Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα τα εκλεκτα Makita και τα 18βολτα εργαλεια κρουστικο&παλμικο και το SDS πιστολετο ρευματος, πολυ καλες επιλογες!

Πως και προσπερασες τον βασιλια των αντιστοιχων κυβικων SDS ρευματος, το BOSCH GBH 2-28? :)

Καλοριζικα φιλε μου..!!!
Τούμπανο αγορές...!!!

Πως και προσπερασες τον βασιλια των αντιστοιχων κυβικων SDS ρευματος, το BOSCH GBH 2-28? :)

Σωστός...ενα 45-50αρη παραπάνω ήταν η διαφορά...το έχω μετανιωσει και εγώ....

Καλοριζικα τα εκλεκτα Makita και τα 18βολτα εργαλεια κρουστικο&παλμικο και το SDS πιστολετο ρευματος, πολυ καλες επιλογες!

Το προσπέρασα γιατί ή η Makita είναι φειδωλή στα χαρακτηριστικά της ή η Bosch αισιόδοξη.
Υπάρχει και στη συλλογή μου το Bosch GBB 4 DSC και το Metabo KHE 28 SP και είμαι απλά ένας χομπίστας.

Ωραια συλλογη και πληρεστατη!:a0210:

Παντως πιστευω οτι οι χομπιστες που ασχολουνται με το αθλημα ειναι αυτοι που χρειαζονται περισσοτερο καποια ιδιαιτερα επαγγελματικα χαρακτηριστικα οπως πχ. το anti-kick back control στα ισχυρα δραπανα. Χαρακτηριστικα αντοχης, αποδοσης και ασφαλειας τα οποια οχι μονο βοηθουν τον χρηστη αλλα και συγχωρουν καποιες απροσεξιες του ερασιτεχνη.

Το καλό με τα Makita είναι ότι το έχουν και τα εισαγωγικά της μοντέλα.
Το metabo που έχω είναι δεκαετίας μοντέλο και έχει ένα υποτυπώδες που δεν επαρκεί.
Το Bosch το λειτουργώ μόνο ως κατεδαφιστικό.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Makita - DHP484ZJ
Makita - DTD171ZJ
Makita - HR2631FT

Για πες μας τώρα, θα κοιμηθείς το βράδυ ή δεν θα βλέπεις την ώρα να ξημερώσει ;
Εμένα πάντως μου έδωσες τροφή να ονειρευτώ γι απόψε..
Καλορίζικα και καλές εργασίες.

Makita - DHP484ZJ
Makita - DTD171ZJ
Makita - HR2631FT
:love::eating::date::ridinghorse:

Ωραια συλλογη και πληρεστατη!:a0210:

Παντως πιστευω οτι οι χομπιστες που ασχολουνται με το αθλημα ειναι αυτοι που χρειαζονται περισσοτερο καποια ιδιαιτερα επαγγελματικα χαρακτηριστικα οπως πχ. το anti-kick back control στα ισχυρα δραπανα. Χαρακτηριστικα αντοχης, αποδοσης και ασφαλειας τα οποια οχι μονο βοηθουν τον χρηστη αλλα και συγχωρουν καποιες απροσεξιες του ερασιτεχνη.

Και μονο που ειναι makita ειναι απο μονο του αντικραδασμικο! Και ο συμπλεκτης υπαρχει απο παλια. Το αν δεν σταματαει η λειτουργιΑ πριν αφησεις το κουμπι, οπως κανει το bosch, δεν ειναι και Α προτεαιοτητα. Αφου μπει σε συμπλεκτη mode αφηνεις το κουμπι και τελος, ειδικα στα τρικιλα δεν χρειαζεται να σε γομαρι για να τα δουλεψεις ευκολα.

Last edited by a moderator:
Φρεσκες και λαχταριστες πριονοκορδελες απο unicut.

6tli 6mm
3tpi 10mm

Και απο κατω βλεπουμε οσες εχω σπασει μεχρι τωρα. 6 στη metabo και δυο στη proxxon.

Εγώ να σας ξανά πω ότι κολλάω τις κορδέλες με ασημοκοληση & χρήση φλογιστρου & μου πάνε πολύ καλά.
Αυτή που δουλεύω επάνω είναι 1,5 μήνα κολλημένη & τα πάει μια χαρά & είναι & 6 mm.
Θέλει σταθερό χέρι, θέλει καλή προετοιμασία να έρθουν πρόσωπο & στην ευθεία τα δύο κομμάτια & ελαφρύ τρίψιμο με το Dremel & είσαι άρχοντας.

Αμάν!
Τελικά είσαι πολύ "σπαστικός" ρε φίλε... -bye-
Ημουν...
:afro:
Εγώ να σας ξανά πω ότι κολλάω τις κορδέλες με ασημοκοληση & χρήση φλογιστρου & μου πάνε μια χαρά.
Αυτή που δουλεύω επάνω είναι 1,5 μήνα κολλημένη & τα πάει μια χαρά & είναι & 6 mm.
Νατος! Κιαλλος τις σπαει, δεν ειμαι μονο εγω :violent-smiley-030::BDGBGDB55:
Και γω θα ηθελα αλλα δεν βρηκα ασημοκολληση!
Νεκταριε πρεπει να εισαι πολυ τσακωμενος μαζι τους..!!!:flipout:
Τις γμω τι μανα :slapface:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ τις σπάω για να μάθω να τις κολλάω μετά!
Κι εγώ δοκίμασα με την ασημοκοληση που μου έστειλες, αλλά δεν τα κατάφερα όμως. Θέλει πολύ δουλειά και προσοχή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κι εγώ δοκίμασα με την ασημοκοληση που μου έστειλες, αλλά δεν τα κατάφερα όμως. Θέλει πολύ δουλειά και προσοχή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλει εμπειρία αλλά κάνει δουλίτσα.

Μετά από 18 ημέρες έφτασε η παραγγελία από Ρόδο ! :drummer: :firstprize:
82bb9589da4d6aab89c8e4e5ae194cd0.jpg

979f2fa0d4b8e413b2da783f40324878.jpg

Και ένας φορτιστής και κάτι αναλώσιμα από Amazon DE

48be17697593b944c6416650289d0f03.jpg

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B00IF0S33I/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01MV7ORVC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B002WRICC2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ετσι μπραβο, να κινειται το νημα ακομα και σε περιοδους κρισεων και πανδημιων, καθως δινει ενα σημαδι, μια νοτα αισιοδοξιας :)

Καλοριζικα Γιωργο!

Εγω μπηκα στην ηδη 3η εβδομαδα αναμονης με την ACS για παραγγελια απο Αθηνα...

by the way, μεταλλικες γωνιες φερνει αυριο το Lidl.