Καλοδούλευτα , πρόσφατα τα έβαλα στο κατάστημά μου καθώς είναι ότι ποιοτικότερο έχω πιάσει σε αυτή την κατηγορία τιμής , μάλιστα βάζουν κάτω πολλά επώνυμα . Βγήκε και φυλλάδιο που μπορείτε να κατεβάσετε .
Kαλοριζικα Γιωργο, το χρωματακι θυμιζει Μακιτα![]()
Πολυ διευρυμενη η γκαμα της Total...θυμηζει borman.
Μόνο σαν γκάμα , η διαφορά στην ποιότητα...... χαώδης.Πολυ διευρυμενη η γκαμα της Total...θυμηζει borman.
Κωστα θέλουμε εεεεκπτωωωωσηηηηη!!!
Γιώργο Καλοριζικα
Η καστάνια δείχνει καλύτερη από την αντίστοιχη Τ της Bosch που έχει το θέμα με την μπιλίτσα που κρατάει τις μυτες
Είχα κι εγώ την παραλαβή μου σήμερα ενα σετ με αντάπτορες για το παλμικο στα 4 απο εδώ
Πολυ διευρυμενη η γκαμα της Total...θυμηζει borman.
Σας ευχαριστώ Κύριοι !
Τα καρυδάκια εννοείς. η μπιλίτσα πιάνει στα καρυδάκια. για τις διάφορες άλλες μύτες έχει μαγνητικό στέλεχος.
Δεν ξέρω πως είναι η αντίστοιχη της Bosch για να συγκρίνω, πάντως όπως είπα φαίνεται γερή κατασκευή.
Μόνο σαν γκάμα , η διαφορά στην ποιότητα...... χαώδης.
Είχα κι εγώ την παραλαβή μου σήμερα ενα σετ με αντάπτορες για το παλμικο στα 4 απο εδώ
Και δίπλα στο εργαλείο που θα χρησιμοποιούνται
αλλά αν επιτρέπεται γιατί δεν πήρες καρυδάκια με μακρύ στέλεχος για παλμικό ; βολεύουν καλύτερα από το να βάζεις - βγάζεις αντάπτορες και καρυδάκια.
Γιωργο καλα εκανε και δεν πηρε....
Σε 1/2 οπου ασκουνται περισσοτερες πιεσεις θελει οσο πιο κοντο στελεχος γινεται....συν οτι οσο πιο μακρυ ειναι υπαρχει ενδεχομενο να δουλευει εκκεντρα ο ανταπτορας...
Θα τα δουλεψει βεβαια και θα μας πει....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.