Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη αναλωσιμων για το χλοοκοπτικο της Ryobi. Καθως και ακροφυσια για τις τρομπες.

Οσο κοστιζει περιπου ενα οriginal αναλωσιμο τεμαχιο της Ryobi, κοστιζουν τα 10 κινεζικα + καπακι bonus!
3mh3Ts9h.jpg

Εδω διαφορα ανταπτορακια για λαστιχα
zXDc8OTh.jpg

Το ακροφυσιο/ανταπτορακι, βιδωθηκε στο σωληνα τoυ Bosch και αντικατεστησε τον ιδιο ανταπτορα που ηταν μαζι με το λαστιχο.
L8thwukh.jpg

Μεγάλη μέρα σήμερα ήρθε και το δεύτερο γκατζετάκι που είχα παραγγείλει ή 70mai τρόμπα αυτοκινήτου.

Δεν είχα πολύ χρόνο μπροστά μου τις επόμενες μέρες θα γίνει καλύτερη δοκιμή την Άνοιξα λίγο να τη δω και να τη δουλέψω, η πρώτη εντύπωση που μου άφησε ήταν θετική.

Έχει επιλογή πίεσης Για το πόσο θες να φουσκώσει το λάστιχο και να σταματήσει. μόλις τη συνδέεις σου δείχνει τη πίεση που έχει εκείνη τη στιγμή το λάστιχο.
Όταν φτάσει στην πίεση που έχεις βάλει σταματάει μόνη της.

Παιδιά Συγνώμη αν είμαι λίγο ακαταλαβίστικα Απλά γράφω με φωνητική πληκτρολόγηση γιατί είμαι στο δρόμο και οδηγάω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Attachments

• 20221013_150955.jpg
    20221013_150955.jpg
    2.2 MB · Views: 28
  • 20221013_150947.jpg
    20221013_150947.jpg
    3.9 MB · Views: 28
Σήμερα σε μια χαλαρή βόλτα στα Lidl της γειτονιάς πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος. Από τον κατάλογο με ενδιέφεραν το ασύρματο καρφωτικό και το ασύρματο πιστόλι βαψής με μπαταρία, αλλά καθώς δεν κάνω ιδιαίτερα πράγματα αυτόν τον καιρό, ούτε θέλω να συνεχίσω την συλλογή εργαλείων αν δεν είναι σχετικά απαραίτητο, πήγα απλά να χαζέψω και να δω και τι άλλο έχει και έφυγα μείον ένα πενηντάρικο στην τσέπη :ROFLMAO:

Attachments

• 20221013_142636.jpg
    20221013_142636.jpg
    788.3 KB · Views: 92
Δεν ξέρω πως να τα αξιολογήσω. Δεν χρησιμοποιώ και το παλμικό ιδιαίτερα.
Θα το καταλάβεις από το πόσο καλά πιάνουν πάνω στο σύνδεσμο του σετ αλλά και εάν η μύτη "'τρωγεται" εύκολα με μια δυο φορές..
Βέβαια γενική εικόνα θα δεις σε βάθος χρόνου...

Σε σύγκριση με τα Performance bits ΟΠΤΙΚΑ δεν γεμίζουν το μάτι...
Από τα απλά Parkside bits οπτικά φαίνονται καλύτερα.
Ο αντάπτορας μέτριος (ίδιος με αυτόν των απλών parkside bits αλλά πιο "σκληρός" στο να κουμπώσει καλά το Bit)

Τα Performance σε σχέση με Milwaukee bits είχαν καλύτερη εφαρμογή στην βίδα.
Ειδικά φαγωμένη inox από το στήριγμα ανοδιουμένου καγκέλου-κουπαστής την ξεβίδωσαν και την ξαναβίδωσαν, εκεί που το Milwaukee bit απλά την έτρωγε.

Αυτά Κώστα

Είχα πάρει την κασετίνα με τα καρυδακια

Κι αυτός ο ανταπτορας δεν είναι και τόσο καλός.
Επειδή είναι διπλός για τα καρυδακια και τις μύτες δεν κουμπωνουν καλά οι μύτες.
Βγαίνουν από τον ανταπτορα και μένουν στην βιδα

• Like
Reactions: KOSSTV
Ευχαριστώ Παναγιώτη...

Από τους καμία 10αρια ανταπτορες hex που έχω αυτός της Bosch είναι σε άλλο επίπεδο...δεν καταλαβαίνει τίποτα..

Οι αντίστοιχοι Dewalt και Milwaukee που έχω δεν είναι το ίδιο...

Προσωπικά τέτοιου είδους ανταπτορες προσπαθώ να μην τους χρησιμοποιώ με το παλμικό κατσαβίδι.
Έχω προμηθευτεί 4-5 μακριά bit (PZ & PH) τα οποία κουμπώνω απευθείας πάνω στο παλμικό και κάνω την δουλειά μου
Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/19302834/M...ς-με-Μέγεθος-PH2-4932430854.html?from=catspan

Βέβαια όταν πρόκειται για τις κοντές μύτες χρειάζεται ο αντάπτορας αλλά όπου μπορώ τον αποφεύγω

• Like
Reactions: nikfor
Σωστα, το ιδανικο ειναι η χρηση μακριων bits αλλα οταν δεν ειναι εφικτο υπαρχουν και οι ανταπτορες που κουμπωνουν στο bit.
Τετοιοι ανταπτορες μηδενιζουν σχεδον τον τζογο που υπαρχει και ειναι εντονος στους απλους ανταπτορες, οσο καλοι και να ειναι οι μαγνητες τους.

