Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όντως. δεν ξέρω αν ισχύει στην πράξη για την απόδοση και την αξιοπιστία του εργαλείου, αλλά από ψυχολογικής άποψης σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.

Kαταπληκτικο το 12βολτο τροχουδακι της Bosch, το καλυτερο 12βολτο που εχει βγαλει η Bosch απο αποψη καινοτομιας, εργονομιας, χρησιμοτητας και χρηστικοτητας.

Μεσα στα τοπ 3 εργαλεια που χρησιμοποιω συχνοτερα.

Παραλαβη απο wish 3,00+2,00 ευρω μεταφορικα. Η τυχερος ειμαι η το wish πλεον εχει και καλα προιοντα. Εχω παραγγειλει πολλες φορες απο εκει και μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα

20210209_132947.jpg

πηρα το τελευταιο δραπανο της oxford 700w. στα 15 ευρω.το ιδιο το φερνει το shop more στα 19.
ο oxford εχει ξεμεινει και δεν ξερει ποτε θα ξαναβρει και βασικα σε τι τιμη.
ελλειψη σε ολα τα κινεζικα παρατηρειται στην αγορα τουτες τις μερες.

μια χαρα ο κινεζος, ελαφρυς, καλα πλαστικα για την τιμη του, ευθυβολος! τον δοκιμασα λιγο σε τουβλο.
ασφαλιζει και καλα σε αντιθεση με το πολλαπλασιας τιμης B&D kr703 (σημερινα kr705) το οποιο απο την αρχη που το ειχα παρει σχεδον, επρεπε να του πιεζεις το πληκτρο φορας για να κανουν επαφη τα καρβουνακια και να δουλευει. θα ανοιχτει και θα επισκευαστει και αυτο συντομα. το πλαστικο γλωσιδι της B&D ειναι της πλακας και με λιγη φθορα μειωθηκε το μηκος του και δεν κανει επαφη να σπρωξει τα καρβουνακια και να δουλεψει.

ομορφο και το τριβειο της bulle 380 που το παρελαβα στην παλια τιμη κι αυτο χωρις μεταφορικα. δυστυχως δεν εχω γυαλοχαρτα να το δοκιμασω εδω για την ωρα.

βλεποντας στο σκρουτζ τιμες, καποιοι δεν τις εχουν αλλαξει ακομα σε πολλα κινεζικα εργαλεια, για αυτο ειναι ευκαιρια να παραγγειλετε με παλιες τιμες οσοι το σκεφτεστε
θεμα χρονου να τα αυξησουν ολοι

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβή από κέντρο βίδας https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=17741 σε LBOX πολύ βολικό το παρέλαβα μαζί με το τροχουδακι
88cca03959c40a41669315689eeb9f82.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρεις τι έχεις αγοράσει φίλε μου, το χρησιμοποιώ επαγγελματικά στο συνεργείο πάνω από 10 χρόνια (βασικά από όταν πρωτοβγήκε) σπάνια να υπάρξει ημέρα που να μην δουλέψει. Πριν λίγους μήνες που το ζόρισα αρκετά μύρισε έντονα καμένο, με διάψευσε καθώς συνεχίζει να λειτουργεί !!!
Μεγειά.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ξέρεις τι έχεις αγοράσει φίλε μου, το χρησιμοποιώ επαγγελματικά στο συνεργείο πάνω από 10 χρόνια (βασικά από όταν πρωτοβγήκε) σπάνια να υπάρξει ημέρα που να μην δουλέψει. Πριν λίγους μήνες που το ζόρισα αρκετά μύρισε έντονα καμένο, με διάψευσε καθώς συνεχίζει να λειτουργεί !!!
Μεγειά.
Ευχαριστώ πολύ είναι πάρα πολύ βολικό και στο χέρι και στο μέγεθος και με την 6 ah την μπαταρία θα κανει θαύματα

Καλοριζικα παιδια τα νεα σας εργαλεια....

Αντρεα η 12v σειρα της Bosch ειναι το κατι αλλο...!!!
Το τροχουδακι ειναι απιστευτο...μονο εαν το δουλεψεις θα καταλαβεις την δυναμη του...εγω το χρησιμοποιω ακομη και για να κοβω πλακακια με τον αναλογω δισκο...ειναι το κατι αλλο...!!!

μερσι παιδες
καλοδουλευτα αντρεα, μπλε bosch ειναι εγγυηση, και σε αντοχη και σε ποιοτητα λειτουργιας, οπου και αν φτιαχνονται

Ευχαριστώ παιδιά!!!! καλορίζικα και στα άλλα παιδιά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

με την 6 ah την μπαταρία θα κανει θαύματα

Ότι σε βολεύει, προσωπικά έχω δύο (δε θυμάμαι και εάν είχε τότε μεγαλύτερες)
1,5 ah καθώς το βάρος είναι σημαντικό για μένα. Φορτίζει σε 30' οπότε είμαι καλυμμένος.

Καλα εκανες, ωραιο και χρησιμο το πολυκαρφωτικο και ειδικοτερα το συγκεκριμενιο που παιρνει τα παντα!! Καλοριζικο!!

Βαλε ενα λινκ αν θελεις για να δουμε την τιμη αλλα κυριως να δουμε τα χαρακτηριστικα του.

Καλοδούλευτα σέ όλους

20 μέτρα σχοινί Petzl μέ ραμένη θηλιά στήν άκρη,γιά να περνάει μέσα από τό friction saver,τό λίνκ απλά είναι ενδεικτικό.

petz10.jpg

petz210.jpg

petz310.jpg

Καλα εκανες, ωραιο και χρησιμο το πολυκαρφωτικο και ειδικοτερα το συγκεκριμενιο που παιρνει τα παντα!! Καλοριζικο!!

Βαλε ενα λινκ αν θελεις για να δουμε την τιμη αλλα κυριως να δουμε τα χαρακτηριστικα του.

Από εδώ το πήρα :
https://www.kentrovidas.gr/m/showpr...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Εξαιρετική επιλογή. καλά καρφώματα.

Θα γίνω μεγάλο καρφί... Χαχα ο˜‚ ο˜‚

Last edited by a moderator: