Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εχω και της fisco βιδες, θεωρω οτι πανω κατω ιδιες ειναι. Τις πηρα οπως και το dovetail marker πιο πολυ για να τα παρω, απο τη στιγμή που δεν επιβαρυναν τα μεταφορικα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινή αγορά ένα δεύτερο ακονιστήρι Stihl,spray διαλυτικό ρητίνης Stihl,κεφαλή Stihl Polycat 27-3,καί σέτ ανταλλακτικές πλαστικά μαχαίρια κεφαλής.

Καί ένα καπέλο Stihl

stk110.jpg

Ωραια αισθηση και μεγαλη χαρα να εχεις ολα τα εργαλεια, εξαρτηματα, προσαρτηματα, και αναλωσιμα μιας καλης και επωνυμης σειρας εργαλειων!!
Καλοριζικα Δημητρη!!

Κεφαλη δεν ειχε επανω το κοπτικο? Ειναι διαφορετικη αυτη απο αυτη που φορουσε το εργαλειο οταν το αγορασες?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραια αισθηση και μεγαλη χαρα να εχεις ολα τα εργαλεια, εξαρτηματα, προσαρτηματα, και αναλωσιμα μιας καλης και επωνυμης σειρας εργαλειων!!
Καλοριζικα Δημητρη!!

Κεφαλη δεν ειχε επανω το κοπτικο? Ειναι διαφορετικη αυτη απο αυτη που φορουσε το εργαλειο οταν το αγορασες?
Συνήθως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πάνω την πλαστική κεφαλή για το νήμα και στα ποίο δυνατά κοπτικά το προσάρτημα για δυσκο και τον δυσκο

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είσαι μερακλής!!!

Τα σέβη μου!!!

Προσπαθώ γιά τό καλύτερο πάντα,σέ ευχαριστώ Πάνο.

Καλοριζικα Δημητρη!!

Σε ευχαριστώ Μιχάλη

Τά χορτοκοπτικά τής Stihl ανάλογα τόν κυβισμό έχουν επάνω κεφαλή μεσηνέζας καί δίνουν δώρο τόν δίσκο τώρα στίς εκπτώσεις μέχρι τής 29 Ιουνίου,η έχουν επάνω κεφαλή μεσηνέζας καί δίνουν δώρο τήν κεφαλή Polycat,ή έχουν επάνω δίσκο καί δίνουν δώρο κεφαλή Polycat.

Προσωπικά Μιχάλη εγώ είχα αγοράσει 2 προσαρτήματα χορτοκοπτικού στό σύστημα Kombi τής Stihl πού είχαν επάνω δίσκο καί αγόρασα καί κεφαλή μεσηνέζας γιά νά τά αλλάζω εύκολα,νά έχω επάνω μόνιμα τόν δίσκο στό ένα,καί μόνιμα τήν κεφαλή μεσηνέζας στό άλλο,σκεφτόμουνα νά αγοράσω καί ένα τρίτο προσάρτημα νά έχω επάνω μόνιμα τήν κεφαλή Polycat,αλλά σκέφτηκα ότι πάει πολύ,σύν ότι οι κεφαλές μεσηνέζας καί Polycat αλλάζουν εύκολα απλά βάζουμε γιά κόντρα στήν τρύπα ένα κυλινδρικό μέταλλο καί ξεσφίγγουμε μέ τό χέρι αριστερόστροφα,ενώ στόν δίσκο χρειάζεται κλειδί ξεβίδωμα τό παξιμάδι - κόντρα - μεταλλικές φλάντζες νά έχουμε τό νού μας μήν πέσουν καί τίς χάσουμε (ειδικά όταν είμαστε στό χωράφι καί κάνουμε τήν αλλαγή).

Στήν φωτό φαίνεται πού έχω βγάλει τήν κεφαλή τής μεσηνέζας καί έχω βάλει τήν κεφαλή Polycat,καθώς καί τό κυλινδρικό μέταλλο γιά τό κόντρα.

stk410.jpg

Καλοριζικα Δημητρη...!!!
Συμπληρωνεις την γκαμα της STILH για τα καλα...!!!

Σέ ευχαριστώ Κωστή.

Aνετα βγαινεις πρωταθλητης του νηματος των (ποιοτικων) παραλαβων (ΚΑΙ) για φετος, απο τωρα μαλιστα!! :grinning-smiley-043

Καλοριζικα Δημητρη!!

Το συγκεκριμενο καβαλετο φαινεται απλη αλλα πολυ σταθερη κατασκευη.

