Ευχαριστώ κυριοι ότι πρέπει για το μικρό μου εργαστήρι
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε καμία δεκαπενταρια ημέρες θα έχω "ελευθέρας"Αυτό το μασινι δεν είναι μόνο για να το κοιτάς όμως!!
Σε καμία δεκαπενταρια ημέρες θα έχω "ελευθέρας"
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπέροχο Κώστα. μπράβο σου !!
"G" για το καράβι την έβαλα την φωτο, το οποίο καράβι είναι δώρο (& hand made) του Κυριάκου από τους Φούρνους.
Αν και πιάνω πρώτη φορά στα χέρια μου τέτοιο εργαλείο θα προσπαθήσω οσο καλύτερα μπορώ ΝικοΚαλορίζικα παιδιά! Κυριάκο όταν έχεις χρόνο θα ήθελα αναλυτικό τεστ για το εργαλείο!
Εγώ για το φωτιστικό το είπα (όχι ότι το καραβάκι δεν είναι ωραίο) ή κι αυτό είναι του Κυριάκου ;
Και οι δύο πάντως ζωγραφίζετε !!
Και μια προσφατη παραλαβη απο amazon Γερμανιας που σημερα την ανοιξα και την χρησιμοποιησα.
https://www.amazon.de/gp/product/B078KNQJ7Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1
Βattery organizer 98 θεσεων, εχει και ελεγκτη καταστασης μπαταριων (battery checker) ενσωματωμενο & αποσπωμενο, το δευτερο που αγοραζω καθως το πρωτο δεν επαρκουσε καθολου. Το πρωτο πλεον φιλοξενει μονο αλκαλικες μπαταριες διαφορων τυπων και διαστασεων (μη επαναφορτιζομενες).
Εδω το καινουριο battery organizer το οποιο ειναι φορτωμενο μονο με επαναφορτιζομενες μπαταριες.
![]()
Οι θεσεις για τις 'C' τυπου μπαταριες, που δεν χρησιμοποιω καθολου, ισως τροποποιηθει για να τοποθετουνται οι αδειες μπαταριες που θελουν φορτιση.
![]()
Η 6.3ah απ το eshop στα 69
Κατασκευής μέσα του 2017
Καλή φαίνεται,Καλά φορτισε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.