Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν βλεπω ομως να εχεις βαλει τα καπακια των μπαταριων! Η κανω λαθος? :)

Τα καπάκια τών μπαταριών Μιχάλη μπαίνουν στόν μηχάνημα όταν θα αποθηκεύεται (γιά να κλείνουν τό μεγάλο κενό στήν θέση τής μπαταρίας),όχι στίς μπαταρίες καί στήν τσάντα μεταφοράς.

Μιά φωτό γιά να καταλάβεις τήν χρήση τους

st5610.jpg

Ε λοιπον αυτο δεν το ειχα φανταστει ποτε! Καταλαβα.:a0210:

Τετοιο καπακι ειναι οντως χρησιμο για τα εργαλεια μπαταριας που εχουμε. Ιδιως οταν δεν εχουμε τα εργαλεια σε συρταρια/βαλιτσες αλλα ακαλυπτα και χυμα.
Ευτυχως που οι μαρκες εργαλειων που εχουμε δεν βγαζουν τετοια καπακια, αλλιως θα θελαμε πανω απο 100 τεμαχια για να ειμαστε πληρεις :))

Ε λοιπον αυτο δεν το ειχα φανταστει ποτε! Καταλαβα.:a0210:

Τετοιο καπακι ειναι οντως χρησιμο για τα εργαλεια μπαταριας που εχουμε. Ιδιως οταν δεν εχουμε τα εργαλεια σε συρταρια/βαλιτσες αλλα ακαλυπτα και χυμα.
Ευτυχως που οι μαρκες εργαλειων που εχουμε δεν βγαζουν τετοια καπακια, αλλιως θα θελαμε πανω απο 100 τεμαχια για να ειμαστε πληρεις :))

Δέν παίζονται οι Γερμανοί Μιχάλη,έχουν προβλέψει μέχρι καί τήν τελευταία λεπτομέρεια.-bye-

Αρχοντοπαραλαβες σημερα απο Λιντλ!

48429142532_701d5f1a11_b.jpg

-Φρεσκα κουλουρακια και τυροπιττα για να παρουμε δυναμη:)
-Σπρευ για καλοριφερ, μπαταριες κουμπια Τρονικ, ταινια αλουμινιου και ταινια διπλης οψης 3Μ. Τα προιοντα της 3Μ ειναι αριστης ποιοτητας, σε καλη τιμη και αξιζουν ΟΛΑ.
-Διαφορα σετ πινελα που ειχαν για να τα δοκιμασω και αν καποια πο αυτα ειναι της προκοπης, την επομενη φορα θα φορτωσω για καβατζα καθως αλλαζουμε τα πινελα σαν τα πουκαμισα :)

Τις προαλλες πηρα και ενα ασταρακι Caparol Γερμανιας για να περασω μια γαλβανιζε λαμαρινα το ντουκοχρωμα που βλεπετε.
Αυτο το ασταρι κοστιζει διπλη τιμη απο τα κανονικα ασταρια για γαλβανι, αλουμινιο κλπ, αλλα ειναι λεει ανωτερο απο τα κοινα και κανει για ολα τα υλικα. Θα το δουμε στην πορεια.

και εγω πηγα για ψωνια...
- σετ πινελα καλοριφερ γαιτι απο σεπτεμβρη αρχιζω τις λαδομπογιες στο σπιτι
- μονταζοκολλα (θα την δοκιμασω και σε ενα χαλαρω βυσμα που δεν κρατα βαρος)
- κασετινα, που επιτελους αλλαξαν τα κουμπωματα της σε καλυτερα μ τρυπα/γλωσιδι αν και οχι αρκετα μεγαλα

H φτήνια τρώει τόν παρά Μιχάλη,καλοδούλευτα.

