Καποτε αυτα τα μαγνητακια ηταν τσαμπα απο Κινα, τωρα εχουν γινει πανακριβα.
Eιναι σημαντικο να ξερεις τι βαρος θελεις να σηκωνουν καθως μπορεις να γλυτωσεις λεφτα αν παρεις καποιο μικροτερο μαγνητακι που κανει δουλεια απο καποιο μεγαλυτερο. Στις κατασκευες μου για ψυγειο χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα μαγνητακια διαμετρου 6 η 8μμ και παχους 1 η 2μμ.
Το νεο μαγαζι Temu πλησιαζει τις τοτε τιμες αλλα δεν το εχω ακομα δοκιμασει για να το αξιολογησω. Σιγουρα θα το κανω συντομα ομως.
Mπορεις να βρεις βεβαια ακομα καποιους πωλητες με φτηνες τιμες στο eBay
Eιναι σημαντικο να ξερεις τι βαρος θελεις να σηκωνουν καθως μπορεις να γλυτωσεις λεφτα αν παρεις καποιο μικροτερο μαγνητακι που κανει δουλεια απο καποιο μεγαλυτερο. Στις κατασκευες μου για ψυγειο χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα μαγνητακια διαμετρου 6 η 8μμ και παχους 1 η 2μμ.
Το νεο μαγαζι Temu πλησιαζει τις τοτε τιμες αλλα δεν το εχω ακομα δοκιμασει για να το αξιολογησω. Σιγουρα θα το κανω συντομα ομως.

Temu
Finden Sie tolle Angebote für auf Temu. Entdecken Sie von Temu und entdecken Sie die neuesten .
www.temu.com
Mπορεις να βρεις βεβαια ακομα καποιους πωλητες με φτηνες τιμες στο eBay

6mm x 2mm Neodymium Magnets Round Disc N35 Super Strong Rare Earth 10 - 5000pcs | eBay
Product strength: N35. A Neodymium magnet also known as NdFeB are the most widely used type of rare earth magnet. Plating: Nickel + Copper + Nickel Triple Layer Plated. Magnetic pole direction:Axially magnetized / Poles on Flat Ends.
www.ebay.com