Πως και προσπερασες τον βασιλια των αντιστοιχων κυβικων SDS ρευματος, το BOSCH GBH 2-28?![]()
Καλοριζικα τα εκλεκτα Makita και τα 18βολτα εργαλεια κρουστικο&παλμικο και το SDS πιστολετο ρευματος, πολυ καλες επιλογες!
Πως και προσπερασες τον βασιλια των αντιστοιχων κυβικων SDS ρευματος, το BOSCH GBH 2-28?![]()
Makita - DHP484ZJ
Makita - DTD171ZJ
Makita - HR2631FT
Makita - DHP484ZJ
Makita - DTD171ZJ
Makita - HR2631FT
Ωραια συλλογη και πληρεστατη!:a0210:
Παντως πιστευω οτι οι χομπιστες που ασχολουνται με το αθλημα ειναι αυτοι που χρειαζονται περισσοτερο καποια ιδιαιτερα επαγγελματικα χαρακτηριστικα οπως πχ. το anti-kick back control στα ισχυρα δραπανα. Χαρακτηριστικα αντοχης, αποδοσης και ασφαλειας τα οποια οχι μονο βοηθουν τον χρηστη αλλα και συγχωρουν καποιες απροσεξιες του ερασιτεχνη.
Ημουν...Αμάν!
Τελικά είσαι πολύ "σπαστικός" ρε φίλε...![]()
Νατος! Κιαλλος τις σπαει, δεν ειμαι μονο εγω :violent-smiley-030::BDGBGDB55:Εγώ να σας ξανά πω ότι κολλάω τις κορδέλες με ασημοκοληση & χρήση φλογιστρου & μου πάνε μια χαρά.
Αυτή που δουλεύω επάνω είναι 1,5 μήνα κολλημένη & τα πάει μια χαρά & είναι & 6 mm.
Τις γμω τι μανα :slapface:Νεκταριε πρεπει να εισαι πολυ τσακωμενος μαζι τους..!!!![]()
Κι εγώ δοκίμασα με την ασημοκοληση που μου έστειλες, αλλά δεν τα κατάφερα όμως. Θέλει πολύ δουλειά και προσοχή.Εγώ τις σπάω για να μάθω να τις κολλάω μετά!![]()
Κι εγώ δοκίμασα με την ασημοκοληση που μου έστειλες, αλλά δεν τα κατάφερα όμως. Θέλει πολύ δουλειά και προσοχή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.