Stihl HSA 25 τό εργαλείο γιά καλλιτεχνίες,ειδικά γιά σφαιρικά Buxus καί όχι μόνο είναι ιδανικό.10,8 volt μέ μπαταρία 2 Ah καί αυτονομία 110 λεπτά.
Εντύπωση μού κάνει τό πολύ καλό σάν εργονομία αποθήκευσης βαλιτσάκι.

sti110.jpg

sti210.jpg

sti310.jpg

sti410.jpg

sti510.jpg

Ομορφο γκατζετακι!! Δεν ηξερα οτι η Stihl βγαζει και 12βολτα εργαλεια!! Kαλοριζικο Δημητρη. Πολυ μεγαλη αυτονομια βλεπω:a0210:

Αυτο το καλλιτεχνικο εργαλειακι κηπου, με τα δυο εναλλασομενα εξαρτηματα, το εχω και εγω σε Ryobi :))

Ομορφο γκατζετακι!! Δεν ηξερα οτι η Stihl βγαζει και 12βολτα εργαλεια!! Kαλοριζικο Δημητρη. Πολυ μεγαλη αυτονομια βλεπω:a0210:

Αυτο το καλλιτεχνικο εργαλειακι κηπου, με τα δυο εναλλασομενα εξαρτηματα, το εχω και εγω σε Ryobi :))

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,αυτό δέν είναι γκατζετάκι είναι εργαλείο χάχάχά.
Τό μοναδικό 10,8 volt εργαλείο της Stihl είναι,μετά είναι η ερασιτεχνική σειρά μέ τά 18 volt,και η ημιεπαγγελματική καί επαγγελματική σειρά με τά 36 volt.

Τό Ryobi πού έχεις είναι 10,8 volt η 3,6 volt ? καί επίσης πόση αυτονομία έχει τό Ryobi ?, γιατί τά περισσότερα αυτού τού είδους πού κυκλοφορούν στήν "πιάτσα" είναι 3,6 volt.

Το Ryobi που εχω ανηκει στην 18βολτη σειρα που εχει αρκετα εργαλεια κηπου. Φαινεται λιγο τσιπικο αλλα ειναι καλο, δυνατο και..θορυβωδες :))
48431083922_43d80685e3_z.jpg

Δεν εχω μετρησει ποτε ποσο διαρκει η 1.5Αω μπαταρια καθως η χρηση του καθε φορα ειναι μικρης διαρκειας στον κηπο.

Μιά χαρά τό βλέπω Μιχάλη,λογικά πρέπει να είναι πιό δυνατό από τό Stihl,εφόσον είναι 18 βολτο τό Ryobi.

Γυαλοχαρτάκια με velcro και σφηχτήρες με το μέτρο...
Ευτυχώς που κατέβηκε κι ο Παύλος και μας άνοιξε τα μάτια.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    283.5 KB · Views: 165
Καλοριζικα Μπαμπη!

Πως δουλευουν τα σφιχτηρονια με το μετρο?
Τα γυαλοχαρτα βελκρο σε τι νουμερα βγαινουν και πως κοστολογουνται?

Γυαλόχαρτο βρήκα 80 120 και 180.
Υπάρχουν όμως και πιο χοντρά πχ 40 όπως και πιο ψιλά. Ο Παύλος μου είπε βρήκε και 320.
Εγώ, επειδή το θέλω για τον ξεχονδριστήρα που έφτιαξα στον τόρνο, δεν ήθελα τόσο ψιλά νούμερα και δεν έψαξα για παραπάνω.
Κόστος περίπου 1 το μέτρο τα 12 cm φάρδος όπως αυτό που πήρα.
Οι σφιχτήρες δουλεύουν όπως ακριβώς και οι απλοί που αγοράζουμε στα υδραυλικά για τα λάστιχα βρύσης, απλά επειδή δεν υπάρχουν έτοιμα σε μεγάλες διαστάσεις παίρνεις το τσέρκι με το μέτρο και το κόβεις όπου θες. Τα ρακοράκια είναι ξεχωριστά.

Last edited:
Λίγο να πρόσεχες όταν μιλά ο Κυριάκος θα είχες μάθει περισσότερα.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το έχω αυτό το ελάττωμα ρε γαμώτο, δεν προσέχω... Γι αυτό συνέχεια, με όλα του τα δίκια βέβαια, μου λέει
- Θυμάσαι που σου τάλεγα; :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ετσι :flipout:

Μπαμπη μια χαρα, αλλά καλυτερα να αγοραζες τα σκουροχρωμα γυαλοχαρτα, ειναι πιο αντοχης για τη δουλεια που τα θες.
Εψαξες για μεγαλυτερα, πανω απο 12 cm και δεν υπαρχουν?