Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα , πρόσφατα τα έβαλα στο κατάστημά μου καθώς είναι ότι ποιοτικότερο έχω πιάσει σε αυτή την κατηγορία τιμής , μάλιστα βάζουν κάτω πολλά επώνυμα . Βγήκε και φυλλάδιο που μπορείτε να κατεβάσετε .

Κωστα θέλουμε εεεεκπτωωωωσηηηηη!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα Γιωργο, το χρωματακι θυμιζει Μακιτα :)

ε ναι, λιγάκι. μακάρι να έχουν παραπλήσια ποιότητα και αντοχή...

Πολυ διευρυμενη η γκαμα της Total...θυμηζει borman.

+ 10 :a0210:

Γιώργο Καλοριζικα
Η καστάνια δείχνει καλύτερη από την αντίστοιχη Τ της Bosch που έχει το θέμα με την μπιλίτσα που κρατάει τις μυτες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κωστα θέλουμε εεεεκπτωωωωσηηηηη!!!

ναιιιιι! ;)
αν ειναι ετσι να μην παραγγειλω τον ρυθμιζομενο τροχο της ινγκο που υπολογιζα τον επομενο μηνα

Σας ευχαριστώ Κύριοι !

Γιώργο Καλοριζικα
Η καστάνια δείχνει καλύτερη από την αντίστοιχη Τ της Bosch που έχει το θέμα με την μπιλίτσα που κρατάει τις μυτες

Τα καρυδάκια εννοείς. η μπιλίτσα πιάνει στα καρυδάκια. για τις διάφορες άλλες μύτες έχει μαγνητικό στέλεχος.
Δεν ξέρω πως είναι η αντίστοιχη της Bosch για να συγκρίνω, πάντως όπως είπα φαίνεται γερή κατασκευή.

Είχα κι εγώ την παραλαβή μου σήμερα ενα σετ με αντάπτορες για το παλμικο στα 4 απο εδώ

Καλοδούλευτα George.

αλλά αν επιτρέπεται γιατί δεν πήρες καρυδάκια με μακρύ στέλεχος για παλμικό ; βολεύουν καλύτερα από το να βάζεις - βγάζεις αντάπτορες και καρυδάκια.

Last edited by a moderator:
Πολυ διευρυμενη η γκαμα της Total...θυμηζει borman.

το τοταλ-ινγκο ειναι σιγουρα καλυτερα ποιοτικα απο τα κοκκινα bormann. το βλεπεις και στην ποιοτητα των πλαστικων αλλά και στις κριτικες χρηστων.
δεν ξερω για τα μπλε-pro, νομιζω οτι τα pro ειναι επιπεδου επαγγελματικων skil, επαγγελματικων stayer, και dewalt

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ Κύριοι !

Τα καρυδάκια εννοείς. η μπιλίτσα πιάνει στα καρυδάκια. για τις διάφορες άλλες μύτες έχει μαγνητικό στέλεχος.
Δεν ξέρω πως είναι η αντίστοιχη της Bosch για να συγκρίνω, πάντως όπως είπα φαίνεται γερή κατασκευή.

Αυτο που πηρες ειναι μαγνητικο απο την αρχη καλύτερο
Μιλάω γι αυτο

https://www.e-shop.gr/set-katsabidioy-kastanias-bosch-greenman-me-9-mytes-2607019510-p-TLS.030608

Το έχω τώρα 5-6 χρόνια
Χάλασε στο τρίμηνο περίπου
Αλλά επειδή το είχα βολευτεί και χώραγε παντού του έβαλα ένα από τα πολύ μικρά μαγνητάκια νεοδμιου και έγινε μαγνητικό
Και αντέχει ακόμα !
Πάντως θα πάρω και ένα total έτσι για ρεζέρβα !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είχα κι εγώ την παραλαβή μου σήμερα ενα σετ με αντάπτορες για το παλμικο στα 4 απο εδώ

Και δίπλα στο εργαλείο που θα χρησιμοποιούνται

Kαλοριζικα Γιωργο....
Πολυ χρησιμα τα συγκεκριμενα δουλευω περισσοτερο το 1/2 κυριος....μην πω μονο....
αλλά αν επιτρέπεται γιατί δεν πήρες καρυδάκια με μακρύ στέλεχος για παλμικό ; βολεύουν καλύτερα από το να βάζεις - βγάζεις αντάπτορες και καρυδάκια.

Γιωργο καλα εκανε και δεν πηρε....
Σε 1/2 οπου ασκουνται περισσοτερες πιεσεις θελει οσο πιο κοντο στελεχος γινεται....συν οτι οσο πιο μακρυ ειναι υπαρχει ενδεχομενο να δουλευει εκκεντρα ο ανταπτορας...

Εγω αρχικα ειχα παρει ενα τετοιο σετ οπως ο Γιωργος αλλα δουλευε λιγο εκκεντρα...
Οταν πηρα τον ανταπτορα της milwaukee που ειναι ο μισος σε υψος εχει εξαφανιστει σε μεγαλο βαθμο..συν η ποιοτητας του υλικου και συν το σφηνωμα στην μπιλια..
https://www.skroutz.gr/s/18712900/M...-2-Τετράγωνο-Για-Καρυδάκια-48325032-1τμχ.html

Θα τα δουλεψει βεβαια και θα μας πει...

Δεν εχω πιασει στα χερια μου εργαλειο Total για να ξερω αλλα τα κοκκινα Borman ειναι οντως πολυ ψευτικα σαν εργαλεια...για αυτο και μιλησα μονο για γκαμαμ....ομως αυτο δεν υσχιει με τιποτα με την σειρa μπλε pro της Borman που συγουρα ειναι σε πολυ ανεβασμενο επιπεδο...φενεται και απο αυτα που βλεπω σε μαγαζια που τα πουλουν..

Last edited by a moderator:

Γιωργο καλα εκανε και δεν πηρε....
Σε 1/2 οπου ασκουνται περισσοτερες πιεσεις θελει οσο πιο κοντο στελεχος γινεται....συν οτι οσο πιο μακρυ ειναι υπαρχει ενδεχομενο να δουλευει εκκεντρα ο ανταπτορας...
Θα τα δουλεψει βεβαια και θα μας πει....

Κώστα τα καρυδάκια με μακρύ στέλεχος που έγραψα είναι σχεδόν στο ίδιο μήκος με τους αντάπτορες που πήρε ο Γιώργος. δεν εννοούσα πολύ μεγαλύτερα σε μήκος. Αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν, πιστεύω θα δούλευαν με μικρότερους τζόγους και έκκεντρα πάνω σε ένα παλμικό.
Γνώμη μου βέβαια. μπορεί να κάνω και λάθος. ας μας πει την άποψή του και κάποιος άλλος με περισσότερες γνώσεις..