Tι παραλάβαμε σήμερα..

έχει πολλές μπαταρίες για makita και 6αρες για Ryobi στα 39 ευρώ :HTEHETH63:
Μεταφορικά όλα 10 ευρώ και 2 ευρώ για κάθε επιπρόσθετο

https://www.ebay.com/str/wachng

Με το bangood δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς
Οταν ειχε black friday ζαχάρωνα ενα Magita 18v σκέτο το εργαλείο αυτα με την θηριώδη ροπή 700-800 nm :flipout: στα 26 ευρώ αλλά όταν έψαχνα για τις μπαταρίες του τις εστελνε μονο με registered οποτε ηταν σιγουρο το τελωνείο

Σας ευχαριστώ συνάδελφοι
Eτσι Μιχάλη όσο μπορούμε "τον φρονίμων τά παιδιά πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν"
Γείτονα Γιώργο καλοδούλευτες οι μπαταρίες,σέ πολύ καλή τιμή,καί είναι καί 2 Ah έναντι 1,3 Αh οι εργοστασιακές Makita.

Να βάλω κι εγώ προϊόντα Stihl μην λέτε μόνο για τον Δημήτρη

Κράνος Function basic
Μεζονέτα CF3
Κόφτης μεσινεζας.

Είχα βάλει κι άλλα στο μάτι από τις προσφορές της Stihl αλλά ξέχασα το χαρτί στο σπίτι.

Και 3-4 πραγματακια για να αλλάξω στο χορτοκοπτικό.

ffb482781666a67c67e20c46973aefa6.jpg
a6c766d865b291f0835ea16ad101e7f2.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κράνος Function basic
Μεζονέτα CF3
Κόφτης μεσινεζας.

Είχα βάλει κι άλλα στο μάτι από τις προσφορές της Stihl αλλά ξέχασα το χαρτί στο σπίτι.

Xάχάχά ωραίος ο Παναγιώτης καλοδούλευτα νά είναι όλα. :a0210:
Θα τα ευχαριστηθείς όλα,άν δοκιμάζεις πρώτη φορά τήν CF3 pro μεσινέζα πές μου τίς εντυπώσεις σου (γιατί εγώ είμαι κατενθουσιασμένος από αυτήν τήν μεσινέζα καθώς δέν κόβεται εύκολα όπως οι στρογγυλές),επίσης κάνε καί ένα τέστ να τήν βάλεις μέσα σέ νερό από τήν προηγούμενη μέρα που θα κόψεις,να δείς άν έχει μεγαλύτερη αντοχή,εγώ είδα λίγο ακόμα περισσότερη αντοχή

Ο κόφτης μεσινέζας είναι Stihl ? γιατί στήν φωτό στό site τόν έχουν σε πορτοκαλί χρώμα,καί είναι πανομοιότυπος,ενώ στήν φωτό σου είναι κίτρινος.
Οντως μέχρι τίς 30 Ιουνίου έχουν εκπτώσεις σε πολλά είδη καί είναι ευκαιρία.

Ευχαριστώ!

Stihl πρέπει να είναι αν και δεν πρόσεξα. Μαζί με τις μεσινέζες την είχε ο αντιπρόσωπος. Σκονισμένες, οπότε μπορεί να είνια πιο παλιές.

Μεσινέζα στρόγγυλη ποτέ δεν μου έκατσε καλά, είναι και τα χωράφια γεμάτα πέτρες, έχω αλλάξει 10 φορές λαμαρίνα στον προφυλακτήρα του χορτοκοπτικού από τις πέτρες που πετιούνται. :furious3:

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την στριφτή 3,3 ή 3,7mm.
Άντεχε πολύ παραπάνω από απλές στρόγγυλες-τετράγωνες-με δόντια.

Θα δοκιμάσω και την CF3 τώρα. Την έβαλα στο νερό σήμερα κι αύριο θα πάω να κόψω σε χωράφι.

Ευχαριστώ!

Stihl πρέπει να είναι αν και δεν πρόσεξα. Μαζί με τις μεσινέζες την είχε ο αντιπρόσωπος. Σκονισμένες, οπότε μπορεί να είνια πιο παλιές.

Μεσινέζα στρόγγυλη ποτέ δεν μου έκατσε καλά, είναι και τα χωράφια γεμάτα πέτρες, έχω αλλάξει 10 φορές λαμαρίνα στον προφυλακτήρα του χορτοκοπτικού από τις πέτρες που πετιούνται. :furious3:

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την στριφτή 3,3 ή 3,7mm.
Άντεχε πολύ παραπάνω από απλές στρόγγυλες-τετράγωνες-με δόντια.

Θα δοκιμάσω και την CF3 τώρα. Την έβαλα στο νερό σήμερα κι αύριο θα πάω να κόψω σε χωράφι.

Ωραια αναμένουμε αύριο στό ανάλογο νήμα τού κήπου τίς εντυπώσεις σου από τήν CF3 pro
Καί ανέβασε φωτογραφία νά μυρίσουμε τό κομμένο χορτάρι !! :grinning-smiley-043

Φαίνεται τα ξυρίζεις καί εσύ τά χόρτα χαμηλά καί πετιούνται πέτρες
Πήρες διάμετρο 3 η 3,3 mm CF3 pro ?

