Οφείλω να παραδεχτώ ότι η εφάμιλλη τσάντα της Facom,έχω την ίδια Μπάμπη την μεγαλη σε Stanley,είναι πιο ποιοτική...βλέπω τις διαφορετικές ραφές της τσάντας...
Πια θεωρείς πιο ποιοτική, δεν κατάλαβα...
Οφείλω να παραδεχτώ ότι η εφάμιλλη τσάντα της Facom,έχω την ίδια Μπάμπη την μεγαλη σε Stanley,είναι πιο ποιοτική...βλέπω τις διαφορετικές ραφές της τσάντας...
Της Facom εννοώ...
Καταπληκτικό γκατζετάκι Μιχάλη και φαίνεται πολύ ποιοτικό. ανώτερο από το Bosch ; δεν νομίζω, αλλά αυτό εσύ θα μας το πεις εσύ όταν με το καλό το δοκιμάσεις.
Ακόμα και η συσκευασία φαίνεται προσεγμένη σε σχέση με τις αδιάφορες συσκευασίες του παρελθόντος. Μου θυμίζει τα ρουτεράκια που στέλνει η Vodafone στους πελάτες της.
Ασχετο αλλα τι γινεται ρε παιδια με τις κινεζοαποστολες και τον κοροναιο????
Υπαρχει περιπτωση να περασει ευρωπη ετσι?
Γιωργο ειναι καποια που πραγματικα δεν τα πιανει το ματι σου....Εγω ημουν ετοιμος για glm40...και ευτυχως ο Μιχαλης με "σταματησε"...
Ψαχνοντας πεσαμε σε αυτον..
https://www.amazon.de/gp/product/B01GUS1D8S/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3UY8JMJ9EF6AR&psc=1 (τον ειχαμε πετυχει στην τρελη τιμη των 19 ευρω)
.... που δεν εχει τιποτα να φοβηθει σε σχεση με το Bosch...
Ως τωρα και εχοντας το χρησιμοποιησει 2 η 3 φορες εαν θυμαμαι καλα ειναι αριστος και εχει τα παντα σχεδον πανω...!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.