Ειχα παρει 2 topshark , λέω οκ κρούση 25Ε το ενα σετ . Τρυπάω 8 τρύπες τούβλο όλα οκ, βυδώνω καμια 20ρια βιδες σε 4 διαφορετικές μέρες , τρυπάω 2 φορές στρατζαριστό με 3ρι τρυπανι και κούρεψε το τσοκ μέσα την δεύτερη . Πρακτικά δεν πιέστηκε καθόλου ετσι . Το αλλο σετ δουλεύει καπου 3 μήνες (μπορεί και παραπάνω ) σε ξυλουργικά (κόντρα πλακέ ) ως τώρα χωρίς θέμα . Φυσικά μου έδωσαν full refund για το εναΝικόλα επειδή το σκεφτόμουν και εγώ κάνε μια δοκιμή για διάτρηση με κρουση σε κανένα τσιμεντολιθο με 8-10 τρυπάνι ρε φίλε και πες μου.
Ναι ναι να βαλεις.Ειχα παρει 2 topshark , λέω οκ κρούση 25Ε το ενα σετ . Τρυπάω 8 τρύπες τούβλο όλα οκ, βυδώνω καμια 20ρια βιδες σε 4 διαφορετικές μέρες , τρυπάω 2 φορές στρατζαριστό με 3ρι τρυπανι και κούρεψε το τσοκ μέσα την δεύτερη . Πρακτικά δεν πιέστηκε καθόλου ετσι . Το αλλο σετ δουλεύει καπου 3 μήνες (μπορεί και παραπάνω ) σε ξυλουργικά (κόντρα πλακέ ) ως τώρα χωρίς θέμα . Φυσικά μου έδωσαν full refund για το ενα
Γενικά λοιπόν είναι τι θα σου τύχει και οχι εν αξίζει γιατί όλα είναι τέρμα φασον με αλλο καλούπι ειναι .Αν υπάρχει ενδιαφερον μπορώ να βάλω φωτο απο το τι εχει μεσα σαν εργαλείο
Καλώς τα δέχτηκες φίλε, καλές δημιουργίες να έχεις!
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.Αν εχετε αεροσυμπιεστη αγοραστε κανα αεροκλειδο. Αυτα τα σάπια απο Κινα δεν κανουν για σοβαρες βιδες τροχων ή μηχανηματων.
Βέβαια το ακολουθεί το κακό όνομα ΜΑΚΙΤΑ έστω και αν είναι κλωνος τους....
Αυτο το δοκιμασα κι εγω, αλλα τζιφος.Επίσης, το κόλπο που έχουν τα αερόκλειδα και ξεβιδώνουν τα μπουλόνια είναι πως ταυτόχρονα με την κίνηση προς τα αριστερά κάνουν και μια πολύ μικρή κίνηση μέσα - έξω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.