Και σε σένα Δημήτρη.. Ευχαριστώ
Δημητρη πολυ συμαντικα τα οσα μας λες...
Δεν ηξερα οτι υπηρχαν τετοια γαντια ασφαλειας για την αλυσιδα..
παιδες στην αρχη αγχωθηκα γιατι στο μετωπο εδειξε 33.2
αλλα στο τεστ με το γκαζακι ενω το νερο εβραζε μου εδειξε 99.5 στα πλαινα, 101 στον πατο περιμετρικα και 100,5 στο κεντρο του πατου
με το που το εκλεινα επεφτε ταχυτατα , αυτοστιγμη να πω καλυτερα, στο 96-93-89 μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα
υποθετω οτι μεσες ακρες πρεπει να δειχνει καλα, υπαρχει ομως μια πιθανη εξηγηση στο γιατι στο μετωπο μου εβγαλε τοσο σφαλμα
βεβαια εχει ευρος -50C/600C οπότε λογικο ειναι στις ακρες της κλιμακας να μην τα πηγαινει τοσο καλα.
θυμαμαι παλια που ολα τα οργανα ηταν αναλογικα, το χρησιμο ευρος ενος εργαλειου ηταν απο το 20%-80% του ευρους τιμων
και μαλιστα στα κατω απο 10% και πανω απο 90%, δεν λαμβαναμε καν υποψη τις ενδειξεις του καθε οργανου
με μεση τιμη στα 275C , ειναι λογικο η θερμοκρασια σωματος να ειναι εκτος χρησιμης περιοχης (αν ισχυει ο,τι και στα αναλογικα)
και στη θερμοκρασια περιβαλλοντος μου δειχνει 1 με 2 βαθμους πιο κατω απο τα θερμομετρα
βεβαια το οργανο αυτο εχει (αν ισχυει και εδω οτι και στα αναλογικα) χρησιμο ευρος (αξιοπιστια δηλαδη) απο +80C εως 470C
και λογικα σφαλματα στο ευρος +15 εως +80 και 470 εως 535
παραλληλα βλεπω οτι τα θερμομετρα σωματος εχουν πολυ πιο στενη κλιμακα τιμων οπότε λογικο μου φαινεται να ψιλοχανει στις θερμοκρασιες περιβαλλοντος και σωματος
ολα καλα μαλλον...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.