Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καποτε αυτα τα μαγνητακια ηταν τσαμπα απο Κινα, τωρα εχουν γινει πανακριβα.
Eιναι σημαντικο να ξερεις τι βαρος θελεις να σηκωνουν καθως μπορεις να γλυτωσεις λεφτα αν παρεις καποιο μικροτερο μαγνητακι που κανει δουλεια απο καποιο μεγαλυτερο. Στις κατασκευες μου για ψυγειο χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα μαγνητακια διαμετρου 6 η 8μμ και παχους 1 η 2μμ.

Το νεο μαγαζι Temu πλησιαζει τις τοτε τιμες αλλα δεν το εχω ακομα δοκιμασει για να το αξιολογησω. Σιγουρα θα το κανω συντομα ομως.

Mπορεις να βρεις βεβαια ακομα καποιους πωλητες με φτηνες τιμες στο eBay

Πρεπει να ξερεις ακριβεις διαστασεις (διαμετρος/παχος) γιατι υπαρχουν δεκαδες μεγεθη.

Κυριο ρολο στην επιλογη παιζει το βαρος που θες να σηκωσουν.

Σκεφτομαι να κανω μια παραγγελια συντομα αν και δεν ξερω τι να παρω. Θα ριξω μια ματια να δω τι υπαρχει.

• Like
Reactions: papako
Αυτά τα μακρόστενα θέλω...

Απο τα πολλα ειδη μαγνητων που εχω, τα μακροστενα ειναι αυτα που χρησιμοποιω σπανια- σχεδον καθολου. Τα στρογγυλα ειναι τα πιο χρησιμα και πιο βολικα για καθε σχεδον περιπτωση.
Εκτος αν τα θελεις παραλληλογραμμα για καποια ειδικη χρηση.

Θα σου πω οταν παρω κατι απο το temu.

• Like
Reactions: KOSSTV
Σημερινη παραλαβη απο Αμαζον μεσω Ελτα κουριερ.
Τι ωραια εκπληξη να ηχησει τετοιες μερες ο μελωδικος και ξεχωριστος ηχος του κουδουνιου για παραλαβη🔔

YI1Fp4bl.jpg

Αλυσιδακια για μπρελοκ απο Amazon.de.
OZmWPalh.jpg

Tα μεταφορικα ειναι αρκετα, οποτε πρεπει η αγορα πρεπει να συνδυαστει ιδανικα και με αλλα προιοντα.
Ειναι η πολλοστη φορα που παραγγελω τετοια αλυσιδακια, ειναι απιστευτο το ποσο γρηγορα φευγουν, ειδικα τωρα με τον laser cutter.. :)

Απο τα πολλα ειδη μαγνητων που εχω, τα μακροστενα ειναι αυτα που χρησιμοποιω σπανια- σχεδον καθολου. Τα στρογγυλα ειναι τα πιο χρησιμα και πιο βολικα για καθε σχεδον περιπτωση.
Εκτος αν τα θελεις παραλληλογραμμα για καποια ειδικη χρηση.

Θα σου πω οταν παρω κατι απο το temu.
Τα μακρόστενα τα θέλω για τα έχω μαζί στην δουλεια όταν βγάζω βιδες από ντουλάπια και συναφη να τις πιάνει όλες μαζί..βεβαια εχω και το πιατακι απο τα Lidl που μπορεις να τα βαλεις.....επιπρόσθετα,όντως μεγαλύτερα,σηκώνουν μεγαλύτερο βάρος..

Θέλω βέβαια και στρογγυλά αλλά να ειναι λίγο μεγαλύτερα των 20-30mm..

Καλυτερα να τα δεις ολα τα ειδη ζωντανα κι απο κοντα στη γιαφκα, οταν με το καλο γυρισεις και ευκαιρισεις 👀

Για τις βιδες υπαρχει ειδικο, μικρο και αρχοντικο μαγνητοεργαλειο :)

• Like
Reactions: KOSSTV
Σημερινη παραλαβη απο Αμαζον μεσω Ελτα κουριερ.
Τι ωραια εκπληξη να ηχησει τετοιες μερες ο μελωδικος και ξεχωριστος ηχος του κουδουνιου για παραλαβη🔔

YI1Fp4bl.jpg

Αλυσιδακια για μπρελοκ απο Amazon.de.
OZmWPalh.jpg

Tα μεταφορικα ειναι αρκετα, οποτε πρεπει η αγορα πρεπει να συνδυαστει ιδανικα και με αλλα προιοντα.
Ειναι η πολλοστη φορα που παραγγελω τετοια αλυσιδακια, ειναι απιστευτο το ποσο γρηγορα φευγουν, ειδικα τωρα με τον laser cutter.. :)
Όταν ξαναπαραγγειλεις θέλω κ εγώ!

Καλυτερα να τα δεις ολα τα ειδη ζωντανα κι απο κοντα στη γιαφκα, οταν με το καλο γυρισεις και ευκαιρισεις 👀

Για τις βιδες υπαρχει ειδικο, μικρο και αρχοντικο μαγνητοεργαλειο :)
Μάλλον έτσι θα το κάνουμε..!!!:love:

• Like
Reactions: Χιωτης
συνδυασμενη αποστολη απο το Αλι....

Μια σπαστη καστανια, που τελικα ητανε ΠΟΛΥ μικροτερη απο οτι περιμενα

Και ενα ηλεκτρολογικο κατσαβιδι, ενα σε ολα.
Και δοκιμαστικο, και διπλο....Γιατι μου την εχει δωσει να χρησιμοποιω 3 κατσαβιδια για τις δουλειες 220V στο σπιτι. Τις περισσοτερες φορες οι διακοπτες και συσκευες εχουν και απο τα δυο ειδη βιδων
Το πηρα σε Philips no1 και στα 4mm, οσο και τα συνηθισμενα δοκιμαστικα κατσαβιδια του εμποριου. (το 4 πιανει και τις βιδες απο τις κλεμες)

Attachments

• web-173527.jpg
    web-173527.jpg
    516.5 KB · Views: 57
Καλοριζικα...!!
Εξαιρετικά και τα 3 στην χρήση τους...!!
Η μικρή είναι απίστευτα βολική σε σημεια που δεν φαντάζεσαι και σε κόντρα/δύναμη το μέγεθος ξεγελάει...!!!

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Πακετο γομάρι, παραλαβη με DHL απο εταιρεια wodewa Γερμανια.

tqC7npBl.jpg

Σανιδακια 4μμ παχος οξιας, καρυδιας και βραζιλιανικης καστανιας καθως και μπολικα τετραγωνακια 6 και 4μμ παχος απο κερασια καρυδια και σφενδαμο για μπρελοκ.
FEtWMV5h.jpg

Μοσχομυρισε το εργαστηριο πραγματικα!! Η ξυλεια ειναι αποκλειστικα για laser engravers και εγινε απο κοινου με τον Μπαμπη για να μοιραστουμε τα μεταφορικα :)