Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κι όμως είναι τόσο φαρδιά τα σαγονια της που δεν αφήνει κανένα σημάδι Νικ!
Κυριάκο, τις ξέρω. Τρία μεγέθη έχω. Απλά για να μην αφήνει σημάδια σε σωλήνες είναι η άλλη. Σε σκληρά ξεβιδώματα σε επιχρωμιωμένα ρακορ πχ, (μπορεί να) θα σου αφήσει σημάδια ενώ η άλλη με τα πλαστικά πέλματα όχι (αλλά δεν βολεύει τόσο σε πολύγωνα). Από εκεί και πέρα, έχω σχεδόν καταργήσει τα γερμανικά και τα γαλλικά κλειδιά με αυτές τις Κνιπεχ.

Ξεχωριστά εργαλεία αυτά τα knipex. με το που τα βλέπεις καταλαβαίνεις την ποιότητα.
Το καθένα έχει και τη δικιά του ξεχωριστή αξία.
Αυτό που ανέβασες Νίκο (Amsen) νομίζω είναι ιδανικό για για σφίξιμο ρακόρ κ.λ.π. δεν ξέρω μόνο πόσο αντέχουν τα πλαστικά πέλματα σε μια γερή σύσφιξη.

Καλοδούλευτη.

Γιώργο τα πέλματα μπορούν να αντικατασταθούν
Τώρα το ποσό κοστίζουν είναι άλλο θέμα αλλά αν μπορείς να αντικαταστήσεις γερμανικά και γαλλικό αξίζουν με το παραπανω

Ξεχωριστά εργαλεία αυτά τα knipex. με το που τα βλέπεις καταλαβαίνεις την ποιότητα.
Το καθένα έχει και τη δικιά του ξεχωριστή αξία.
Αυτό που ανέβασες Νίκο (Amsen) νομίζω είναι ιδανικό για για σφίξιμο ρακόρ κ.λ.π. δεν ξέρω μόνο πόσο αντέχουν τα πλαστικά πέλματα σε μια γερή σύσφιξη.

Καλοδούλευτη.
Γιώργο τα πέλματα αντέχουν (σκληρό πλαστικό) αλλά ΟΚ, δεν είναι για τρελλές πιέσεις σε σημεία που παρουσιάζουν μύτες/ακμές.

Υπάρχουν ανταλλακτικά πέλματα. Εγώ είχα πάρει από εδώ αλλά δεν έχω άνεση να το ψάξω αυτήν την στιγμή για ακριβές link

Παρέλαβα σήμερα αυτές τις θήκες για μπαταρίες που νομίζω πως είναι πολύ χρήσιμες γιατί έχουν πάνω τους διακόπτη ON-OFF
Θέλω να κάνω διάφορες μικρές κατασκευές στις οποίες θα ενσωματώσω κάποια μικρά led και προβληματιζόμουν που θα μπει ο διακόπτης ON-OFF καθώς και για το πως θα κρυφτούν τα καλωδιάκια.

Με αυτή τη λύση απλοποιούνται τα πράγματα :)

2021-03-24_11-57-11.jpg

Υπάρχουν διάφορες θήκες.
Ενδεικτικά:

Όλα γύρω στο ενάμιση με δυο ευρώ

• Like
Reactions: panoss1
Kαλοριζικα τα θηκακια, πραγματι ειναι παρα πολυ χρησιμα για μικροκατασκευες.

Υπαρχουν επισης αρκετες θηκες και για μπαταριες κουμπια, με διακοπτη η χωρις, που ειναι ακομα πιο βολικες λογω ελαχιστου μεγεθους.

• Like
Reactions: nikfor
Το καλό το παλικάρι βρήκε άλλο μονοπάτι...
Αγορά από κατάστημα της γειτονιάς ...
10 σμυριδοπανα η βάση και το αξονακι 8 ευρα !!! 😁
20210324_130917.jpg

• Like
Reactions: panoss1 and KOSSTV
Καλοδουλευτα Αντωνη!!

Η βαση βελκρο τι μαρκα ειναι? Ελπιζω να συγκρατει καλα τα γυαλοχαρτα (που ειναι κορυφαια) για να μην φευγουν σαν σαϊτες πανω στο τριψιμο :)

πιάνει εξαιρετικά πάνω της το δοκίμασα ήδη, είναι της Hawk η βάση.
Όποιος χρειάζεται κάτι από μαγαζί και είναι Μαρούσι και πλησίον ας ρωτήσει με pm για ευνόητους λόγους

Αντε, καλοδουλευτο.
Εχεις βρει καμια καλη πηγη; Εγω ειμαι εκει, για πες/pm :)
(Και με την ευκαιρια, μπορω να σου παραγγειλω ενα σετακι αλυσιδογραναζα; Εχεις τα κορυφαια 😁)

Σπάστο σε ψιλά γιατί δεν σε έπιασα !!! Άρχισε να δουλεύει η μπύρα !!! :p

Καλόδούλευτα Αντώνη
Τελικά το μαγαζί της γειτονίας πολλές φορές είναι η καλύτερη λύση, αν και μπορεί να το πληρώνουμε λίγο παραπάνω

και όμως εκεί τα βρήκα πιο φθηνά από οποιοδήποτε σκρουτζομάγαζο !!!

Σπάστο σε ψιλά γιατί δεν σε έπιασα !!! Άρχισε να δουλεύει η μπύρα !!! :p
Afam ειναι μια απο τις καλυτερες μαρκες αλυσιδων για μηχανες (τετοια εχω στο δικο μου) 😁

• Like
Reactions: AFam
Ωραίες και πάμφθηνες οι θήκες με το διακόπτη. λέω να παραγγείλω κι εγώ κάποια στιγμή. ποτέ δεν ξέρεις, κάπου μπορεί να χρειασθούν.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Νίκο (amsen) ευχαριστώ για τις πληροφορίες. πολύ ενδιαφέρουσα πάντως αυτή η πένσα. αν ασχολούμουν κατά κόρον με υδραυλικά θα την είχα πάρει χθες.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αντώνη καλά γυαλίσματα !!

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ανδρέα από τις μάρκες κατσαβιδιών που πολύ θα ήθελα να έχω στη συλλογή μου. ας μην τα χρησιμοποιούσα, απλά έτσι για να τα κοιτάω..

Γιώργο να παρεις δε το συζητώ! Βγαίνουν και με θήκες ανάρτησης σε τοίχο ώστε να τα θαυμάζεις τακτοποιημένα!!!

Καλοδουλευτα κυριοι.

Αντώνη την επόμενη φορά να δοκιμάσεις κεραμικά γυαλοχαρτα mesh της Smyrdex.
Ειδικά στα μεγάλα νουμερα πχ 80 είναι το απόλυτο γυαλόχαρτο.

Καλοριζικα παιδια τα καλουδια σας...

Αντωνη καλα εκανες και πηρες τετοια βαση velcro....καλοριζικη...!!!

‐----‐---------------------------------------------------------

Σημερινη παραλλαβη ενα πακετο Oerlikon ηλεκτροδια και 2 πατρογγες μεγαλες της Lion απο το τοπικο χρωματοπωλειο...

20210323_140710.jpg

• Like
Reactions: panoss1