3 πήρα. 3.3 δεν είχε σε μικρό καρούλι δυστυχώς

έχει πολλές μπαταρίες για makita και 6αρες για Ryobi στα 39 ευρώ :HTEHETH63:
Μεταφορικά όλα 10 ευρώ και 2 ευρώ για κάθε επιπρόσθετο

https://www.ebay.com/str/wachng

Με το bangood δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς
Οταν ειχε black friday ζαχάρωνα ενα Magita 18v σκέτο το εργαλείο αυτα με την θηριώδη ροπή 700-800 nm :flipout: στα 26 ευρώ αλλά όταν έψαχνα για τις μπαταρίες του τις εστελνε μονο με registered οποτε ηταν σιγουρο το τελωνείο

Γιωργο το πηρε ο Μπάμπης αυτο και ειναι ευχαριστημενος.

Καλοριζικα Δημητρη ,Γιωργο και Παναγιωτη τα νεα σας καλουδια...!!!

Γιωργο πολυ φτηνη η μπαταρια..πετυχες πολλη καλη τιμη...!!!

Μια παραλλαβη και απο εμενα...μια 18v σπαθοσεγα της Stanley....απο Stanleycenter...

https://postimg.cc/HVSSB0vL

Eδω σε συγκριση με του ρευματος.....

https://postimg.cc/Yj5ZQzVB

Κράνος Function basic
Μεζονέτα CF3
Κόφτης μεσινεζας.

Καλο δουλευτα!
Εχω βαλει και γω στο ματι αυτη τη μεσινεζα αλλα περιμενω να ανοιξουν τα μαγαζια.

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ!
Στην Λιβαδειά πάντως και τα 4 καταστήματα με αγροτικά μηχανήματα - σέρβις που έχω δει ανοικτά είναι καθ' όλη την διάρκεια της καραντίνας.

Ναι, ειναι ανοιχτα γιατι σχετιζονται με την πρωτογενη παραγωγη.

Καλοριζικα Παναγιωτη! Αντε να σπαει το μονοπωλιο* τoυ Δημητρη με την Stihl σιγα σιγα :))

*EDIT
Να πω οτι ο σωστος οικονομικος ορος για την περιπτωση, ειναι μονοψώνιο -(οταν υπαρχει δηλαδη μονο ενας αγοραστης), αλλα σπανιως τον χρησιμοποιουμε
:)

Καλοριζικα Δημητρη ,Γιωργο και Παναγιωτη τα νεα σας καλουδια...!!!

Γιωργο πολυ φτηνη η μπαταρια..πετυχες πολλη καλη τιμη...!!!

Μια παραλλαβη και απο εμενα...μια 18v σπαθοσεγα της Stanley....απο Stanleycenter...

https://postimg.cc/HVSSB0vL

Eδω σε συγκριση με του ρευματος.....

https://postimg.cc/Yj5ZQzVB

Σέ ευχαριστώ Κωστή
Επίσης Καλοδούλευτα καί τα δικά σου,καλές εργασίες νά έχεις.

Ο γείτονας ο Δημήτρης λοιπόν απέκτησε ανταγωνιστή. εδώ ταιριάζει το ρητό, ''μ όποιον δάσκαλο καθίσεις...'' χα χα χα χα.
Καλορίζικα και καλές εργασίες Παναγιώτη.

----------------------------------------------------------------------------------

με γεια τη σπαθοσέγα Κωστή. πρέπει να είναι φοβερό εργαλείο. αν κρατάει και η μπαταρία σε συνδυασμό με τη φορητότητα τότε χτύπησες διάνα.

Ευχαριστώ Δημήτρη και Γιωργο....

Γιώργο θέλω να την τεσταρω με 4αρα μπαταρία σε ενα κομματι 10 ποντους διάμετρο λευκας που εχω και θα αναφέρω....

Σημερινή παραλαβή. BOSCH Day !!!!! GWS 12V-76-EC, δισκάκια, 2 τρυπάνια Cyl-9 και ένα σετάκι Impact Control που μου γυάλισε !!!! Απο Κέντροβίδας , που το έχω τιμήσει αρκετές φορές.
Πλέον κοιτάμε την 18V της Bosch αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε ποιο από τα GSB να πάω (GSB 18V-55 ή GSB 18V-60 C). Θα δω αν και δεν πιστεύω ότι αξίζει η διαφορά των 100,00 .
Πραγματικά ζηλεύω ορισμένους που έχουν χώρο να φτιάξουν μια δικιά τους γωνιά (ορισμένοι ίσως και δωμάτιο!!!) . Προχωράμε ως έχει , μέχρι να αλλάξει κάτι !!!
Bosch.jpg

Σημερινή παραλαβή. BOSCH Day !!!!! GWS 12V-76-EC, δισκάκια, 2 τρυπάνια Cyl-9 και ένα σετάκι Impact Control που μου γυάλισε !!!! Απο Κέντροβίδας , που το έχω τιμήσει αρκετές φορές.
Πλέον κοιτάμε την 18V της Bosch αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε ποιο από τα GSB να πάω (GSB 18V-55 ή GSB 18V-60 C). Θα δω αν και δεν πιστεύω ότι αξίζει η διαφορά των 100,00 .
Πραγματικά ζηλεύω ορισμένους που έχουν χώρο να φτιάξουν μια δικιά τους γωνιά (ορισμένοι ίσως και δωμάτιο!!!) . Προχωράμε ως έχει , μέχρι να αλλάξει κάτι !!!
View attachment 170979

Αυτές ειναι παραλαβές......!!!!
Καλορίζικα και καλόδουλευτα..
Δοκίμασέ το και σε στραντζαριστό σίδερο Κώστα να δεις πως θα τα πάει..
Καλά που το είπες...εχω κοιλοδοκο 8Χ8....οτι πρέπει....!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτή είναι παραλαβή. μπράβο. καλοδούλευτα εργαλεία-αναλώσιμα