κηπουρικές εργασίες.

Πατόφτυρα,γκασμάς,φτυάρι,στυλιάρια.
Σκούπα,κοντάρι,καταστροφέας ζιζανίων Wolfgarten
Σέσουλα μεταλλική,σφήνες μεταλλικές 1,5 κιλό έκαστη.
Αφρώδη υλικό γιά άνετο γονάτισμα,διάφορες βόυρτσες,σχοινί 1,5 mm 60 μέτρα (ο Μιχάλης ξέρει πού θά χρειαστεί αυτό).

diafor11.jpg

diafor10.jpg

diafor12.jpg

diafor14.jpg

diafor15.jpg

diafor13.jpg

Είμαι σίγουρος Δημήτρη οτι στο επάγγελμα σου θα εισαι ο πιο οργανωμένος!!!καλα φτυαρισματα!

Τα στρατιωτακια του Δημητρη!

-bye-

Είμαι σίγουρος Δημήτρη οτι στο επάγγελμα σου θα εισαι ο πιο οργανωμένος!!!καλα φτυαρισματα!

Σε ευχαριστώ Βαγγέλη,άν καί πάντα κάτι θά λείπει χάχάχά,προσπαθώ νά είμαι πάντα όσο πιό οργανωμένος γίνεται.

Καλοριζικα Δημητρη, κριμα να μην υπαρχουν φτυαρια, τσουγκρανες και αξινες Bosch :)

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Ελα ντέ,κλασσικά φτυάρια,γκασμάδες,κλασσικές τσάπες ούτε Gardena ούτε Wolfgarten βγαίνουν.

Καλοδούλευτα όλα!

Πατοφτυαρα βλέπω,μεταφυτευσεις φαντάζομαι...

Ευχαριστώ πάνο
Ανανέωση στά υπάρχων κάνω,μιάς πού αυτήν τήν εποχή πολύ σωστά υπάρχουν φυτεύσεις καί μεταφυτεύσεις.

Εχω μιά τσάπα πολλά χρόνια πλατιά στό κάτω σημείο 25 cm,καί ψάχνω νά βρώ μιά ίδια ,καί έχουν σήμερα οβάλ η πλατιά στό κάτω σημείο,αλλά μικρές στά 16-17 cm,θά τό ψάξω καλύτερα,άν υποπέσει κάτι στήν αντίληψη σου πές μου.

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Ελα ντέ,κλασικά φτυάρια,γκασμάδες,κλασικές τσάπες ούτε Gardena ούτε Wolfgarten βγαίνουν.

Να λοιπον ενα πεδιο λαμπρο οπου υπαρχει κενο σε επωνυμα κλασσικα εργαλεια για τις εταιρειες να το καλυψουν.
Δοξα τω Θεω, μαστορια μερακλιδικα υπαρχουν που θα δωσουν το κατι τις παραπανω για ενα καλο και περιποιημενο φτυαρακι :)

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Ελα ντέ,κλασσικά φτυάρια,γκασμάδες,κλασσικές τσάπες ούτε Gardena ούτε Wolfgarten βγαίνουν.

Ευχαριστώ πάνο
Ανανέωση στά υπάρχων κάνω,μιάς πού αυτήν τήν εποχή πολύ σωστά υπάρχουν φυτεύσεις καί μεταφυτεύσεις.

Εχω μιά τσάπα πολλά χρόνια πλατιά στό κάτω σημείο 25 cm,καί ψάχνω νά βρώ μιά ίδια ,καί έχουν σήμερα οβάλ η πλατιά στό κάτω σημείο,αλλά μικρές στά 16-17 cm,θά τό ψάξω καλύτερα,άν υποπέσει κάτι στήν αντίληψη σου πές μου.

Ευχαρίστως.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να λοιπον ενα πεδιο λαμπρο οπου υπαρχει κενο σε επωνυμα κλασσικα εργαλεια για τις εταιρειες να το καλυψουν.
Δοξα τω Θεω, μαστορια μερακλιδικα υπαρχουν που θα δωσουν το κατι τις παραπανω για ενα καλο και περιποιημενο φτυαρακι :)
Ψαξτε Αμπατζιδης φτυρια τσαπες κλπ

Δημήτρη πολύ πράμα βλέπω. καλορίζικα όλα και καλές κηπουρικές εργασίες.

Καλοριζικα Δημητρη, κριμα να μην υπαρχουν φτυαρια, τσουγκρανες και αξινες Bosch :)

Μιχάλη, Bosch και ξερό ψωμί. αν έβγαζε και αυτοκίνητα θα χτύπαγες ένα είμαι σίγουρος ! χα χα χα χα

Μπάμπη έχεις ανέβει επίπεδο. πανέμορφες οι καλλιγραφίες αυτές με το λέϊζερ. έχεις και την παλιοπαρέα εκεί οπότε μια χαρά σε βρίσκω. :ernaehrung004:

Καλορίζικα Δημήτρη τα νεα εργαλεία χειρός κήπου...

Φτυρι,τσάπα,άξινα και καζμας πάντα πρέπει να υπάρχουν γενικοτερα σε έναν κήπο όταν υπάρχει....

