Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο!! Πολυ καλη τιμη τα 79,90 αν και με κωδικο Vodafone με -15% το παιρνεις οποια στιγμη θες στα 85...

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριακο, δυστυχως φιλε μου τα επαγγελματικα Bosch ειναι μια με δυο κλασεις ανωτερα απο τα Dewalt, γενικα μιλωντας.

Για να λεμε και του στραβου το δικιο, 2-3 εργαλειακια Dewalt που εχω και χρησιμοποιω συχνα, εχουν αποδειχτει πολυ καλα.
Βοsch και Μακιτα ομως στο φινιρισμα, στην αισθηση, στην ποιοτητα κατασκευης -και πιθανοτατα και στην τεχνολογια- δεν ειναι.

Ειδες που απαντας μονος σου?

Οσο για το τελευταιο που αναφερεις, ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν ειναι ΜΑΚΙΤΑ......

GRO 12V-35
Από QUICKSHOP στα 79,56 (85,56 με τα μεταφορικά)
Δεν βάζω λινκ γιατί δεν το έχει ξανά
Δεν την λες και άμεση ανταπόκριση, το παράγγειλα 18/4 και το παρέλαβα μόλις τώρα. Τουλάχιστον ήρθε.
Μιχάλη το ήθελα αλλά με επηρέασε κι εσύ. (Τραβάτε με κι ας κλαίω) 😀
Κριτική αργότερα, γιατί τώρα έχω μπλέξει με τις δημοτικές εκλογές και δύσκολα βρίσκω χρόνο
Πάντως είναι κουκλί.

Ευχαριστω συναδελφοι!
Ψηλε, καλη αυτη η πληροφορια για τον εκπτωτικο κωδικο vodafone.

Δημητρη καλοριζικο το εργαλειο! Πηρες το καλυτερο ροταρυ μπαταριας που κυκλοφορει, τι να λεμε τωρα :)

Kαλη τυχη με τις δημοτικες εκλογες φιλε!

++++++

Απο κεντρο βιδας αναλωσιμα για το ντρεμελ, κυριως bits λειανσης μεταλλου και ολα τα μεγεθη που χρησιμοποιω.

46925101125_b54db3042d_b.jpg

Eπισης 2 ειδων ανεξιτηλα heavy duty μαρκαδορακια Stanley Fatmax και μια μικρη μετροταινια 2 μετρων της Μilwaukee απο την ντοπια αγορα.
Kαι μια εποξειδικη κολλα δυο συστατικων bison.

Η μετροταινια η μικρη δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο περαν απο μια καλη ποιοτητα ταινιας που δεν γυαλιζει -ειναι ματ- και ενα καλο ελατηριο επαναφορας που ειναι ηπιο.
47789383422_42e4b766bf_b.jpg

Σημερα αγορασα διαφορα, απο 2 τοπικα καταστηματα : γαντια ηλεκτροκολλησης, Τ αερος, βιδες για pocket hole και γυαλοχαρτα ταινιολειαντηρα 220 grid DEWALT.
Τα γυαλοχαρτα ειχαν αυτοκολλητο της εταιρεια στη συσκευασια (δεκαδα), αλλά στο πανι δεν γραφουν τιποτα !!!! τι παιζει ?????

Attachments

• ΓŽΒ³ΓŽΒ±ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    ΓŽΒ³ΓŽΒ±ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ±.jpg
    44.5 KB · Views: 157
  • ΓŽΒ³Γβ€¦ΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€‘ΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±.jpg
    ΓŽΒ³Γβ€¦ΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€‘ΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±.jpg
    66.4 KB · Views: 157
Καλοδουλευτα Θαναση!

Και σε μενα το κιτρινο γυαλοχαρτο της Dewalt που ηρθε με το τριβειο δεν γραφει απο κατω τιποτα/λογοτυπο. Μονο τις αλλες λεπτομερειες και το made in ...Switzerland!!

καλορίζικα παιδιά ηρθε και το πολυβόλο μου
7b57d24678e37adb155db257755825a6.jpg
86938e9e3849353720539982513ee722.jpg
047ffc8f0617dcf311afd1f4e9d2ef5d.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Σώφρον & Αντρέα.
Ευχαριστώ πηρα και αυτον τον αντάπτορα που μετατρέψεις το μπουλονοκλειδο σε παλμικο κατσαβίδι και οχι μονο
0370444a07dc7eeba2f0f701e0e0bd95.jpg

Δυναμη το εργαλειο Ανδρεα, καλοριζικο!!

Το μπουλονοκλειδο ειναι 3/8?
Για το ανταπτορακι για βαλε κανα λινκ, με ενδιαφερει για ενα 12βολτο μπουλονοκλειδο που εχω.

Καλοδουλευτα Δημητρη ,Θαναση και Αντρεα τα εργαλεια και αναλωσημα......

Αντρεα πολυ μου αρεσε ο ανταπτορας...

Δυναμη το εργαλειο Ανδρεα, καλοριζικο!!

Το μπουλονοκλειδο ειναι 3/8?
Για το ανταπτορακι για βαλε κανα λινκ, με ενδιαφερει για ενα 12βολτο μπουλονοκλειδο που εχω.
ευχαριστω πολυ είναι 1/2 https://www.xristoueshop.gr/antaptoras-1-2-se-1-4-milwaukee-48034410.html
1580a84bfd766ced349ae7d23f35b39c.jpg

Καλοταξιδο το κιτρινο τερας, ειναι και παναλαφρο για αυτα που κανει! προσοχη με τις βιδες γιατι θα τις κουρεψει ολες!

Ναι Μιχαλη σωστα, τα γυαλοχαρτα για το εκκεντρο Dewalt γραφουν Switzerland, αλλά αυτο γραφει Italy, τι εχουν κανει μονο αυτοι το ξερουν !!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοταξιδο το κιτρινο τερας, ειναι και παναλαφρο για αυτα που κανει! προσοχη με τις βιδες γιατι θα τις κουρεψει ολες!

Ναι Μιχαλη σωστα, τα γυαλοχαρτα για το εκκεντρο Dewalt γραφουν Switzerland, αλλά αυτο γραφει Italy, τι εχουν κανει μονο αυτοι το ξερουν !!
να σε καλα αντάπτορας είναι για δύσκολες περιπτώσεις και σαν έξτρα επιλογή για τα υπόλοιπα με το παλμικο

Τωρα που ψαχνω, βρηκα και τον αντιστοιχο impact rated ανταπτορα της DEWALT για το μπουλονοκλειδο σου, αν δεν ειχες παρει τον Milwaukee.
https://www.doitbest.gr/antaptoras-kroystikoy-katsabidioy-ompact-dewalt-1-2-se-1-4-dt7508.html

Eπειδη ειναι σε καλη τιμη, λεω να τον αγορασω σε καποια φαση απο καποιο μαγαγι που θα εχει και εναν ανταπτορα 3/8" σε 1/4".

Ευχαριστώ πολυ τον δεν τον βρήκα στη Ρόδο της dewalt και ετσι πηρα τον milwaukee αφου διάβασα και καλα σχόλια για αυτον αυτο που παρατήρησα ειναι οτι δεν μπορείς να βαλεις τα κανονικα bit αλλα τα Πιο μακριά ώστε να ασφαλίζουν

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο!! Πολυ καλη τιμη τα 79,90 αν και με κωδικο Vodafone με -15% το παιρνεις οποια στιγμη θες στα 85...

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενώ είχα την εντύπωση πως είναι 15% και εγω είναι 10% τελικα..
https://thankyou.vodafone.gr/offer/126