Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έφτασε η καινούργια τρόμπα Ryobi! IMG_20201009_164846.jpg

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικα τα εργαλεία σας!
Μια ερώτηση αν γνωρίζετε: Επειδή θέλω να πάρω την αντίστοιχη τρόμπα της Einhell, υπάρχει δυνατότητα για αντάπτορα να φυσάει μόνο; Εννοώ σε υψηλή πίεση, κάτι τέτοιο;

Kαλοδουλευτο το κονταροπριονο ψηλε, ειναι απο τα πλεον αξιολογα εργαλεια της Ryobi. Oποιος και να το δουλεψει θα το χαρει, δυνατο, μανιτζεβελο και αποτελεσματικο εργαλειο!

Ενα λινκ για την τρομπα Ryobi please. Η ουσια ειναι να μπορει να βρει το εργαλειο εαν ενδιαφερεται καποιος αλλα και να δει τα χαρακτηριστικα και την τιμη του.

Δημητρη δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα συνδεσης αυτου του ανταπτορα στις μικρες αυτες τρομπες.

Ούτε με πατέντα γίνεται δηλαδή; Πχ να καταργήσω το ενσωματωμένο μανόμετρο και να βάλω αντάπτορα στο λάστιχο ώστε να εναλάσσω τα εξαρτήματα; Συγγνώμη αν σας ζαλίζω, απλά θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο:idea:

Τι ακριβως εχεις υπ'οψιν σου να φυσας με το πιστολι αερος που θες να προσαρμοσεις Δημητρη?
Γιατι πολυ φοβαμαι οτι η πιεση θα ειναι πολυ μικροτερη απο αυτη που περιμενεις...

Το ιδιο το κομπρεσσερακι (και το 18βολτο Einhell) εχει δυο εναλλακτικες για φυσητηρι.
Η μια που εχει μεγαλυτερη ροη αερα ειναι η εικονιζομενη στα δεξια του εργαλειου, με δυο ακροφυσια και
Η αλλη που υπαρχει ενα μικρο προσαρτημα που φυσαει τον αερα αλλα η πιεση ειναι μικρη. Μπορεις ομως να φυσηξεις επιφανειες η μικρα αντικειμενα.

xGamGDXh.jpg

Θα ήθελα να το χρησιμοποιώ παράδειγμα για φύσημα στο αυτοκίνητο (ταμπλό, καθίσματα) καθώς και στο εργαστήριο (γρέζια, πριονίδια) . Απλά πράγματα, αλλά σίγουρα το πιστόλι με σχετικά μεγάλη πίεση είναι πολύ καλύτερο από το χοντρό σπιράλ.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχως με τιποτα δεν κανουν για τετοια δουλεια αυτα τα 18βολτα αεροσυμπιεστακια.
Οι οδηγιες και οι περιγραφες των εργαλειων ειναι σαφεις για τις ενδεικνυομενες χρησεις τους.

Kαλοδουλευτο το κονταροπριονο ψηλε, ειναι απο τα πλεον αξιολογα εργαλεια της Ryobi. Oποιος και να το δουλεψει θα το χαρει, δυνατο, μανιτζεβελο και αποτελεσματικο εργαλειο!

Ενα λινκ για την τρομπα Ryobi please. Η ουσια ειναι να μπορει να βρει το εργαλειο εαν ενδιαφερεται καποιος αλλα και να δει τα χαρακτηριστικα και την τιμη του.

Δημητρη δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα συνδεσης αυτου του ανταπτορα στις μικρες αυτες τρομπες.
Αυτή είναι η τρόμπα :
https://uk.ryobitools.eu/power-tool...sors/inflators-and-compressors/r18mi/r18mi-1/
Tην αγορασα από ένα κατάστημα στον Ασπρόπυργο. Screenshot_20201009_234832_com.facebook.katana.jpg

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ! Εννοει οτι ειναι μονο το εργαλείο χωρις μπαταρια-φορτιστη

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχεις υπόψην σου πόσο κοστίζουν;
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για κονταροπρίονο και το συγκεκριμένο φαίνεται καλή περίπτωση.

Ενδιαφερον αυτο Αχιλλεα, δεν ηξερα οτι υπηρχε εταιρεια Ryobi Greece, αλλα μαλλον καταχρηση του ονοματος κανουν :)

H Ryobi παντως βλεπω οτι τους εχει σαν service agents στην Eλλαδα. Δεν εχει ομως γενικη αντιπροσωπεια (ακομα) οπως στις περισσοτερες Ευρωπαικες χωρες.

https://www.ryobitools.eu/

Kαλοριζικο το κομπρεσσερακι, πολυ πιο περιποιημενο φαινεται απο τον προκατοχο του. Ποσο κοστισε?

79 ευρώ με τα μεταφορικά! Το είχαν άμεσα διαθέσιμο! Το προηγούμενο μοντέλο το είχαν κάπου στα 49 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Φέρνουν ό,τι θέλεις από τον κατάλογο αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτα.

Καλοριζικα όλα !
Το κομπρεσεράκι παίζει και σαν μοντέλο P 747 για όποιον το ψάχνει από eBay η εκτός Ευρώπης

43e46676811014c6d206632fb1bdec65.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Περασα απο το Leroy του αεροδρομιου σημερα και πηρα λιγα πραματακια

Βασικα πηγα για λιγη ξυλεια αλλα ποτε δεν φευγεις με ενα τεμαχιο στο χερι απο το Leroy και τα συναφη μαγαζια:)
CAQesrMh.jpg

Μου εκοψε 6 τεμαχια Α4 (~30χ21εκ.) απο 4αρι κ/π Οκουμε. Κοστος 3.6 ευρω, δηλαδη 60 λεπτα το μεγεθος σελιδας Α4.
Επισης πηρα και ενα ρεταλι MDF 8mm 50εκχ50εκ, απο εκεινα που ειχαν για πεταμα (15 λεπτα το τεμαχιο), στον καδο στον χωρο κοπης ξυλων, οχι αυτα που πουλανε σαν ρεταλια.

Απο κει και περα πηρα μερικα αναλωσιμα που μου τελειωναν.
Παξιμαδια τυφλα απο 4μμ εως 6μμ, μπουλονακια λεπτα απο 2.5μμ εως 4μμ, συνδετικα παξιμαδια απο 4μμ εως 8μμ και σετ τρουκ/μπουντουζια 6 και 8μμ.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα ήθελα να το χρησιμοποιώ παράδειγμα για φύσημα στο αυτοκίνητο (ταμπλό, καθίσματα) καθώς και στο εργαστήριο (γρέζια, πριονίδια) . Απλά πράγματα, αλλά σίγουρα το πιστόλι με σχετικά μεγάλη πίεση είναι πολύ καλύτερο από το χοντρό σπιράλ.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε ξέρω μήπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/17605547/Black-Decker-BDCINF18N-QS.html θα σε κάλυπτε...

Έτσι ακριβώς. Θα κοιτάξω για κανονικό κομπρεσέρ καλύτερα. Μικρό και αθόρυβο, αλλιώς θα με καθαρίσουν οι γείτονες ;)