Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικος Κωστη, χτιζεις σιγα σιγα μια πολυ καλη συλλογη απο σωστα επιλεγμενα εργαλεια της Stanley. :a0210:

Aν το θυμηθεις φερε τον να του ριξω μια ματια οταν ερθεις για τα αλλα εργαλεια. Θα σου δωσω και ενα δισκακι κοπης Βosch 125mm που ειχα παραγγειλει κατα λαθος :)

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eιπα ο,τι ειπα μετα λογου γνωσεως οταν ειδα την μαρκα:)

H δικη μου ειναι κεραμικη Siemens και την εχω 20 χρονια..

και εγώ είχα siemens για 20+ χρόνια. Την άλλαξα πέρσι και κατάλαβα ότι "δεν είχα" κουζίνα.
με τα χρόνια είχε πέσει η δύναμη της και ήθελε περισσότερο χρόνο για να ψήσει.

Αντώνη να σαι καλά.

Ρε τον μάγκα τον Κινέζο ταχύτητες παράδοσης που έχει ανεβάσει πλέον. Φτου, φτου.

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι.

Κωστή καλοδούλευτος ο γωνιακός τροχός μπαταρίας,καλές καί ασφαλές κοπές νά έχεις.

Σημερινή αγορά επαναφορτιζόμενη χλοοκοπτική μηχανή Stihl RMA 235 σέτ μέ μπαταρία καί φορτιστή,καί έτσι αισίως κλείνει όλη η σειρά Stihl Compact εργαλεία κήπου μπαταρίας.
Τό μόνο πού απομένει αλλά ακόμα η Stihl δέν τό έχει βγάλει στήν Compact σειρά εργαλείων είναι τό επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο,άν τό βγάλει θά "χτυπηθεί" άμεσα.

mix110.jpg

mix210.jpg

mix310.jpg

mix510.jpg

mix410.jpg

Ωραία η μηχανή του γκαζόν Δημητράκη. καλές εργασίες.
Σηκώνει αλήθεια καθόλου βάρος ;

-----------------------------------------------------------------------
Κωστα με γεια τα εξ ανατολών φρεζάκια (;) , μαγνήτη κ.λ.π.
Όντως έχουν ανεβάσει ταχύτητα τώρα τελευταία.

Kαλοριζικη η 18βολτη μηχανη γκαζον Δημητρη!
Παρα πολυ μου αρεσει, σε σημειο που σκεφτομαι να ξαναβαλω γκαζον στον κηπο μου για να το κουρευω χωρις καλωδια πλεον! Βγαζει και η Ryobi..:))

Παραλαβη απο banggood η μαγνητικη βαση της wowstick για να συνοδευει το αντιστοιχο και ομονυμο κατσαβιδακι που βγαζει η XIAOMI.
https://www.banggood.com/Wowstick-W...p-1274144.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

48946979651_dc32f1e0da_c.jpg

Πιο μικρο σε διαστασεις απο οτι νομιζα, αλλα ομως ειναι πολυ ποιοτικο και χρησιμο.

Δημητρό, βλέπω άφησες την Proxxon κι έγινες άλλης εταιρίας Stihl-οβάτης! -bye-
Καλοδούλευτα τα καινούρια... Εργαλειάρες!!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρό, βλέπω άφησες την Proxxon κι έγινες άλλης εταιρίας Stihl-οβάτης! -bye-
Καλοδούλευτα τα καινούρια... Εργαλειάρες!!!!

Σε ευχαριστώ Μπάμπη.

Τί Proxxon καί πράσινα άλογα ...... !! :guitarist:

Εδειχνα σήμερα στόν έμπορο φωτογραφίες από τό κινητό στά εργαλεία Stihl έν δράση,καί μού λέει :

"Ρέ μπαγάσα κινητή διαφήμηση τής Stihl είσαι" :flipout:

Γιατί καί εκείνοι από έμας πού τά δουλεύουμε κατά κόρον περιμένουν νά τούς πούμε συμπεράσματα,εντυπώσεις,,υπέρ,κατά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σε ευχαριστώ Μπάμπη.

Τί Proxxon καί πράσινα άλογα ...... !! :guitarist:

Εδειχνα σήμερα στόν έμπορο φωτογραφίες από τό κινητό στά εργαλεία Stihl έν δράση,καί μού λέει :

"Ρέ μπαγάσα κινητή διαφήμηση τής Stihl είσαι" :flipout:

Γιατί καί εκείνοι από έμας πού τά δουλεύουμε κατά κόρον περιμένουν νά τούς πούμε συμπεράσματα,εντυπώσεις,,υπέρ,κατά.

Επίτιμο μέλος θα πρέπει να σε κάνουν...

Παρέλαβα και γω σήμερα, όχι φρέσκια αλλά χωμένη κοπριά αγελάδες.

Χωρίς μυρουδιες, απαλλαγμένη επί το πλείστον από σπορους ζιζανίων, λόγω προέλευσης. Θα την ρίξω στο μπαξε και τα δέντρα μιας και την έχουν ανάγκη μετά από χρονια.