Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο ίδιο με του lidl δεν είναι;
Αν θυμάμαι σωστά του lidl πρέπει να είχε περίπου €13, αυτό είναι αρκετά φθηνότερο.
Καλά μαστορέματα αλλά πάνω απ'ολα καλές διακοπές να έχετε

• Like
Reactions: enduras1
Ναι φίλε ίδιο με του lidl με μια διαφορά στο φινίρισμα που έχει γυαλιστερή νίκελ επιμετάλλωση αυτό.
Ελπίζω να είναι ανθεκτικα αν και δεν θα τραβήξουν και ζόρια.
Όσο για τις διακοπές έχουμε μια εβδομάδα ακόμη για να πάμε πρώτα Ο Θεός.
Να πάνε όλα καλά.

To συγκεκριμένο σετ το έχω κι εγώ αλλά σε άλλη φίρμα (ΝΕΟ Tools το δικό μου, σε διπλάσια τιμή). Το ίδιο κυκλοφορούν πολλές εταιρείες, φθηνές ή και λιγότερο φθηνές. Τουλάχιστον σαν μορφή και περιεχόμενα είναι όλα ίδια.
Τώρα αν παίζουν διαφορές στο μέταλλο/φινίρισμα, ποιότητα/πλαστικό κασετίνας κλπ μεταξύ τους, ο Θεός και η ψυχή τους.

• Like
Καλορίζικο Κυριάκο...!!!
Συγουρα έχει σημασία η ποιότητα της κατασκευής του κράματος παρασκευης του σιδηρου τους...
Αυτό θα το καταλάβεις βέβαια σε μεγάλες κόντρες συσφιξεις και ξεσυσφιξεις αλλά και πως μαγκωνουν τα καρυδακια...
Αλλά όπως λέει και ο Κυριάκος εαν δεν φάει ζόρι δεν νομιζω να πάθουν κάτι...

• Like
Αν θυμάμαι σωστά του lidl πρέπει να είχε περίπου €13, αυτό είναι αρκετά φθηνότερο.
Δεν ειναι αρκετα φθηνοτερο!
το φθηνοτερο καταστημα πουλαει στα 9,70 + 2,5 αποστολη =12,2 ... χωρις να υπολογισουμε την εγγυηση του Lidl!

Σωστά τα γράφεις Σωφρον είναι απλά λίγο φθηνότερο και δεν έχεις την εγγύηση.
Ουσιαστικά η διαφορά είναι ένα πακέτο πακοτίνια για να μιλήσουμε και με τους επιστημονικούς όρους του φόρουμ.

Από την άλλη το έχεις στην πόρτα σου οπότε θέλεις χωρίς να περιμένεις αν και πότε θα το βγάλει το lidl, όπως στην περίπτωση του Κυριάκου.

• Like
Reactions: KOSSTV
Του Lidl περίμενα εδώ και μήνες αλλά μπααααα...
Το έχω στο εξοχικό και είναι μια χαρά οπότε αν το έβαζε θα το αγόραζα.
Τώρα στα πρακτικά.
9,70 είναι 35% φθηνότερα και με το Skroutz plus μαζί με άλλα αναλώσιμα ήρθε στην πόρτα μου δωρεάν.

Ήρθε επιτέλους σήμερα ο συλλέκτης φύλλων της Gardena. Αγορά από aravidis.gr
Δοκιμάστηκε αμέσως και το αποτέλεσμα είναι πάρα πάρα πολύ καλό!
Εφόσον ρυθμιστεί σωστά το ύψος της βούρτσας (ανάλογα με το ύψος του γκαζόν) τότε πραγματικά σκουπίζει σχεδόν όλα τα φύλλα μικρά και μεγάλα.
Από ποιότητα κατασκευής είναι πολύ στιβαρό με υψηλής ποιότητα πλαστικό σε συνδυασμό με αλουμίνιο. Η εταιρία μάλιστα δίνει εγγύηση 5 έτη!

Αν και νωρίς ακόμη πιστεύω ότι μου φεύγει σιγά σιγά ένας μεγάλος βραχνάς που έχω με τα πολλά και διαφορετικά φύλλα στον κήπο (στις φωτό απεικονίζεται απλώς το 1/4 του συνολικού κήπου). Μεγάλη ταλαιπωρία αλλά και κούραση.

Για όσους ενδιαφέρονται, παραθέτω link από skroutz:

https://www.skroutz.gr/s/24440667/Gardena-3565-20-Συλλέκτης-Φύλλων.html

e4758f1f982d5dba85b48b23963ba3ea.jpg

60650932c522eb92e9ced1abd9cfff43.jpg

Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro

δεν με υιοθετεις λεω εγω , να την περναω μπέϊκα :)
χαχα καλως τα δεχτηκες!
απο ζορι πως παει? το εχεις μονο πανω στο γκαζον?
θα με ενδιεφερε κατι τετοιο για τον κηπο μου ομως δεν ειναι επιπεδος, δεν ειναι με γκαζον.
εχει δεντρα και περιμετρικα καθε δεντρου αυλακια κυκλικα για το ποτισμα και διαφορες αλλες ανωμαλιες το εδαφος
μαζευει και τα χορταρια που κοβει η μεσινεζα?

Νικόλα δεν το νομίζω....
Δες λίγο πως δουλευει..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

δεν με υιοθετεις λεω εγω , να την περναω μπέϊκα :)
χαχα καλως τα δεχτηκες!
απο ζορι πως παει? το εχεις μονο πανω στο γκαζον?
θα με ενδιεφερε κατι τετοιο για τον κηπο μου ομως δεν ειναι επιπεδος, δεν ειναι με γκαζον.
εχει δεντρα και περιμετρικα καθε δεντρου αυλακια κυκλικα για το ποτισμα και διαφορες αλλες ανωμαλιες το εδαφος
μαζευει και τα χορταρια που κοβει η μεσινεζα?

