Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα τα βερνικια Μιχαλη...!!!
Νεκταριε ανεκτημητη η ποιοτητα της Sola σε αλφαδια...!!!...Καλοριζικο....!!!

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα Διαμαντή-Κωστή καί Μιχάλη

Κωστή τό φαλτσοκούτι τό έχω καί κάνει δουλειά ώς πρός τό κράτημα του ξύλου μέ τα δυό μαύρα πλαστικά πού στριφογυρίζοντας τα στήν τρύπα αυξανουν καί μειώνουν τό πιάσιμο στό υπό κράτημα ξύλο.
Τώρα ώς πρός τήν φαλτσοκοπή μήν περιμένεις τρομερές ακρίβειες χιλιοστού,σάν ένα φαλτσοπρίονου πάγκου,γιατί οι σχισμές πού μπαίνει το πριόνι κάνουν ένα κενό.

+++++++

Σημερινή παραλαβή επαναφορτιζόμενο ψαλίδι καί μαχαίρι θάμνων Stihl HSA 26 μέ μπαταρία καί φορτιστή.

n510.jpg

n610.jpg

n710.jpg

n810.jpg

Πολλά και ποιοτικά πράγματα βλέπω!

Μεγειές.

Καλορίζικα παιδιά, καλοδούλευτα :)

Δημήτρη με γεια το καινούργιο σου γκατζετάκι. επαγγελματικό, ομορφούλικο, αλλά και τόσο μικροσκοπικό.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Νεκτάριε, πιο ψηλό κι από σένα. έχει και μαγνήτες συγκράτησης ; απο τιμή ;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κωστή τό φαλτσοκούτι τό έχω καί κάνει δουλειά ώς πρός τό κράτημα του ξύλου μέ τα δυό μαύρα πλαστικά πού στριφογυρίζοντας τα στήν τρύπα αυξανουν καί μειώνουν τό πιάσιμο στό υπό κράτημα ξύλο.
Τώρα ώς πρός τήν φαλτσοκοπή μήν περιμένεις τρομερές ακρίβειες χιλιοστού,σάν ένα φαλτσοπρίονου πάγκου,γιατί οι σχισμές πού μπαίνει το πριόνι κάνουν ένα κενό.

+++++++

Σημερινή παραλαβή επαναφορτιζόμενο ψαλίδι καί μαχαίρι θάμνων Stihl HSA 26 μέ μπαταρία καί φορτιστη

Ευχαριστω για τις πληροφοριες Δημητρη....οταν το δοκιμασω θα επανελθω...οντως ειναι αρκετο το κενο..θα δειξει....

Καλοριζικο και το ψαλιδι/μαχαιρι της Stilh...

Καλοριζικα όλα!

Τι είναι και τι κάνουν οι εύκαμπτοι μαγνήτες?

Είναι περίπου σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται στα μαγνητάκια στο ψυγείο
Γενικά για στήριξη μικρό πραγμάτων σε μεταλλικές επιφανειες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είναι περίπου σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται στα μαγνητάκια στο ψυγείο
Γενικά για στήριξη μικρό πραγμάτων σε μεταλλικές επιφανειες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ευχαριστώ.

Kαλοριζικα συναδελφοι!!

Δημητρη αυτη η μπαταρια που παιρνει το μινι θαμνοκοπτικο ειναι η ιδια που παιρνει το μινι αλυσοπριονακι που εχουμε αγορασει?

Γιωργο το αλφαδακι της Milwaukee ειναι πολυ ωραιο! Τα μαγνητακια μαλλον δεν αξιζουν, κατι παρομοια που εχω ειναι παρα πολυ αδυναμα. Για πες αν τα χρησιμοποιησεις.

Το δικό μου αλφάδι της Milwaukee το έχω παροπλίσει...έχει ένα θεματάκι με τον περιστρεφόμενο δίσκο (προφανώς λάθος χάραξη) και έχει μικρή (πολύ μικρή...αλλά υπάρχει) απόκλιση στις 0, 90 κλπ μοίρες (και κυρίως στις 0) σε σύγκριση με άλλα αλφάδια. Οπότε τσέκαρέ το πρώτα και μην βασιστείς πάνω του χωρίς έλεγχο πρώτα.

Καλοριζικα σε ολους....!!!
Το μαγνητικο αλφαδι της Stanley ειναι ολα τα λεφτα και ππολυ χρησιμο λογω μικρης κατασκευης και δυναμης μαγνητη..

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι.

Kαλοριζικα συναδελφοι!!

Δημητρη αυτη η μπαταρια που παιρνει το μινι θαμνοκοπτικο ειναι η ιδια που παιρνει το μινι αλυσοπριονακι που εχουμε αγορασει?

Ναί Μιχάλη η ίδια μπαταρία είναι.

Καλημέρα και καλορίζικα σε όλους.
Μια ερώτηση, με αφορμή την κουβέντα για φαλτσοκούτια: δεν χαλάνε (και σχετικά γρήγορα) όπως ακουμπάει η λάμα στα πλαστικά πλαϊνά της σχισμής; Εμένα πάντως μου χαλάνε γρήγορα - εκτός και αν κάνω κάτι λάθος πχ χρήση λάθος λάμας;