AGROTISS
Supreme Member
Όντως. δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη για την απόδοση και την αξιοπιστία του εργαλείου, αλλά από ψυχολογικής άποψης σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.
Δεν ξέρεις τι έχεις αγοράσει φίλε μου, το χρησιμοποιώ επαγγελματικά στο συνεργείο πάνω από 10 χρόνια (βασικά από όταν πρωτοβγήκε) σπάνια να υπάρξει ημέρα που να μην δουλέψει. Πριν λίγους μήνες που το ζόρισα αρκετά μύρισε έντονα καμένο, με διάψευσε καθώς συνεχίζει να λειτουργεί !!!Παραλαβή από κέντρο βίδας https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=17741 σε LBOX πολύ βολικό το παρέλαβα μαζί με το τροχουδακι![]()
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ είναι πάρα πολύ βολικό και στο χέρι και στο μέγεθος και με την 6 ah την μπαταρία θα κανει θαύματαΔεν ξέρεις τι έχεις αγοράσει φίλε μου, το χρησιμοποιώ επαγγελματικά στο συνεργείο πάνω από 10 χρόνια (βασικά από όταν πρωτοβγήκε) σπάνια να υπάρξει ημέρα που να μην δουλέψει. Πριν λίγους μήνες που το ζόρισα αρκετά μύρισε έντονα καμένο, με διάψευσε καθώς συνεχίζει να λειτουργεί !!!
Μεγειά.
με την 6 ah την μπαταρία θα κανει θαύματα
Καλα εκανες, ωραιο και χρησιμο το πολυκαρφωτικο και ειδικοτερα το συγκεκριμενιο που παιρνει τα παντα!! Καλοριζικο!!
Βαλε ενα λινκ αν θελεις για να δουμε την τιμη αλλα κυριως να δουμε τα χαρακτηριστικα του.
Εξαιρετική επιλογή. καλά καρφώματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.