Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα μαστορες!!

Τα new kids on the block τα σπανε μου φαινεται απο ποιοτητα γενικοτερα. Απο τα καλυτερα εργαλεια χειρος!

Το μετρο εχει επισημανση και στην απο κατω μερια της ταινιας? Για πες καμμια αποψη. Το περιμενω και εγω σε λιγες μερες :))

Το αλφαδακι τι λεει, εμφανισιακα ειναι κορυφαιο αλλα διαβασα καποιες αρνητικες κριτικες και το αφησα για αργοτερα..

3889d1815721cd22540494b7b277d3fb.jpg

d4f6317c88cfa40c73d75f3928268fc0.jpg

Έχει, και όχι ανάποδα όπως το Milwaukee....

Ποιότητα κατασκευής αντίστοιχη και στα 2. Κύλιση ταινίας «φαίνεται» λίγο πιο άνετη και ομαλή στο κόκκινο. Όπως και η ασφάλεια κλείνει πιο ομαλά. Απ την άλλη το μπλε έχει καλύτερο μαγνήτη και πλαστικό για σταμάτημα με το δάχτυλο ενώ το κόκκινο έχει απλώς ένα κενό.

Το αλφάδι ωραίο ποιοτικά, δυνατός μαγνήτης και δείχνει να ναι ακριβές. Δεν καταλαβαίνω τι αρνητικό θα μπορούσε να είχε.

Εμένα πάντως από την αγορά πιο πολύ μ άρεσαν τα foams... σταμάτησαν επιτέλους να κοπανάνε κάτι κουτάκια που είχα και προοριζόταν για το παλιό L-boxx.

Έχει, και όχι ανάποδα όπως το Milwaukee....

Ποιότητα κατασκευής αντίστοιχη και στα 2. Κύλιση ταινίας «φαίνεται» λίγο πιο άνετη και ομαλή στο κόκκινο. Όπως και η ασφάλεια κλείνει πιο ομαλά. Απ την άλλη το μπλε έχει καλύτερο μαγνήτη και πλαστικό για σταμάτημα με το δάχτυλο ενώ το κόκκινο έχει απλώς ένα κενό.

Το αλφάδι ωραίο ποιοτικά, δυνατός μαγνήτης και δείχνει να ναι ακριβές. Δεν καταλαβαίνω τι αρνητικό θα μπορούσε να είχε.

Εμένα πάντως από την αγορά πιο πολύ μ άρεσαν τα foams... σταμάτησαν επιτέλους να κοπανάνε κάτι κουτάκια που είχα και προοριζόταν για το παλιό L-boxx.

Καλησπέρα,
Υπάρχει link για τα lboxx inserts (foam);

Καλησπέρα,
Υπάρχει link για τα lboxx inserts (foam);

Καλησπέρα,

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07HC95WG6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Παρεμπιπτόντως αν αξίζει για κάποιον η αποστολή από επαρχία έχω αυτό του παλιού που δε θα χρειαστώ.
https://www.amazon.co.uk/Sortimo-L-...HVG6V80SZPF&psc=1&refRID=NBYA1MTYBHVG6V80SZPF

Ευχαρίστως να το στείλω αν το χρειάζεται κάποιος.

Καλησπέρα,

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07HC95WG6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Παρεμπιπτόντως αν αξίζει για κάποιον η αποστολή από επαρχία έχω αυτό του παλιού που δε θα χρειαστώ.
https://www.amazon.co.uk/Sortimo-L-...HVG6V80SZPF&psc=1&refRID=NBYA1MTYBHVG6V80SZPF

Ευχαρίστως να το στείλω αν το χρειάζεται κάποιος.

Για το παλιό θα ενδιαφερόμουν εγώ. Είμαι Βόλο όμως...

Καλορίζικα τα εργαλεία σας και οι εργαλειάρες σας... :ernaehrung004:
Κώστα ο τροχός δεν έχει ρυθμιζόμενες στροφές;

Βλέπω ότι τώρα τελευταία οι παραλαβές εργαλείων Bosch έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Μοναδική εξαίρεση ο φίλος και γείτονας που επιμένει Stihl.
Δεν αφήνετε άνθρωπο να αγιάσει λέμε..
Καλορίζικα σε όλους και καλές εργασίες. -bye-

Καλοριζικα Δημητρη!

Γιωργο, η Stihl στα εργαλεια κηπου πρεπει να ειναι οτι ειναι η Bosch στα εργαλεια ρευματος και μπαταριας :)

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι
Οπως πολύ σωστά αναφέρει ο Πάνος,καί περισσότερο από τήν Bosch.

Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές.......
Δυνατό, μουράτο, εύκολα ρυθμιζόμενο, ανθεκτικό στις πτώσεις αλλά υπερτιμημένο.
ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ...... Καλό καλοκαίρι ή καλό φθινόπωρο καλύτερα.

καλες εργασιες με τις εργαλιαρες που αποκτησατε

καλες ακροασεις κυριε Κωστα
usb εχει (για μουσικη)?
bluetooth δεν εχει (και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα :flipout: )
γιατι απο Φθινοπωρο ... τι εγινε φιλε ξεκινας τα μπανια με το ραδιοφωνο αγκαλια?

Κώστα έπρεπε να γράψεις...τελος εδω
Τα πηρα όλα!!ομορφο παρόλο που συμφωνώ υπερτιμημένο!!καλοάκουστο!!!

καλες εργασιες με τις εργαλιαρες που αποκτησατε

καλες ακροασεις κυριε Κωστα
usb εχει (για μουσικη)?
bluetooth δεν εχει (και δεν μπορεις να κανεις και τιποτα :flipout: )
γιατι απο Φθινοπωρο ... τι εγινε φιλε ξεκινας τα μπανια με το ραδιοφωνο αγκαλια?

Είπαμε είναι εργαλείο δουλειάς & υπερτιμημένο...........

Τα διαθέσιμα λεφτά για τα εργαλεία τέλος. Τα κεφάλια μέσα.

Αν δεν το έβρισκα σε "ειδική" τιμή δεν θα το έπαιρνα.

Άντε αφού δεν είμαστε κοντά θα βασανιστώ με κάνα 20αρι ακόμα για 2 εξαρτήματα (για Usb & για μπλε δόντι).

Μιά φωτό γιά τόν λοστό μέ γάντζο Stihl σέ μικρογραφία βέβαια σέ ένα κομμένο κορμό (απλά γιά να γίνει κατανοητός ο τρόπος εργασίας έβαλα τόν κοντό κορμό),σέ ένα μακρύ κομμένο κορμό η ευκολία είναι πολύ μεγάλη γιά τήν μοχλοειδή κύλιση.

losto110.jpg

Καλορίζικα τα καλούδια σας παληκάρια...
Μιχάλη, έχω ακριβώς το ίδιο κουτί της Bosch, διάμετρο 1/4, αλλά με 12 κοπτικά αντί για 15. Λείπουν το 2 το 5 και το 7 αν διακρίνω σωστά.
Πολύ καλά είναι.
Πάντως όποιο router κι αν έχει κάποιος μπορεί εύκολα να βρεί φωλιές 1/4 και στην Ελλάδα.

Μια φωλια/τσοκ/collet του 1/4, παντως, που ψαχνω να βρω για ευθυ λειαντηρα (ιδια με των dremelοειδων ειναι) δεν υπαρχει πουθενα (ή δεν ψαχνω σωστα).
Παιζει να ειναι η ιδια;