Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια το τζουκ μποξ σου Κώστα. εργασία μετά μουσικής, ότι καλύτερο !!

Δημήτρη πολύ καλή πατέντα αυτή για μετακίνηση κορμών. ο γάντζος λογικά είναι κινητός έτσι ;

Δημήτρη πολύ καλή πατέντα αυτή για μετακίνηση κορμών. ο γάντζος λογικά είναι κινητός έτσι ;

Kαλημέρα
Ναί κινητός είναι Γιώργο ο γάντζος γιά να πιάνει διαφορετικές διατομές κορμών.

Καλοδούλευτα όλα.

Θα χρειαστείς ακόμα ένα λοστό Δημήτρη.

Πόσο έκανε;

Ευχαριστώ Πάνο,καλημέρα.
Σέ μεγάλους σέ διατομή κορμούς καί μακρυούς λογικά ναί.
Στά 45 ευρώ

Μιχάλη καλορίζικα τα bits φρένας..
Κώστα καλορίζικος και ο γωνιακος τροχος....
Δημήτρη καλορικα και τα εργαλεια χειρος της Stilh.. Ο λόστος μου αρέσει....δίνει ευκολία στην εργασία...

Το τσίμπησα το πρωί.

IMG-20190509-093452.jpg

Καλό το βαλιτσάκι, λίγο ψέματα βέβαια αλλά κάνει τη δουλειά του.
Όχι και το απόλυτα ρυθμιζόμενο, 6 σκάλες έχει όλες και όλες...
Οι μύτες είναι μάλλον για γέλια (και για κλάματα).
Αλλά για αυτό που το θέλω, κορυφαίο.
Μη βλέπετε που γκρινιάζω πριν το βάλω στη πρίζα! :D

Κατέληξα σε αυτό γιατί θα το χρησιμοποιεί και η (11άχρονη) κόρη.

αντε φιλε καλες εργασιες, τα ειπαμε για το βαλιτσακι ... για αυτα που θελεις να κανεις μια χαρα ειναι!
εδω που εμπλεξες θα ξεχασεις σιγα σιγα πως ακουγονται τα ATC :smash:
(αρχιζω να μετραω εργαλεια που αγοραζεις ... σε κοβω, το επομενο να ειναι κατι σε κοπτικο)

Ευχαριστώ. :)
Μπα... πρέπει πρώτα να στρώσω την υπόγα αν είναι να πάρω κάτι χοντρό και στις ντουλάπες δεν χωράει κάτι άλλο ακόμη.

BTW, καμία ιδέα για το τι είναι αυτό;

a7fDpa9.jpg

Σαν πέτρα τροχίσματος για στρουμφάκια είναι.

Last edited by a moderator:
Πέτρα τροχίσματος είναι. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά μου φάνηκε ότι μπορεί να βολέψει για μπιτ κανονικού ρούτερ. Για το ντρεμελάκι που έχει πολύ μικρά μπιτ δεν νομίζω να βολέψει.

Σε τόσο μέγεθος και με τις στροφές που έχει, ή θα σου φύγει από το χέρι και θα καρφωθεί απέναντι ή θα ρουτάρεις κανένα δάχτυλο...
Καλύτερα να δώσει κάποιος 20 για μία πιο μεγάλη πέτρα ακονίσματος παρά να δώσει τα ίδια λεφτά για ράμματα.

Λογικό ακούγεται και για τέτοιο μοιάζει.

Για να καταλάβετε το μέγεθος...

MzenNZn.jpg

Για αυτό λέω ότι μετά πας βουρ για ράμματα. :D

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το τσίμπησα το πρωί.
Καλό το βαλιτσάκι, λίγο ψέματα βέβαια αλλά κάνει τη δουλειά του.
Όχι και το απόλυτα ρυθμιζόμενο, 6 σκάλες έχει όλες και όλες...
Οι μύτες είναι μάλλον για γέλια (και για κλάματα).
Αλλά για αυτό που το θέλω, κορυφαίο.
Μη βλέπετε που γκρινιάζω πριν το βάλω στη πρίζα! :D

Κατέληξα σε αυτό γιατί θα το χρησιμοποιεί και η (11άχρονη) κόρη.

χε χε χε δεν είσαι ο μόνος...

IMG-9085.jpg

Το ζαχάρωνα τόσο καιρό.. πιστεύω για μία στο τόσο που θα το χρησιμοποιήσω να μην έχω πρόβλημα.
Απλά θέλω να πάρω πιο ποιοτικά εξαρτήματα γιατί κάτι σχόλια που διάβασα με προβλημάτησαν. Αλήθεια που μπορώ να βρω, ξέρει κάποιος ;

Υ.Γ. κάπου θυμάμαι από κέντρο βίδας..

χε χε χε δεν είσαι ο μόνος...

IMG-9085.jpg

Το ζαχάρωνα τόσο καιρό.. πιστεύω για μία στο τόσο που θα το χρησιμοποιήσω να μην έχω πρόβλημα.
Απλά θέλω να πάρω πιο ποιοτικά εξαρτήματα γιατί κάτι σχόλια που διάβασα με προβλημάτησαν. Αλήθεια που μπορώ να βρω, ξέρει κάποιος ;

Παντου εχει φιλε. Και εκει, και στα leroy κτλ. Και στα ebay, βεβαια. Γενικα ο,τι πληρωνεις παιρνεις.

Παντου εχει φιλε. Και εκει, και στα leroy κτλ. Και στα ebay, βεβαια. Γενικα ο,τι πληρωνεις παιρνεις.

Εννοείται. γι αυτό έγραψα ότι θέλω να πάρω πιο ποιοτικά. Σ' ευχαριστώ.

Ευχαριστώ Κωστή για τις ευχές σου.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Την 9η Μαιου του Σωτηριου ετους 2019 και ωρα μετα μεσημβριας, εγενετο ιστορικη αγορα πολυεργαλειου parkside απο τον Γεωργιο τον Πετρουπολιτη!

Καλοριζικη η πρωτη παραλαβη του ετους και να μην ειναι η τελευταια! :))

Eισαι τυχερος Γιωργο γιατι τα μονα καλα αναλωσιμα που μπορεις να βρεις ευκολα και να αγορασεις ειναι της Dremel. Δεν εχεις να ψαχνεις μαρκες απο δω κι απο εκει. Κεντρο βιδας https://www.kentrovidas.gr/fprodcat.php?cat=244

Εδω ενα δωρο/αφισα με τα περισσοτερα αναλωσιμα της Dremel (κανε κλικ στο λινκ και ξανακανε κλικ για μεγεθυνση) https://i.pinimg.com/originals/38/1f/d1/381fd18b5672715a5dc3279d23453a90.jpg

Στο νημα του Dremel ρωτα οτι θες σε σχεση με τα αναλωσιμα.