Στην πρίζα μας έχεις συνέχεια. δεν σε προλαβαίνουμε !!
Καλορίζικα γείτονα. -bye-

Σπάει η μονοτονία Γιώργο :flipout:,σέ ευχαριστώ.

Aνετα βγαινεις πρωταθλητης του νηματος των (ποιοτικων) παραλαβων (ΚΑΙ) για φετος, απο τωρα μαλιστα!! :grinning-smiley-043

Καλοριζικα Δημητρη!!

Το συγκεκριμενο καβαλετο φαινεται απλη αλλα πολυ σταθερη κατασκευη.

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη,άν έχω χρόνο θά τό συναρμολογήσω τό απόγευμα.
Είχα πάρει τό μεταλλικό τό Nakayama μέ τά 19 ευρώ,αλλά είναι ογκώδης γιά μεταφορά στό ιχ,αυτό πού τό είδα στό κατάστημα συναρμολογημένο είναι αρκετά πιό μανιτζέβελο,έχει ένα λάστιχο να δένεται ο κορμός στό καβαλέτο,επειδή δέν έχει δόντια σάν τό μεταλλικό Nakayama νά γαντζώνει τό ξύλο καί νά μήν περιστρέφεται,είναι επάνω καί αριθμημένο σέ cm,γιά να κόβεις συμμετρικά τεμάχια.
Καί σύν ένα ατού πού είναι ξύλινο,άν κατά λάθος έρθει σέ επαφή η αλυσίδα στό ξύλο κανένα πρόβλημα,ενώ άν έρθει σέ επαφή στό μεταλλικό πάει γιά τρόχισμα η αλυσίδα στήν καλύτερη περίπτωση.

Θα ρωτήσω εδώ γιατί δεν ξέρω που πρέπει να γράψω. Είχα παραγγείλει από Amazon Γερμανίας ένα τριβειο schepach το οποίο θα το παραλαμβάνε στη γερμανια μια φιλη και θα μου το έστελνε. Αυτό γιατί έχει εξαντληθεί στο lefeld και γιατί κανείς δεν στέλνει Ελλάδα. Η κούριερ λέει ότι έκανε 2 απόπειρες να το δώσει και ενώ πήρε τηλέφωνο ή φίλη μου το είχαν στείλει ήδη πίσω στον seller. Του έστειλα email πήρε και η φίλη του άφησε μήνυμα.... Καμία απάντηση. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω; Δυστυχώς η φίλη είναι σε φάση μετακόμισης και φεύγει αύριο....

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εαν δεν παραλαβεις κατι το αναφερεις στο αμαζον και σου πιστωνουν τον λογαριασμο.
Οταν ανοιξεις το 'my orders' στο αμαζον, διπλα στο προιον που εχεις παραγγειλει εχει διαφορες εντολες. Μια απο αυτες ειναι η καταλληλη για να τους πεις το προβλημα.

Μάλλον πρέπει να μπω από υπολογιστή! Ευχαριστώ!

Εαν δεν παραλαβεις κατι το αναφερεις στο αμαζον και σου πιστωνουν τον λογαριασμο.
Οταν ανοιξεις το 'my orders' στο αμαζον, διπλα στο προιον που εχεις παραγγειλει εχει διαφορες εντολες. Μια απο αυτες ειναι η καταλληλη για να τους πεις το προβλημα.
Τώρα φαίνεται ότι ο πωλητής το έχει ξανά αλλά δεν μου απάντησε. Να ακυρώσω την παραγγελία; με καλύπτει το Amazon; ξέρεις μήπως αν γίνεται άμεσα ή επιστροφή χρημάτων ή αν παίζει να μην μου τα δώσει ο πωλητής;

Μπορεις να ακυρωσεις την παραγγελια εαν ειναι μεσα στις εναλλακτικες που σου δινει το αμαζον για την συγκεκριμενη παραγγελια.
Η πιστωση μπορει να ειναι αμεση, μπορει να παρει καποιες ελαχιστες μερες. Τα χρηματα σου δεν προκειται να τα χασεις.

Για ακύρωση δεν παίζει, φαίνεται ότι έχει επιστραφεί ήδη στον πωλητή. Ένα η παράδοση έλεγε 13-15 Ιουνίου. Πήγε 12 δύο φορές και έφυγε πίσω στον πωλητή.

Για ακύρωση δεν παίζει, φαίνεται ότι έχει επιστραφεί ήδη στον πωλητή. Ένα η παράδοση έλεγε 13-15 Ιουνίου. Πήγε 12 δύο φορές και έφυγε πίσω στον πωλητή.

Έστειλα μήνυμα για επιστροφη