Κυριάκο, τις ξέρω. Τρία μεγέθη έχω. Απλά για να μην αφήνει σημάδια σε σωλήνες είναι η άλλη. Σε σκληρά ξεβιδώματα σε επιχρωμιωμένα ρακορ πχ, (μπορεί να) θα σου αφήσει σημάδια ενώ η άλλη με τα πλαστικά πέλματα όχι (αλλά δεν βολεύει τόσο σε πολύγωνα). Από εκεί και πέρα, έχω σχεδόν καταργήσει τα γερμανικά και τα γαλλικά κλειδιά με αυτές τις Κνιπεχ.Κι όμως είναι τόσο φαρδιά τα σαγονια της που δεν αφήνει κανένα σημάδι Νικ!
Γιώργο τα πέλματα αντέχουν (σκληρό πλαστικό) αλλά ΟΚ, δεν είναι για τρελλές πιέσεις σε σημεία που παρουσιάζουν μύτες/ακμές.Ξεχωριστά εργαλεία αυτά τα knipex. με το που τα βλέπεις καταλαβαίνεις την ποιότητα.
Το καθένα έχει και τη δικιά του ξεχωριστή αξία.
Αυτό που ανέβασες Νίκο (Amsen) νομίζω είναι ιδανικό για για σφίξιμο ρακόρ κ.λ.π. δεν ξέρω μόνο πόσο αντέχουν τα πλαστικά πέλματα σε μια γερή σύσφιξη.
Καλοδούλευτη.
Afam ειναι μια απο τις καλυτερες μαρκες αλυσιδων για μηχανες (τετοια εχω στο δικο μου)Σπάστο σε ψιλά γιατί δεν σε έπιασα !!! Άρχισε να δουλεύει η μπύρα !!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.