Σίγουρα χρειάζομαι άλλα δύο χέρια οπότε είσαι ευπρόσδεκτος χαχαχα!
Η κύρια χρήση του θα είναι πάνω στο γκαζόν τόσο σε ίσια όσο και σε ανισόπεδα σημεία.
Μαζεύει και το κομμένο γκαζόν αν ρυθμιστεί σωστά στο ύψος. Άλλωστε το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται ως συλλέκτης φύλλων και γκαζόν!
Δεν είναι βέβαια για μεγάλες ποσότητες γκαζόν (πχ να κάνεις mulching με την μηχανή γκαζόν και μετά να τα μαζέυεις με τον συλλέκτη).
Για τα χορτάρια της μεσινέζας δεν θα έχεις πρόβλημα.

Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: nickolas
Σημερινη παραλαβη με DHL απο amazon.de Γερμανιας. Ηρθε χωρις συσκευασια, ετσι σκετο το κουτι!
Fve9aLdm.jpg
DxmMwuum.jpg

Ενα μικρο και ομορφο γκατζετακι της Ryobi, o νεος μινι 18βολτος ανεμιστηρας -clamping fan- που εχει και κλιπ για να στερεωνεται σε διαφορα μερη.
sedpR0Yh.jpg

Επειδη υπαρχουν πλεον αρκετοι κατοχοι εργαλειων Ryobi -και μελη και επισκεπτες- θα κανω συντομα ενα μικρο review στο νημα 'Εργαλεια Μπαταριας'.
Μεχρι τοτε να πω οτι το ανεμιστηρακι με τα 5 μικρα πτερυγια και την μεγαλη αυτονομια, ειναι καταπληκτικο σε ολα του!!

Μιχχάλη καλορίζικος (y)
Αλλα για να συμπληρώσεις την συλλογή πρέπει να πάρεις και αυτόν με το ψεκαστήρι!😎
Ryobi

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν και δεν το βρισκεις διαθέσιμο λές και παραμονευουν πισω απο το ράφι 😳
Το λιγουρευόμουνα στα 60$ αλλα ατυχησα

• Wow
Reactions: Χιωτης
Hρθαν οι κινεζικες μπαταριες μαιμου για τα Ryobi απο Amazon.de σε πολυ καλη τιμη 30 ευρω το τεμαχιο για μπαταριες 6Αh συν τα μεταφορικα.
Ειναι πολυ λιγοι πωλητες που στελλουν Ελλαδα σκετες μπαταριες λιθιου και μαλιστα με αποστολη απο Γερμανια, οχι απο Κινα.

Πολυ τσιπικη η συσκευασια αλλα οι μπαταριες φαινονται μια χαρα.
sAZgAP9h.jpg

Eιχα παρει πριν κανα διχρονο ενα ζευγαρι τις ιδιες μπαταριες, με χωρητηκοτητα στα 5Αh, και μου βγηκαν πολυ καλες.
Βεβαια δεν ειναι ακριβως 5Αh αλλα περιπου 4Ah. Aυτο ομως δεν επηρρεαζει την λειτουργια τους. Το ιδιο περιμενω και απο τις νεες μπαταριες των 6Αh που θα ειναι πιο κοντα στα 5Αh.
Τις επομενες μερες θα δοκιμαστουν και θα συγκριθουν με τις οriginal Ryobi.

Originla ryobi από πού αγοράζεις; Ακόμα ψαχνομαι αλλά εδώ στην Ελλάδα είναι απλησίαστες οι τιμές για μπαταρίες...οι ryobi καταλήγουν πιο ακριβές από bosch kai makita

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Originla ryobi από πού αγοράζεις; Ακόμα ψαχνομαι αλλά εδώ στην Ελλάδα είναι απλησίαστες οι τιμές για μπαταρίες...οι ryobi καταλήγουν πιο ακριβές από bosch kai makita

Ακόμα ψάχνεις για φυσητηρα ε..;

Για ρίξε μια ματιά και στα Total...
Eγω προσπαθώ να μην πατήσω το κουμπί...😁
20220812_155256.jpg
Έχει και κάποιον στα 45 ευρώ πολύ καλό που βγαίνει πολύ φτηνότερα άλλα δεν είναι brushless...

Καλορίζικες Μιχάλη...Πολύ καλή η τιμή τους...!!!

Ακόμα ψάχνεις για φυσητηρα ε..;

Για ρίξε μια ματιά και στα Total...
Eγω προσπαθώ να μην πατήσω το κουμπί...
View attachment 200953
Έχει και κάποιον στα 45 ευρώ πολύ καλό που βγαίνει πολύ φτηνότερα άλλα δεν είναι brushless...

Καλορίζικες Μιχάλη...Πολύ καλή η τιμή τους...!!!
Χαχα κι εγώ έτσι τα έχω και σκέφτομαι....γιατί όχι; Θα τσιμπήσω και το χλοοκοπτικο και θα τα πάρω όλα στην τιμή του φυσητήρα-μπαταρια-φορτιστη και θα τελειώνω. Κάποιος μου ανέφερε και τα ingco.....αλλά δεν ξέρω ...που διορθώνονται αυτά αν τυχόν πάθουν κάτι;

Για την Total εχει αυτόν εδώ Βόρεια Ελλάδα...

..και κάποιον Αναστασιαδη στον Πειραιά...

Εμένα το ότι την πουλάνε πολλοί μου λέει πολλά.. αποκλείεται όλοι αυτοί να κάνουν εισαγωγή.

Να και ο φτηνότερο φυσητηρας..
Γύρω στα 120 τοτε βγαίνουν όλα..