Να τα δείγματα και από τον Μπάμπη....εξαιρετικά..ακτίνα λέιζερ λοιπόν το άλλο μηχάνημα.. μάλιστα..
Καλή αρχή εύχομαι στο νέο σου εγχείρημα....
Πολύ σημαντικό να παρέχονται πληροφορίες συνδυαστικά απο φιλους από κοντά πάνω στο αντικειμενο ώστε να μαθαίνετε κάτι πιο άμεσα και σωστότερα...μιας και το συγκεκριμένο εαν δεν κάνω λάθος έχει πολύπλοκες λειτουργίες...

Σας ευχαριστώ πού παιδιά.
Κώστα, έτσι είναι όπως τα λές, εδώ μέσα μαθαίνουμε ο ένας απ´ τον άλλον. :grandpa:

Επιτελους ηρθαν οι σφιγκτηρες απο αμαζον! Η πρωτη παραγγελια ποτε δεν ηρθε γιατι μαλλον χαθηκε. Εγινε δευτερη παραγγελια η οποια ηρθε κανονικα.
Βγαινουν σε τεσσερα μεγεθη, 150 και 300μμ σαν αυτους που παρηγγειλα καθως και σε 450 και 600μμ. Οι τιμες ειναι απο 18 εως 25.85 ευρω στο Amazon.de

Σφιγκτηρες Bessey GEARK -Gear Bar Clamp. To "Gear" υπονοει τα 'γραναζια' που περιεχει ο μηχανισμος του σφιγκτηρα.
46847691725_88e7e69942_b.jpg

Ωραιο και βαρυ εργαλειο, ξεχειλιζει ποιοτητα.
46847691135_82ba0135c5_b.jpg

Πολυ σφιγκτοι στο ανοιξε κλεισε, εβαλα σπρευ σιλικονης στην μεταλλικη μπαρα για να χαλαρωσουν γιατι δεν γινεται δουλεια αλλιως.
46847690615_910f92bc48_b.jpg

Το απογευματακι θα τους δοκιμασω και στην πραξη και θα γινει ενα συντομο review και περιγραφη αυτου του νεου και καινοτομου ειδους σφιγκτηρα, πατεντα της Βessey.
Αν ειναι οπως τους φανταζομαι, θα παραγγειλουμε αλλο ενα ζευγαρακι.

Τι ομορφιές είναι αυτές Μιχάλη ; καλορίζικα. φαίνονται βαρέων βαρών και σίγουρα θα κάνουν παραπάνω από όσα υπόσχονται.

Καλά και με την παραγγελία που ''χάθηκε'' τι μέλει γενέσθαι ; πως κινήθηκες ; εδώ δεν χάνονται από Κίνα (που λέει ο λόγος) χάνονται από amazone ;

Ευχαριστω Γιωργο! Τα σφιγκτηρακια φαινονται αλλα και ειναι βαρεων βαρων. Πολυ γερη κατασκευη και ειμαι σιγουρος οτι την δυναμη συσφιξης που υποσχεται η Bessey, θα την πιανουν.

Ενημερωσα το αμαζον μετα απο περιπου ενα μηνα απο την ημερα που υποτιθεται θα ερχοταν το πακετο. Την ιδια μερα μου πιστωσαν το ποσο, μου ζητησαν συγνωμη και μου ειπαν οτι καμμια φορα τα πραγματα χανονται στα ταχυδρομεια.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη πολύ πράμα βλέπω. καλορίζικα όλα και καλές κηπουρικές εργασίες.

Σε ευχαριστώ Γιώργο.

Καλορίζικα Δημήτρη τα νεα εργαλεία χειρός κήπου...

Φτυρι,τσάπα,άξινα και καζμας πάντα πρέπει να υπάρχουν γενικοτερα σε έναν κήπο όταν υπάρχει....

Σέ ευχαριστώ Κωστή.

Μιχάλη καλοδούλευτοι οι νέοι σου σφιγκτήρες,καλές κατασκευές καί επισκευές.

Μού βγήκε ο "ανανίας" γιά νά βρώ αυτό πού ήθελα σέ σκαλιστήρια καί τετράγωνες τσάπες,γύρισα τό μισό λεκανοπέδιο,γιά να βρώ αυτά πού ακριβώς ήθελα.
Καλά λέω σέ κάποιον έμπορα δέν έχετε φαρδυές τετράγωνες τσάπες καί μικρά σκαλιστήρια,μού απαντάει γιατί νά φέρω σάμπως σκάβει καί κανείς τήν σήμερον,όλοι τεμπέληδες έχουν γίνει,κανείς δέν μού ζητάει τσάπες καί σκαλιστήρια,χαμογελάω συγκαταβατικά καί προσθέτω καί υπέρβαροι,μιάς πού ο έμπορας τά είχε τά κιλάκια του.
Μία τσάπα λοιπόν στό χωράφι κάθε μέρα,τόν διαιτολόγο κάνει πέρα :flipout:

tsap110.jpg

tsap210.jpg

Πωωω έχει να πέσει χειρωνακτική εργασία.., φωτιά θα πάρουν τα τσαπιά !

Κώστα μας πλάνεψες με την πλάνη σου. εργαλειάρα !! καλοδούλευτη -bye-