Μπάμπη. τα μαχαίρια και το σκαρπέλο δείχνουν εμφανισιακώς τουλάχιστον μούρλια. να τα χαίρεσαι, και πες μας την άποψή σου όταν τα δικιμάσεις.
To φτηνο των 5 ευρω της stanley ειναι πιο λεπτο, εχει παχος λαμας 3μμ αντι 4μμ και μηκος λεπιδας ~7 εκ.
IN BRIEF Stanley 0-10-233 - Carbon blade 3 mm. Blade length cm. cm 7,3.
https://toolshouse.gr/εργαλεια/stanley-0-10-233-μαχαίρι-fatmax-chisel-σε-θήκη/
Υπαρχει ομως και το πιο ακριβο της Stanley, το FatMax FMHT16693-0 που ειναι κοπια του Bahco (η το αντιστροφο), με 4μμ παχος λαμας και 10εκ. μηκος λαμας.
https://www.stanleycenter.gr/ergale...SEON-25MM-ME-THIKI-FATMAX-STANLEY-FMHT16693-0
Η Bahco είναι top εταιρεία. Μιλάμε για Ισπανική εταιρεία. Βέβαια έχει σχέση και με Σουηδία αν δεν κάνω λάθος. Τα ακριβά της εργαλεία είναι συνήθως Σουηδία ή Ισπανία.
Πλέον πολλά τα φτιάχνει Taiwan σύμφωνα με τις προδιαγραφές της (και πολλά facom είναι China). Συνήθως τα κοπτικά της είναι άριστα.
Τα ξυλοπρίονα της ειδικά έχουν το καλύτερο ονομα στην πιάτσα. Τα καρυδακια+καστανιες της είναι πολύ value. Ότι έχω πάρει αξίζει. Ντρέπεσαι να το πιάσεις.
αυτα ειναι εργαλεια αγαπημένα για πολλα χρονια καλοδουλευτη μεγάλος φαν της knipex
Στρατιωτική έκδοση;
Kαλοριζικη η πενσα Αντωνη, αλλη κατηγορια η Knipex.
Kαι εγω απο Παναγοπουλο μια παραλαβη σημερα
![]()
Koλλα για μεταλλα Permatex ισχυος 4500psi και κολλα γενικης χρησης Permatex ισχυος 3500psi. Kαι οι δυο ειναι ταχειας πηξεως και μου κανει εντυπωση η δυναμη τους!
Επισης ενα καλο SDS τρυπανακι της Bosch των 8mm για να κανει την αρχη στις μεγαλες διατρησεις βοηθωντας τα μεγαλυτερα και τσιπικα SDS τρυπανια των 450μμ που εχω.
Το ηθελα και εγω αυτό το σετ αλλα ειχα ηδη διπλα και το μαχαιρι και το πριονι!Ναι, σετ με πριονι, απλα εγω κρατησα το μαχαιρι.
Ποιο βουνο? Απλα ηρθε διπλα μου και το πηρα...π[αιοδια μια ερωτηση για το μαχαιρι ξυλουργου.
Απο την αλλη μερια ειναι πλακε (χωρις κοψη)?
το βλεπω θιδανικο για κοψιμο του κολλητου φυλλου μελαμινης στα σοκορα.
νεκταριε το τερματισες...ελπιζω να το ευχαριστιεσαι στο βουνο
Θελω και το 2448 αλλα θελει παραγγελια απεξω
Ποιο βουνο? Απλα ηρθε διπλα μου και το πηρα...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.