Tι παραλάβαμε σήμερα..

οχι ρε παιδια...μην πετατε ελφτα τζαμπα..το κιτρινο περιτυλιγμα αγοραζετε.
απο μεσα εχουν στοιχεια απο τους μεγαλους κατασκευατες στην καλυτερη περιπτση και αυτα βρισκονται και απο μονα τους (και εμ προστασια) πολυ φθηνοτερα!

Δωσε κανενα λινκ φιλε.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πανάκριβες. 15,75 τις έχει το Nkon από Ολλανδία και με τα μεταφορικά εκτοξεύονται. το ίδιο και χειρότερα στο ebay
Καλές δεν λέω αλλά η τιμή ζεματάει :smash:

ρωτηστε καισ τον Τεο (Teomav)

Σημερινή παραλαβή μιά δεύτερη μπαταρία Stihl AS 2 γιά τό μικρό αλυσοπριονάκι μπαταρίας Stihl GTA 26

ba210.jpg

ba310.jpg

Καλοριζικη η εξτρα μπαταρια Δημητρη.

Aυτο το Stihl ειναι το αγαπημενο μου αλυσοπριονακι μπαταριας. Ενα κουκλι ειναι και κανει και δουλεια!!

Καλοριζικη η εξτρα μπαταρια Δημητρη.

Aυτο το Stihl ειναι το αγαπημενο μου αλυσοπριονακι μπαταριας. Ενα κουκλι ειναι και κανει και δουλεια!!

Σε ευχαριστώ Μιχάλη.
Ετσι ακριβώς,μικρό,αδηφάγο,καί ευέλικτο.

Καλοφόρτιστη και καλοδούλευτη Δημήτρη. απαραίτητη η αγορά μιας δεύτερης μπαταρίας για τόσο ενεργοβόρο εργαλείο.

Σε ευχαριστώ Γιώργο,καλό βράδυ. -bye-

Παραγγελια απο το Leroy στις 26 Μαρτιου και παραλαβη σημερα 3 Απριλιου, 6 εργασιμες δηλαδη.

Μαρμαροκολλα δυο συστατικων της Mercola.
49729716798_6a3f64fbe0_b.jpg

Ο καταλυτης στο σωληναριο πρεπει να αναμιχθει σε ποσοστο...2%!! Αντε να πετυχεις τωρα αυτο το ποσοστο :flipout:

Μιχαλη καλοριζικη...!!!

Καλα η αναλογια δεν πετυχεται ουτε και εαν την ριξεις τον καταλυτη σε συριγγα 10ml.....!!!
Μεγαλη προσοχη στην αναμιξη γιατι τραβανε πολυ γρηγορα τα συγκεκριμενα υλικα...!!!
Το σωστο ειναι να γινει επιτοπου πανω στο σημειο οπου θα χρησιμοποιηθει....

Καλές μαρμαροκολλήσεις Μιχάλη. όσο για να πετύχεις το ποσοστό ανάμιξης καααλά, τρέχα γύρευε.
Όπως και με το σιδερόστοκο. πριν τελειώσει το υλικό στο κουτάκι έχει ήδη τελειώσει το υλικό από το σωληνάριο.

Για αυτο κι εγω εψαξα και βρηκα spare σωληναρια :)
Η αληθεια ειναι οτι παντα τεινεις να βαζεις παραπανω καταλυτη. Με αποτελεσμα να πηζει πιο γρηγορα. Σε ολες τις εφαρμογες που εχω κανει, ποτε δεν μου ετυχε να βαλω πολυ ΛΙΓΟ καταλυτη και να μην πηξει. Μονο το αναποδο.
Και με την ευκαιρια, τα μαρμαρα θελουν ειδικη κολλα; Οι αλλες δομικες δεν κανουν;

Ναι, Πανο θα τα χαραξω. Το εχω ηδη κανει με το τροχακι του Lidl :)

Αγγελε μπορεις να χρησιμοποιησεις νομιζω οποιαδηποτε κολλα για δομικα υλικα και πετρα (μονταζοκολλες, στοκοι για πλακακια κλπ) αλλα προτιμησα την δυο συστατικων επειδη στο σημειο εκεινο στην εισοδο, το μαρμαρο θα εχει παρα που μεγαλη καταπονηση.

Κωστη, εχω παρει μπολικους σιδηροστοκους και αυτη την μαραμαροκολλα απο το leroy. Αυτα, τουλαχιστον, φαινεται να εχουν τον ιδιο καταλυτη (δεν ξερω για αλλα παρομοια 2 συστατικων).
Σε ενα τοπικο μαγαζι ειχε τα ιδια, αλλα με ξεχωριστα το τενεκεδακι και τους καταλυτες. Του ζητησα και μου εδωσε 3-4 καταλυτες εξτρα.
Επισης, στο praktiker, εχει παρομοιους σιδηροστοκους με, νομιζω, ιδιους καταλυτες. Αλλα εκει, εχει και ξεχωριστα καταλυτες και ειχα παρει 5-6. 😁
Οπωσδηποτε, ψαξε το, μην τυχον και δεν κανουν.

αλλα προτιμησα την δυο συστατικων επειδη στο σημειο εκεινο στην εισοδο, το μαρμαρο θα εχει παρα που μεγαλη καταπονηση.
Υπαρχουν κολλες που αντεχουν τρελλες καταπονησεις...isomat,durostic και kerakoll θα σε ικανοποιούσαν...Αλλά που να βρεις τώρα...

Υπαρχουν κολλες που αντεχουν τρελλες καταπονησεις...isomat,durostic και kerakoll θα σε ικανοποιούσαν...Αλλά που να βρεις τώρα...

Σωστα ετσι ειναι.
Εχω μεινει παρα πολυ πισω σε θεματα νεων υλικων και ακομα επιμενω παραδοσιακα κατι που ειναι εντελως λαθος γιατι ισως να ταλαιπωρουμαι αδικα. Εχουν βγει δεκαδες νεα υλικα καλυτερα και ισχυροτερα απο τα παραδοσιακα.

Προχτες συζητουσα με τον Πανο και τον ρωτουσα κατι για ενα μερεμετι που θελω να κανω στον κηπο. Χαριν της συζητησης ανεκαλυψα οτι υπαρχουν δεκαδες ετοιμα κονιαματα για καθε περιπτωση και εγω εψαχνα αμμο για να κανω λασπη με το τσιμεντο που εχω.
Πραγματικα αγνοουσα την υπαρξη τους επειδη εκανα την δουλεια μου οπως πριν 20 χρονια..

Καιρος να αλλαξει η κατασταση και ηδη παρηγγειλα ενα λαχταριστο και ξεγυρισμενο κονιαμα απο το Leroy για το μερεμετι που θελω να κανω στον κηπο :))

Ποιο; Απο περιεργεια.
Εχω παρει κι εγω 2-3 αλλα δεν ειμαι και σιγουρος ποιο κανει για καθε δουλεια.

Μια χαρα.
Ξερεις, στο "αλλο" leroy της Κηφισιας, ακριβως απο πανω απο το κανονικο, ειναι γεματο τετοια.
Μετα τον κορινο (που λεει κι η κορη μου), πηγαινε μια βολτα να δεις :)