Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να πω κι εγώ, αν και καθυστερημένα, λόγω απουσίας, καλορίζικες και καλοδούλευτες όλες οι παραλαβές σε όλους σας...!

Eυχαριστουμε Γιαννη, καλως ηρθες παλι!

Παραλαβη σημερινη απο Αμαζον Aγγλιας.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B000Y009L6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07K7FW9T4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ακρυλικα χρωματα DecoArt εξ'Αμερικης σε αποχρωση ασημι και χρυσου που δεν ειναι τοσο συνηθισμενες. Επισης ανταπτορακια ντουϊ απο E27 σε G9.
48681746458_224972c264_b.jpg

Tα ακρυλικα χρωματα ειναι απαιχτα. Τα ανταπτορακια, 1.3 ευρω το τεμαχιο, αν και κινεζικα ειναι πολυ προσεγμενα και αντεχουν σε φορτιο εως 150w.

πριν απο μερες απο μαγαζι του χωριου που δουλευω πηρα απο σποντα ενα πιστολι σιλικονης FF Group που ειναι τιμιο για τα λεφτα του στα 7 ευρω.

επισης σημερα παρελαβα μια τετραδα 4,5,6,8 bosch multiconstruction σε κασετινα (πολυτελειας) (απο προσφορα του eshop)
συν ενα 10αρι εξτρα.

επeιδη τα τρυπανια θα τα βαλω σε σακουλακι μαζι με το δραπανοκατσαβιδο, οποιος γουσταρει την συσκευασια, του την στελνω ταχυδρομικα με δικα μου εξοδα.

Καλοριζικα Κωστα!

Η κασετινα θα μου χρειαζοταν να βαλω μεσα τα Bosch CYL-9 ceramics που τα εχω παρει χυμα και τα εχω σε θηκη Μetabo! Merci man! :)

πριν απο μερες απο μαγαζι του χωριου που δουλευω πηρα απο σποντα ενα πιστολι σιλικονης FF Group που ειναι τιμιο για τα λεφτα του στα 7 ευρω.
Πριν από 3 μηνες περίπου το πήρα και εγώ...θεωρώ ότι είναι βάσεως τύπου αφου μπορεί να δουλέψει και μεταλλικό φυσίγγιο....Πολύ καλό αντέχει ακόμη...

Καλοριζικα Κωστα!

Η κασετινα θα μου χρειαζοταν να βαλω μεσα τα Bosch CYL-9 ceramics που τα εχω παρει χυμα και τα εχω σε θηκη Μetabo! Merci man! :)

θα πρεπει να γινεις λιγο δημιουργικος κανοντας με εξτρα τρυπα για το 4αρι, αλλα δεν σε φοβαμαι.
στειλε με ΠΜ διευθυνση...

θα πρεπει να γινεις λιγο δημιουργικος κανοντας με εξτρα τρυπα για το 4αρι, αλλα δεν σε φοβαμαι.
στειλε με ΠΜ διευθυνση...

Eχω ηδη κανει τρυπα για το 3μμ τρυπανακι στην θηκη των CYL-9 που εχω το πληρες σετακι. Ευχαριστω Κωστα :ernaehrung004:

Ευχαριστω Γιωργο.

Ναι, τα ανταπτορακια ειναι απο E27 σε G9, δηλαδη για να μπορω να χρησιμοποιω καποιες λαμπες με ντουι G9 που εχω.
large_20190116223544_antaptoras_e27_se_g9.jpeg

Παρελαβα σημερα μερικα οργανα μετρησης lidl
Τα πηρα κυριως για να τσεκαρω το καθετο δραπανο την εκκεντροτητα του αλλα και για οτι αλλο χρειαστει

Kαλοριζικο Νεκταριε, χρησιμο εργαλειακι να υπαρχει. Η βαση του ειναι μαγνητικη?

Η τελευταια χρηση που του εκανα (εχω ενα κινεζικο) ηταν ο ελεγχος καθετοτητας των τροχων της πριονοκορδελας.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτά θα κάνουν παραπάνω από το δράπανο -bye-

Ε ναι...:flipout:
Kαλοριζικο Νεκταριε, χρησιμο εργαλειακι να υπαρχει. Η βαση του ειναι μαγνητικη?

Η τελευταια χρηση που του εκανα (εχω ενα κινεζικο) ηταν ο ελεγχος καθετοτητας των τροχων της πριονοκορδελας.

Και εβγαλες ακρη? Εκανα μια δοκιμη και γω, μαγνητικη βαση, αλλα δεν εβγαλα ακρη στο αν εχω σωστο αποτελεσμα. Με τη κορδελα πανω ή οχι?

Χωρις την κορδελα το μετρησα, αλλα γινεται ανετα και με την κορδελα επανω. Η αποκλιση ηταν απειροελαχιστη αλλα υπηρχε.
Αρκει να βρεις καλο σημειο να κολλησει η βαση και μετα ρυθμιζεις την ακιδα σχεδον να ακουμπαει στο μπροστινο μερος του τροχου.

Στην πριονοκορδέλα τι καθετότητα μετρήσατε;
Η κάτω τροχαλία ΟΚ αλλά η πάνω ρυθμίζεται μόνο με την κορδέλα φορεμένη.

Σημερινή παραλαβη απο το αγγλικό αμαζον το τριβειακι 1/4 της DeWalt στα 80 ευρω περιπου. Παραπάνω περιγραφή δε νομίζω οτι χρειαζεται μιας και αρκετοι εχουν τα συγκεκριμένα.

Με τα λεφτα της διαφορας απο την ελληνική αγορα πηρα μια μετροταινια stanley
9d999d6272365e1d1b71a8fb2f39c0a5.jpg
4b2ee1c8e4a69c16a82954112ff5f816.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ, η αληθεια ειναι οτι εκατσε την κατάλληλη στιγμη η προσφορά γιατι ηθελα ενα τετοιου στυλ για να κανω ενα ελαφρυ τριψιμο τα ξυλα στη σκεπη της αυλης πριν τα περασω βερνικι

Οχι, αυτο ειναι το ισιο απο κατω που παιρνει και απλα γυαλοχαρτα. Εχω ομως και το κυκλικο

Σ'ευχαριστώ πολυ για την ευχη αλλα με βλεπω να μενω με το ταπεινο parkside χαχαχ

Last edited by a moderator: