Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπέρα. Μπορείς να δώσεις το link από όπου εκανες την παραγγελία; Ευχαριστώ.

Εχει ανεβει η τιμη

Καλησπέρα. Μπορείς να δώσεις το link από όπου εκανες την παραγγελία; Ευχαριστώ.
Αν κρίνω από την τιμή μάλλον πρόκειται για παλαιότερη ανάρτηση στις προσφορές.
Προσοχή όμως, η τιμή για το ELEGIANT EGL-09 ανέβηκε και στην αποθήκη της Πολωνίας.
Σε καλές τιμές (11,50 €) από Leroy Merlin η Πένσα ηλεκτρολόγου KNIPEX
και το ίσιο Μυτοτσίμπιδο της KNIPEX , αφού συνήθως στην αγορά η τιμή τους προσεγγίζει τα 20 €.

Σε εξαιρετική τιμή και το πληρέστατο ring light ELEGIANT EGL-09 που στην αποθήκη της Πολωνίας υπάρχουν λίγα κομμάτια με 10,6 ευρώ. (Έχω παραλάβει και χρησιμοποιώ κάποιες εβδομάδες το μικρότερο ELEGIANT EGL-06S και είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα και τη λειτουργικότητά του στο γραφείο, οπότε έγινε παραγγελία και για το 09, καθώς σε δουλειές στο εργαστήριο που απαιτούν ρυθμιζόμενο φωτισμό χωρίς σκιάσεις ο δακτύλιος των 18" είναι πολύ χρήσιμος).
View attachment 190899

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καποια προιοντα ειναι σε προσφορα μονο για συγκεκριμενη περιοδο, μετα πρεπει να περιμενουμε παλι...

Eδω τα φωτιστικα της Elegiant απο το Bangood, μηπως σε ενδιαφερει καποια αλλη συνθεση.
Μονο προσοχη γιατι πολλες φορες βλεπεις μια τιμη η οποια αντιστοιχει μονο στο τριποδο η μονο στο φωτιστικο. Πρεπει να εισαι προσεκτικος να δεις που αντιστοιχει η τιμη που βλεπεις.

Ομως τσεκαρε και τιμες απο Ελλαδα, καμμια φορα βρισκεις χαμηλοτερες τιμες ακομα και απο την Κινα!!

Παρέλαβα και εγώ διάφορες κόλλες και πινελάκι από την titebondglues.gr/

Άψογη εξυπηρέτηση (σε 2 μέρες παρέλαβα!) και άψογη συσκευασία, όλα σε πολύ καλες τιμές (y)
(δεν παρήγγειλα στην ομαδική γιατί χρειαζόμουν τιμολόγιο και δεν ήθελα να σα ταλαιπωρώ)

Ήρθε και η ταινία led τεχνολογίας COB (όπως ο φακός κεφαλής που πήραμε πρόσφατα). Έχει και ενσωματωμένο Dimmer.
Δίνει πολύ ομαλό φωτισμό, αλλά δεν έχει καμία σχέση σε φωτεινότητα με το φακό κεφαλής που πήραμε. Είναι για διακοσμητικές χρήσεις περισσότερο.

Και ένα ακόμα bitάκι (ποτέ δεν είναι αρκετά) :ROFLMAO:

20220119_134258.jpg

Καινούριες παραλαβές σήμερα απ’την πρόσφατη ανασκαφή που κάναμε με φίλο στο εργαστήριο του πατέρα του.
Σκουπάκι ηλεκτρικό, ασήκωτο αλουμινένιο ντούκι, της Singer.
Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, το έβαλα στην πρόζα να δω αν δουλεύει και, εννοείται, δουλεύει.

08F1F915-7E4E-4809-B122-388266D27BC2.jpeg

Όταν ξεκίνησε όμως, οι σπινθήρες απ’τα καρβουνάκια, ήταν σαν να ξεκινάει ο πύραυλος του Σογιούζ.
Το έκλεισα βέβαια αμέσως και κοίταξα αυτό που θα έπρεπε να κοιτάξω απ’ την αρχή.

1173F9A4-7E5C-423A-8233-B68DA42A62DF.jpeg

…το μηχανάκι είναι για το Αμέρικα…115Volts
Έπρεπε να το δώ αλλά τι να κάνουμε;
Όπως λέει κι ο λαός, πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι… :confused:

Last edited:
Παραλαβή από τα ελλιπή στοιχεία αποστολής των γετα :mad:
Μόλις 1 μήνα μετά την άφιξη στιλ ελβεν
Ανεμιστηράκια 80χ80χ10 12 v 2 pins
Πάνε για τον εκτυπωτή αλλαγή ανεμιστηρακίου στην motherboard
IMG_1131.jpg

Και κάτι t-slots m3 m4 m5 και βίδες m3 από 5 έως 20mmIMG_1130.jpg

Ρουλεμάν 627 7χ22χ7
IMG_1119.jpg

Ένα CR touch
IMG_1111.jpg

Και κάτι ψιλικά για τον εκτυπωτή πάλι
IMG_1112.jpg
Και μια motherboard
IMG_1132.jpg

χθεσινη αγορα απο μεγαλο κινεζο-καταστημα

προεκταση 3/8
καρυδακια 4-4,5-5-5,5 (γιατι μου χρειαστηκε 2 φορες ενα 5,5 προσφατα)
πολυ-ζουμπαδες! (νομιζω αυτο ειναι)..φθηνοπραγμα σιγουρα, αλλα γι αυτα που κανω μια χαρα ειναι

Attachments

• web-103346.jpg
    web-103346.jpg
    512.4 KB · Views: 37
@almaz το auto leveling το θεωρώ περιττό.
Σε 20 εκτυπώσεις (περίπου) έχω κάνει μία φορά leveling και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Και δεν ξέρω και πότε θα χρειαστεί ξανά, άσε που είναι και απλή διαδικασία.
Προσθέτεις περιπλοκότητα χωρίς λόγο.
(φυσικά μπορεί να κάν και λάθος, δεν είμαι κανένας γκουρού στο 3d printing)

@almaz το auto leveling το θεωρώ περιττό.
Σε 20 εκτυπώσεις (περίπου) έχω κάνει μία φορά leveling και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Και δεν ξέρω και πότε θα χρειαστεί ξανά, άσε που είναι και απλή διαδικασία.
Προσθέτεις περιπλοκότητα χωρίς λόγο.
(φυσικά μπορεί να κάν και λάθος, δεν είμαι κανένας γκουρού στο 3d printing)
Το cr touch που έβαλα στον ender 3 MAX φίλου τον έκανε άλλο μηχάνημα. Δεν κανει αυτόματο bed lvling αλλά διορθώνει αν έχεις ανομοιόμορφη επιφάνεια εκτύπωσης. Δηλαδη θα κάνεις bed lvling με χαρτί όπως παντα. Θα βρεις το offset και μετά θα το βάλεις να καταγράψει την επιφάνεια του τραπεζιού. Μετά από 10 εκτυπώσεις απλά πατάς στο menu να κάνει ξανά ένα bed lvling 9 σημείων. Για να πάει στραβά η εκτύπωση σημαίνει ότι έχει ξεφύγει τόσο πολύ η ρύθμιση του τραπεζιού που θέλει πάλι να βρεις το offset . Σε δοκιμή μιλάμε ότι διόρθωσε 5μμ κλίση...

Το cr touch που έβαλα στον ender 3 MAX φίλου τον έκανε άλλο μηχάνημα.
Για εξήγησέ το λίγο αν θες, τι εννοείς όταν λες 'άλλο μηχάνημα';
Πριν είχε αποτυχημένες ή μέτριες εκτυπώσεις που μετά διορθώθηκαν;

Για εξήγησέ το λίγο αν θες, τι εννοείς όταν λες 'άλλο μηχάνημα';
Πριν είχε αποτυχημένες ή μέτριες εκτυπώσεις που μετά διορθώθηκαν;
Οτι εχει μια θεοστραβη επιφανεια 300x300 που ακομη και με γυμνο ματι το εβλεπες και ακομη και μετα απο καλο bed lvling δεν μπορουσες να εκτυπωσεις σε ολη την επιφανεια. Επισης επειδη ειχε μια ντιζα στον αξονα Ζ απο την αλλη πλευρα οταν πηγαινε η κεφαλη "καθοταν" λιγο πιο κατω απο το βαρος σε γρηγορες κινησεις traveling. Οποτε αν εβαζες εκτυπωση με πολλα κομματια σε ολη την επιφανεια ενα 40% αποτυγχανε. Ολα αυτα τα διορθωσε. Στην ουσια το CR Touch "μαθαινει" στο firmware που εχει ψηλα και χαμηλα σημεια το τραπεζι και κατα την εκτυπωση ανεβαζει και κατεβαζει τον Ζ αξονα στο ιδιο layer. Πλεον εκεινος κανει καλυτερες εκτυπωσεις και απο τον CR 10. Εξαλείφθηκε και το elephant foot .