Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραια πραματα!
Το κερακι μεσα στο λαδι θα κλεισει τους πορους του ξυλου και θα του δωσει και εξτρα γυαλαδα αμα τριφτει.
Τα Rockler ειναι πολυ ποιοτικα αλλα overpriced. To συγκεκριμενο σετακι παντως ειναι πολυ χρησιμο!
Τα κινεζικο σετακι ειναι μονο για μαλακα μεταλλα... Αν το προσπαθησεις σε ατσαλι μαλλον την εκατσε. Αυτο που βγαζει το λιντλ ειναι παραδοξως ανθεκτικο παντως :)

• Like
Reactions: nikfor
Πολύ προσοχή σ´αυτά τα φτηνά σετάκια κολαούζων. Σπάνε πολύ εύκολα στο ζόρισμα και μετά μπλέκεις άσχημα.
Λίπανση και μια μπρός μια πίσω…

• Like
Reactions: kosmous and nikfor
xaxa, τρελαμένος ναι! Ισχύει :ROFLMAO:

Αλλά πρώτον ήθελα κάτι σίγουρα πιστοποιημένο και δεύτερο ... δεν ήξερα πως υπάρχει στην Αθηνάς και τόσο φτηνά!
Δεν έδωσα και 24! Έδωσα 15 + ταχυδρομικά που μοιράστηκαν με κάτι αλλά πραγματάκια

Εντάξει, την επόμενη φορά :)

• Like
Reactions: enduras1
Μιχάλη αλλαγή του παλιού είναι.
Έχει πέσει η απόδοση στην παλιά μου, η δέσμη αντί για μώβ έχει γίνει πλέον άσπρη.
Τώρα αναγκάζομαι να μειώνω την ταχύτητα σχεδόν στό μισό (6) για να κάνω κοπή με ένα πέρασμα σε 3mm ξύλο.
Με ένταση στο 26%.
Η παλιά, αν και αναφέρεται σαν 40Watt, πιστεύω οτι δεν είναι πάνω από 30Watt. Φαίνεται κι απ’το μήκος της, 62cm, και χωράει οριακά ατο κουτί.
Η καινούρια είναι 72cm και γι’αυτό χρειάζεται extra χώρο στο πλάι του κουτιού. Θα φτιάξω ειδική θήκη/προέκταση γύρω στους 12 πόντους.
Εδώ οι λάμπες της Cloudray:
Να αυτα δεν μπορωωωω "Θα φτιάξω ειδική θήκη/προέκταση γύρω στους 12 πόντους."

Ελπιζω να το εχεις σεταρει μεχρι το Σαββατο!

Σήμερα παρέλαβα και το honeycomb για το Κ40.
Τοποθετήθηκε, τεσταρίστηκε και όλα βαίνουν καλώς!!!
Άριστα θα έλεγα (y)

3FEEC809-90CD-41DE-9065-87BFB556F3A3.jpeg9268D5AC-E1E3-41A5-84FB-F529EF82F4E5.jpeg

• Like
Reactions: nikfor
Ωραιο πραμα και απαραιτητο!
Το παρηγγειλες εσυ ακριβως στις διαστασεις του K40? H το βρηκες και το αγορασες ετοιμο?

Έτοιμο… Στο ebay στα 15€.
Παρελκόμενα ειδικά για το Κ40 σε λίγο θα πουλάνε και στα περίπτερα.

Πολυ καλη τιμη Μπαμπη!

Εγω επαψα να κοιταζω για μικρο honeycomb απο τοτε που δοκιμασα ενα πλακακι που το εβαλα αναποδα.
Η μπακλαβαδωτη κατω πλευρα του πλακιδιου κανει καταπληκτικη δουλεια και επισης το ξυλο δεν γλυστραει!!

Ξεκινησα να το φτιαξω αλλα μια η δουλεια μια η βαρεμαρα το παρηγγειλα ετοιμο...

Πολυ καλη κατασκευη και καλο φινιρισμα.
Το βρηκα στα 48 ευρω κα οι το χτυπησα

Attachments

• IMG20220111113716~2.jpg
    IMG20220111113716~2.jpg
    652.4 KB · Views: 38
  • IMG20220111112635.jpg
    IMG20220111112635.jpg
    576.2 KB · Views: 38
  • IMG20220111112553.jpg
    IMG20220111112553.jpg
    691.1 KB · Views: 37
Ξεκινησα να το φτιαξω αλλα μια η δουλεια μια η βαρεμαρα το παρηγγειλα ετοιμο...

Πολυ καλη κατασκευη και καλο φινιρισμα.
Το βρηκα στα 48 ευρω κα οι το χτυπησα
Αναμένω εντυπώσεις γιατί το ψήνω κι εγώ..
Έχω μια αντιγραφή του απλού kreg και μου την σπάει...

Πλάκα έχουν οι combined αποστολές του Aliexpress!
Αργούν μεν, αλλά κάποια στιγμή παίρνεις μια σακούλα γεμάτη πράγματα! Σαν το σάκο του Άι Βασίλη. 😅
Δεν πλήρωσα κανέναν επιπλέον φόρο κλπ
και από Amazon
  • 4-Piece HSS Countersink Countersink 90° Bevel Titanium Coated Τα δοκίμασα, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους
  • Food grade Carnauba Wax για μίξεις με κερί μέλισσας και παραφινέλαιο
  • GRR-RIPPER 3D Pushblock
  • (το ξέρω, φαίνεται ακριβό ακόμα και στα περίπου 50€ που το πήρα απο το ισπανικό amazon, αλλά αν το πιάσετε στα χέρια σας να το συναρμολογήσετε, δεν θα σας φαίνεται τόσο ακριβό. Επίπεδο .. DeWALT :p )

20220112_140720.jpg

:)

Παραγγελια στις 13/12 και παραλαβη σημερα απο Banggood Αποθηκη Κινας. Αργησε λιγο, 25 μερουλες εκανε, αλλα η παραγγελια εγινε μεσα στις γιορτες ομως, οποτε μια χαρα.

Μινι USB φωτιστικο (διαμετρου 10εκ.) με κλιπ για κινητα και οχι μονο. Μολις 4.5 ευρω με τα μεταφορικα!!
TSnUdyfh.jpg

Παρα πολυ καλη η ποιοτητα κατασκευης με ενα καλογραμμενο manual και καλωδιο φορτισης (δυστυχως οχι type C, αλλα δεν πειραζει).

Ο φωτισμος αυξομειωνεται και υπαρχουν 3 ειδη λευκου φωτος, θερμο, ουδετερο και ψυχρο.
Εδω τα κουμπια ελεγχου. Το +/- ελεγχει την ενταση και το μεσαιο αλλαζει την αποχρωση του λευκου και το αναβοσβημα της συσκευης.
A06waSWh.jpg

Εδω το προφιλ που φαινεται ο μηχανισμος του κλιπ.
O3EzAlOh.jpg

Το φωτιστικακι αγοραστηκε για να χρησιμοποιηθει αντι για το φλας της φωτογραφικης καθως σε πολλες περιπτωσεις θα δωσει πολυ καλυτερο αποτελεσμα σε κοντινη φωτογραφιση μικρων και μεσαιων αντικειμενων, οπως αυτα των παραλαβων.

Στo νημα με τα Gadgets θα αναρτηθουν αργοτερα, σαν παραδειγμα, 4 φωτο ενος αντικειμενου με διαφορετικες oμως συνθηκες φωτισμου:
Μια χωρις φλας, μια με φλας, μια με το λεντακι στο θερμο και μια με το λεντακι στο ουδετερο φως. Ετσι θα δουμε τις διαφορες στην πραξη.