Tετοιος ανταπτορας, και καλος μαλιστα, ερχεται και με τα σετακια μυτων Parkside.
qrwjofDh.jpg

Ενα παρομοιο σετακι με τον ιδιο ανταπορα ηταν στο πρωτο ποστ στο νημα "Εργαλεια απο Lidl", πριν 9 χρονια :)

Βεβαια το κορυφαιο και πιο ποιοτικο ανταπταπτορακι κατα την γνωμη μου το βγαζει η Wera, οπου το bit γινεται χωρις υπερβολη ενα σωμα με τον ανταπτορα!!
3P0AsQDh.jpg

Προσωπικά τέτοιου είδους ανταπτορες προσπαθώ να μην τους χρησιμοποιώ με το παλμικό κατσαβίδι.
Έχω προμηθευτεί 4-5 μακριά bit (PZ & PH) τα οποία κουμπώνω απευθείας πάνω στο παλμικό και κάνω την δουλειά μου
Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/19302834/Milwaukee-Μύτη-Κατσαβιδιού-Σταυρός-με-Μέγεθος-PH2-4932430854.html?from=catspan

Βέβαια όταν πρόκειται για τις κοντές μύτες χρειάζεται ο αντάπτορας αλλά όπου μπορώ τον αποφεύγω
Έχεις απόλυτο δίκιο...!!!
Η κατσαβοδολαμα.ειναι ότι πιο σταθερό υπάρχει όταν χρησιμοποιήται παλμικο για βίδωμα...
Από όλα τα μεγεθη..5 η 7.5 η 10 το καλύτερο κατε με είναι το 5 ...τα πιο μακρυά έχουν περισσότερο χρήση να φτάσουν κάπου όπου δεν φτάνει τα υπόλοιπα η ο ανταπτορας με το μπιτ...

Εδω ειναι ολα τα διαφορετικα ειδη που εχω..

20221018_184642.jpg

Θεωρω οτι οι κατσαβιδωλαμες εχουν μακραν καλυτερη αισθηση και αποτελεσμα στην χρηση..
Ο ανταπτορας της Dewalt ειναι off γιατι ειναι απαραδεκτος και της Milquakee το σωζει το autolock...

Hρθαν απο Αμαζον Γερμανιας τα μικρα δισκακια καθαρισμου (φ76μμ) για τους μινι τροχους της Βοsch και Parkside.

beEqdlUh.jpg

Σωστη εφαρμογη στον τροχο, παρα τον ογκο. Χρειαζεται βεβαια να βγει ο εξωτερικος πλαστικος προφυλακτηρας.
V0zj5tyh.jpg

Τα 4 δισκακια εχουν διαφορετικα χρωματα αλλα ειναι το υλικο ειναι το ιδιο σε ολα.

Ειναι η ιδια εταιρεια που πριν χρονια ειχε πρωτοβγαλει τα φτερωτα δισκακια 76μμ. Πανακριβα και τοτε, 5-6 ευρω το τεμαχιο αλλα αριστη ποιοτητα.
uAGsGmch.jpg

Τα αγορασαμε μαζι με τον Κωστη οποτε μας κοστισε 12 ευρω το ζευγαρι μαζι με τα μεταφορικα. Οταν δοκιμαστουν, θα τα ξαναπουμε.

Καλως μας ηρθαν...!!!
Ειναι πολυ ευχαριστο οτι εχουν ογκο σε πλατος πραγμα που σημαινει αρκετο ψωμι εργασιας...
Εγω το εξωτερικο προφυλακτηρα τον εχω off οποτε ουδεν προβλημα....

• Like
Reactions: Χιωτης
Παραλαβη πακετου απο Αμαζον με προειδοποιητικες ενδειξεις επανω...
TlcxLTFl.jpg

...και πραγματι μεσα στο μικρο χαρτοκουτο υπαρχει ενα spot welder/ηλεκτροπόντα με δυο μπαταριες λιθιου!
Το σετακι περιλαμβανει μια μικρη, πολυ ποιοτικη και προσεγμενη ηλεκτροποντα που μοιαζει με powerbank.
Εχει μηκος μολις 10 εκατοστα και συνοδευεται απο δυο ηλεκτροδια, λαμακια νικελιου (4 μετρα), καλωδιο φορτισης micro usb, και οδηγιες στα αγγλικα.
naOkJsRh.jpg

Η ηλεκτροποντα δοκιμαστηκε προχειρα σε ελασματα νικελιου και αδειες μπαταριες για την καλη λειτουργια και ειναι σουπερ!!
Θα γινει ενα μινι review συντομα για αυτο το ενδιαφερον εργαλειακι που βοηθα στην ανακατασκευη/επισκευη μπαταριων λιθιου (battery packs) χωρις την χρηση κολλητηριου, αλλα μονο με ηλεκτρικη εκκενωση και διοχετευση πολλων αμπερ.

Η αγορα εγινε απο αμαζον για να ξεμπερδευω αμεσα σε περιπτωση ελλατωματικου προιοντος. Πρεπει να υπαρχει και αλλου φτηνοτερα.
Ειναι απο τα πιο μικρα spot welders αλλα για κατασκευη battery packs εργαλειων δεν χρειαζεται κατι μεγαλυτερο.

Πάνω από διπλή τιμή από Banggood αλλά οι λόγοι που είπες υπερισχύουν.
Εγώ καλοβλεπω αυτό πάντως σαν spot welder.

• Haha
Reactions: nickolas