Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα Μιχάλη, Δημήτρη.
Οι αρπάγες πρέπει να είναι πολύ εξυπηρετικές. να σου πω θα ήθελα κι εγώ δύο για το χωριό.
Η μία κάνει 26 ή το ζεύγος ;

Eυχαριστω παιδια!

Καλοριζικες οι αρπαγες Δημητρη!
Μαθαινουμε και για εργαλεια που ουτε καν ξεραμε οτι υπαρχουν -και ειναι και χρησιμοτατα!

Καλορίζικα Μιχάλη, Δημήτρη.
Οι αρπάγες πρέπει να είναι πολύ εξυπηρετικές. να σου πω θα ήθελα κι εγώ δύο για το χωριό.
Η μία κάνει 26 ή το ζεύγος ;

Σέ ευχαριστώ Γιώργο,η μία έχει 26 ευρώ.

Eυχαριστω παιδια!

Καλοριζικες οι αρπαγες Δημητρη!
Μαθαινουμε και για εργαλεια που ουτε καν ξεραμε οτι υπαρχουν -και ειναι και χρησιμοτατα!

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη,γιαυτό πετάει η ομάδα όσο ζούμε μαθαίνουμε.

Καλημέρα παιδιά καλορίζικα σε όλους και ετσι για να ξεκινήσει η μερα μας με χρώμα και ποιότητα μια απο μενα η καλύτερη πενσα της knipex κωδικος 01 06 190 στα 31 ευρω απο toolstore
f85a5f449d6240a85551783621d04c96.jpg
df7e1f3f8d2ea24ac6b328915dc43b01.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικη η πενσα Ανδρεα, οντως ειναι απο τις καλες πενσες με το χρωμιο μεσα στο κραμα ατσαλιου.

+++

Παρηγγειλα χτες απο το protools και παρελαβα σημερα το πρωι https://protool.gr/organa-metrhshs/metra/stanley-metro-plastiko-lama-13-mm-panoramic-3-m-0-32-125

Eνα μετρο πανοραμικο, με ανοιγμα απο την πανω πλευρα για να μετρας επακριβως εσωτερικες επιφανειες, οπως το εσωτερικο ενος συρταριου πχ.

48000146457_61bc552caf_h.jpg

Επειδη ειναι καπως ξεχωριστο και ενδιαφερον εργαλειακι, θα το παρουσιασω στα εργαλεια χειρος αργοτερα.

Αντρέα ωραία και ποιοτική πένσα χτύπησες. καλορίζικη.

Μιχάλη καλορίζικο το μέτρο. πρώτη φορά βλέπω τέτοιου είδους εργαλείο. όσο ζούμε μαθαίνουμε !!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα παιδιά καλορίζικα σε όλους και ετσι για να ξεκινήσει η μερα μας με χρώμα και ποιότητα μια απο μενα η καλύτερη πενσα της knipex κωδικος 01 06 190 στα 31 ευρω απο toolstore
f85a5f449d6240a85551783621d04c96.jpg
df7e1f3f8d2ea24ac6b328915dc43b01.jpg

Ωραιο πραμα...οχι σαν τις bosch διακοσμητικες...:afro:

σας ευχαριστώ παιδιά ειναι όντος κόσμημα η άτιμη

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Αντρεα και Μιχαλη....

Προτοτυπο το μετρο.....περιμενω εντυπωσεις....
να σε καλα Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα Αντρεα και Μιχαλη....

Προτοτυπο το μετρο.....περιμενω εντυπωσεις....

Eυχαριστω Κωστη, εχω δοκιμασει το μετρο, εχω βγαλει φωτο, θα αναρτησω τις εντυπωσεις σημερα.

Πρωινη παραλαβη απο amazon.de. Τριβεια χειρος και μια ξυστρα Wolfcraft. https://www.amazon.de/gp/product/B001CBZPNS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
48006612312_3cbb940020_b.jpg

Ωραια ποιοτητα και θα χρειαστουν ολα στο μεγαλο project συντηρησης ξυλινων παραθυρων και πορτων του σπιτιου.
48006611927_eeeee795a4_b.jpg

Εδω ενα κοντινο πλανο στο σημειο οπου μαγκωνει το γυαλοχαρτο.
48006532173_3cffb01829_b.jpg

Ευχαριστω νεαρε μου :)

Eχω πλεον αρκετα τριβεια χειρος Wolfcraft ομως η εργονομια τους δυστυχως δεν ειναι οσο ικανοποιητικη οσο ειναι η περιποιημενη τους εμφανιση και η καλη ποιοτητα κατασκευης τους.

Το κρατημα τους, το χερουλι τους ιδιαιτερα, θελει σε ολα τα τριβεια τους επειγουσα σχεδιαστικη βελτιωση.

Μιχαλη, γιατι θα τριψεις με χειρος και οχι με ηλεκτρικα (εκκεντρο, παλμικκ κτλ);
Ομορφα παντως ειναι :)

Υπαρχουν σημεια, περιοχες και περιστασεις οπου το τριψιμο με το χερι ειναι απαραιτητο. Η πολυ δουλεια προφανως και θα γινει με τα τριβεια ρευματος και μπαταριας.

Καλοριζικα τα εργαλεια γραψίματος και η Μυστρά.

Ειδικά στις περιοχές που ψάχνουμε για ωραίο φινίρισμα το τριψιμο με εργαλεία χεριού είναι τα ιδανικότερα....!!!

Παρελβα και γω

Συντομο τεστ και παρατηρησεις εντος ολιγου στο αναλογο χωρο.