Καλορίζικα!!Εσυ αγορι μου εισαι απο αλλο ανεκδοτο.
Θα σε βαλουμε σε χρυσο κλουβι για να σε προσεχουμε !!!
Σημερινη παραλαβη...
Για πες αν είναι εύκολο από που τα πήρες;
Καλορίζικα!!Εσυ αγορι μου εισαι απο αλλο ανεκδοτο.
Θα σε βαλουμε σε χρυσο κλουβι για να σε προσεχουμε !!!
Σημερινη παραλαβη...
Όπα, ενδιαφέρον. τι θα φτιάξεις με αυτά;Ειναι αυτα, [37,85€ 5% OFF]Machifit 15pcs 400mm Optical Axis Guide Bearing Housings Linear Rail Shaft Support Screws Set Machine Tools & Accessories from Tools on banggood
App Herunterladen - Banggood.com
Banggood App bietet vergünstigten Produkte, bequeme Auftragsverfolgung, und Kundendienst. Halten Sie sich mit den neuesten Banggood Großveranstaltungen und heiße Einsparungen leicht auf Ihrem Smartphone.banggood.onelink.me
Τα πηρα 27 ευρω απο Πολωνια.
Ταρα τα εχουν 30
Άλλωστε το 2021 (και το 2020) ήταν για μένα ένα διάστημα στησίματος και οργάνωσης του εργαστηρίου μου.
Το 2022 δεν θα χρειαστεί να αγοράσω ξανά παγκοπρίονο, ξεχονδριστήρα, έκκεντρο τριβείο μπαταρίας (που αυτό ειδικά ήταν και η μόνη σπατάλη μου), radial φαλτσοπριονο, τριβείο πάγκου και εγώ δεν ξέρω τι άλλο αγόρασα.
Πάντως, σαν γενική εκτίμηση, αυτή τη διετία ξόδεψα μερικές χιλιάδες ευρώ που κανονικά δεν θα έπρεπε.
Όμως, ήταν μια μεγάλη επένδυση για την ψυχολογική μου κατάσταση, γιατί, μέσω του εργαστηρίου που έστησα και των κατασκευών που δημιούργησα, αντιμετώπισα την σίγουρη κατάθλιψη που θα είχα πάθει λόγω της καραντίνας και της γενικότερης κατάστασης που δημιούργησε η πανδημία. Μετέτρεψα τις βασανιστικές - για άλλους - ώρες του εγκλεισμού σε ώρες χαράς και δημιουργίας.
Οπότε μια ξερή πρόσθεση θα ήταν άδικη και αποπροσανατολιστική και δεν θα την κάνω.
"Το κλειδί της knipex δεν πιάνεται γιατί προορίζεται για δώρο..."Έκανα και εγώ φινάλε για τις φετινές αγορές...View attachment 190492
4 σφιγκτήρες σωλήνα Bessey, 1 συρματόβουρτσα μακιτα, ένα ρολόι γράφτη με τη μαγνητική βάση του, φιλερ, γωνιά και σπειρόμετρο και ΤΕΛΟΣ! ()
Το κλειδί της knipex δεν πιάνεται γιατί προορίζεται για δώρο...
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε.Έκανα και εγώ φινάλε για τις φετινές αγορές...
4 σφιγκτήρες σωλήνα Bessey,
Καλή Χρονιά σε όλους!Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε.
Yiobi, δώσε κάνα λινκ από που και πόσο για τους σφιγκτήρες - το σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω του χρόνου (αύριο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.