Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ κυριοι ότι πρέπει για το μικρό μου εργαστήρι

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε καμία δεκαπενταρια ημέρες θα έχω "ελευθέρας"

Άντε λοιπόν με το καλό. Μου έχει λείψει η δημιουργική φαντασία σου.
Κοντεύω να σε ξεχάσω αλλά ευτυχώς..........

Και μια προσφατη παραλαβη απο amazon Γερμανιας που σημερα την ανοιξα και την χρησιμοποιησα.
https://www.amazon.de/gp/product/B078KNQJ7Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

Βattery organizer 98 θεσεων, εχει και ελεγκτη καταστασης μπαταριων (battery checker) ενσωματωμενο & αποσπωμενο, το δευτερο που αγοραζω καθως το πρωτο δεν επαρκουσε καθολου. Το πρωτο πλεον φιλοξενει μονο αλκαλικες μπαταριες διαφορων τυπων και διαστασεων (μη επαναφορτιζομενες).

Εδω το καινουριο battery organizer το οποιο ειναι φορτωμενο μονο με επαναφορτιζομενες μπαταριες.

48992062488_898551a559_b.jpg

Οι θεσεις για τις 'C' τυπου μπαταριες, που δεν χρησιμοποιω καθολου, ισως τροποποιηθει για να τοποθετουνται οι αδειες μπαταριες που θελουν φορτιση.

Ωραια η οργανωση,ωραιο και το gadgetaki αλλα πειτε μου και μενα να καταλαβω , γιατι τοσες μπαταριες ?

χεχε, δεν ειναι μονο αυτες, υπαρχουν και αλλες επαναφορτιζομενες που ειναι ηδη μεσα σε συσκευες.

Οι περισσοτερες απο αυτες ηταν για τους φακους Led που κανω συλλογη και υπαρχουν πανω απο 100 φακοι απο τους οποιους πανω απο τους μισους παιρνουν μπαταριες ΝιΜΗ AA και ΑΑΑ.

Παντως δεν ειναι και τοσες πολλες αν σκεφτεις οτι καποιοι απο τους φακους παιρνουν 4χΑΑ και αν σκεφτεις επισης οτι δεκαδες μικροσυσκευες, ρολογια, τηλεκοντρολ, εργαλεια που υπαρχουν τριγυρω τροφοδοτουνται κυριως απο επαναφορτιζομενες και οχι απο αλκαλικες.

"G" για το καράβι την έβαλα την φωτο, το οποίο καράβι είναι δώρο (& hand made) του Κυριάκου από τους Φούρνους.

Εγώ για το φωτιστικό το είπα (όχι ότι το καραβάκι δεν είναι ωραίο) ή κι αυτό είναι του Κυριάκου ;
Και οι δύο πάντως ζωγραφίζετε !!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα παιδιά! Κυριάκο όταν έχεις χρόνο θα ήθελα αναλυτικό τεστ για το εργαλείο!
Αν και πιάνω πρώτη φορά στα χέρια μου τέτοιο εργαλείο θα προσπαθήσω οσο καλύτερα μπορώ Νικο

Εγώ για το φωτιστικό το είπα (όχι ότι το καραβάκι δεν είναι ωραίο) ή κι αυτό είναι του Κυριάκου ;
Και οι δύο πάντως ζωγραφίζετε !!

Καλημέρα. Το καράβι είναι του Κυριάκου.
Ο Κυριάκος ζωγραφίζει (δημιουργεί) αλλά είναι για καλό σκοπό πολυάσχολος αυτόν τον καιρό αλλά που θα μου πάει........
Εγώ απλά αντιγράφω από το Διαδίκτυο.

Και μια προσφατη παραλαβη απο amazon Γερμανιας που σημερα την ανοιξα και την χρησιμοποιησα.
https://www.amazon.de/gp/product/B078KNQJ7Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

Βattery organizer 98 θεσεων, εχει και ελεγκτη καταστασης μπαταριων (battery checker) ενσωματωμενο & αποσπωμενο, το δευτερο που αγοραζω καθως το πρωτο δεν επαρκουσε καθολου. Το πρωτο πλεον φιλοξενει μονο αλκαλικες μπαταριες διαφορων τυπων και διαστασεων (μη επαναφορτιζομενες).

Εδω το καινουριο battery organizer το οποιο ειναι φορτωμενο μονο με επαναφορτιζομενες μπαταριες.

48992062488_898551a559_b.jpg

Οι θεσεις για τις 'C' τυπου μπαταριες, που δεν χρησιμοποιω καθολου, ισως τροποποιηθει για να τοποθετουνται οι αδειες μπαταριες που θελουν φορτιση.

Μπορούμε να τυπώσουμε θηκάκια με τον εκτυπωτή :D

EIY7.jpg

Η 6.3ah απ το eshop στα 69
Κατασκευής μέσα του 2017
Καλή φαίνεται,Καλά φορτισε.

Καταπληκτικη τιμη Πανο, καλοριζικη!
Τα δυο χρονια στο ραφι ειναι οκ, μακαρι να εβρισκα και εγω τετοιες Ryobi original σε τετοια τιμη ας ηταν και 3 χρονων.

Αυτη η μπαταρια, με τα ποιοτικα στοιχεια που εμπεριεχει, θα δουλευει κανονικοτατα για πολλα χρονια μεχρι να αρχισει να φθεινει.