Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..
..ναι ναι ..εχεις δικιο...!!!!
19 ευρω μαζι με τα μεταφορικα!!!
..ναι ναι ..εχεις δικιο...!!!!
19 ευρω μαζι με τα μεταφορικα!!!
Έτσι ειναι. Εχω ψωνισει και εγω κορδελλα για την Dewalt με 7 ευρω απο 35 που κοστίζει κανονικα.
Το έχω πάρει το Κινεζάκι αλλά δεν μου πολυγεμίζει το μάτι, πολύ πλαστικούρα.
Από ακρίβεια δεν ξέρω, με το μικρό Dewalt που τα σύγκρινα είχαν απόκλιση. Δεν ξέρω πιο έδειχνε σωστά, θα το τσεκάρω κάποια στιγμή που θα έχω και το μπλε της Bosch μαζί μου.
Σαν κατασκευή το Dewalt είναι πολύ καλύτερο, έχει όμως και 2,5 φορές την τιμή του Κινέζικου.
Το έχω πάρει το Κινεζάκι αλλά δεν μου πολυγεμίζει το μάτι, πολύ πλαστικούρα.
Από ακρίβεια δεν ξέρω, με το μικρό Dewalt που τα σύγκρινα είχαν απόκλιση. Δεν ξέρω πιο έδειχνε σωστά, θα το τσεκάρω κάποια στιγμή που θα έχω και το μπλε της Bosch μαζί μου.
Σαν κατασκευή το Dewalt είναι πολύ καλύτερο, έχει όμως και 2,5 φορές την τιμή του Κινέζικου.
Υπάρχει και το Duka (Xiaomi και πάλι ως υπογράφων). Έχει περισσότερες λειτουργίες (εμβαδον, όγκο, πυθαγόρεια) και βέβαια ο σχεδιασμός είναι ο ίδιος, μόνο που έχει 2 κουμπιά (ένα μπροστά και ένα στο πλάι). Το ΑΤuMan νομίζω είναι μόνο για τρέχοντα μέτρα, σωστά?
Τώρα τελευταία όλο με καραμπίνερ, λάστιχα, σχοινιά κ.λ.π. ασχολείσαι. πάνε και τα proxxon, πάνε και τα stihl...
Καλοδούλευτα να είναι φίλε και γείτονα Δημήτρη.
Καλοριζικα μαστορες!
Δημητρη που χρειαζεται αυτο το εξαρτημα?
Καλοριζικα μαστορες!
Mπαμπη ειναι φοβερο το προτζεκτακι με το κιτ μετατροπης ποδηλατου σε ηλεκτρικο!!! Μπαταριες 24βολτες εχεις βρει? Το παρηγγειλες απο την αποθηκη του Bangood της Αγγλιας?
Δημητρη που χρειαζεται αυτο το εξαρτημα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.