Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για 60 εκατοστά δεν ξέρω, αλλά από άνθρωπο που μένει σε χωριό εκεί κοντά μου είπε ότι είναι οριακά. Κλείσανε και τον δρόμο που είναι δίπλα στο ανάχωμα , και πλέον η πρόσβαση γίνεται μέσω δρόμο αγιάς ο οποίος είναι κλειστός. Φτάνουν μέχρι ένα σημείο και μετά περνάνε απέναντι με ένα μεγάλο Τρακτέρ. Μετά συνεχίζουν με αυτοκίνητο
Απίστευτη καταστροφή για τον κόσμο εκεί, καλή δύναμη σε όλους αν και τα ευχολόγια δεν φέρνουν πίσω ζωές και περιουσίες.

Μερική παραλαβή παραγγελίας από μου που είχε γίνει προ 15 περίπου ημέρες.
Διάφορα φωτάκια για τα ποδήλατα του μικρού.
Πολύ καλή ποιότητα και μάλιστα σε τιμές οι οποίες δεν παίζονται.
IMG20230915131219.jpg

Και ηρθε και η υπολοιπη!

Ενα σωρο πραγματακια!!!

Ηταν για να συμπληρωθει 100αρικο σε αξια και να πεσει η τιμη στα μισα με το κουπονι.

Απο ψαρακια για spinning, πετσετες στεγνωματος αυτοκινητου, βασεις κινητου, ενα τηλεφωνο ντουζ, κρικακια μπρελοκ, σιδεροτυπα τα οποια δυστυχως τσαλακωθηκαν και εγιναν refund καθως ηταν ολα χυμα μεσα σε μια σακουλα χωρις καμια προστασια και ομοιως ενα σετ λεντ για τα φωτα πορειας του Leon τα οποια αντθθετως με την περιγραφή τουε δεν κανουν για Canbus.
IMG20230915164922.jpg

• Like
Reactions: newbie and KOSSTV
Οι παραλαβες του Σαββατοκυριακου ειναι οι καλυτερες γιατι ειναι σπανιες :)

Tρυπανακια Stanely SDS των 4μμ απο το Praktiker που μου εφερε ο Κωστης. Eχουν ακριβως το ιδιο σουλουπι με τα αντιστοιχα Dewalt!
aFM2gUzh.jpg

Ανταλλαχτηκαν με ενα σουβλακι καλαμακι και ενα πινακιδακι σε κ/π 3μμ απο το λείζερ για το εργαστηριο :)
R20HRSfl.jpg

Δεν την εχω παραλάβει ακομα φιλε.
Ειναι στο πατρικο μου.
Ποτε θα παμε να μου δειξεις δυο πράγματα?
Όταν έρθεις πάρε τηλέφωνο να περάσω να σε κατατοπίσω
Αναλώσιμη ύλη από την καλή να έχεις 😉

• Like
Reactions: enduras1
Εφτασε με ACS, σε 8 εργασιμες απο τις αποθηκες της Τσεχιας του Banggood, ο εκκινητης μπαταριας. 43 ευρω με το κουπονακι BGRANVPDJ1 και 40 ευρω αν εχετε και καποιο allowance.

Χωρις εξωτερικη συσκευασια, μονο το κουτακι του γυμνο με κολλημενη επανω την ετικετα με την διευθυνση!
ucDn4HWl.jpg

Το πακεταρισμα στο κουτακι του ηταν πολυ καλο ομως, δεν υπηρξε η παραμικρη ζημια καθως το σκληρο χαρτονι ηταν αρκουντως προστατευτικο.
gkd2Gpuh.jpg

Η ποιοτητα του εκκινητη και των εξαρτηματων παρα πολυ καλη και η κατασκευη γενικοτερα πολυ προσεγμενη. Το μανουαλ σε καλο χαρτι και γραμμενο σε σωστα Αγγλικα :)
kwNpZXFh.jpg

Oταν αγοραζω συσκευες με μπαταριες λιθιου, ο φοβος μου ειναι οι μπαταριες... μην ερθουν ψοφιες η ξελιγωμενες.
Ευτυχως αυτες φαινονται οκ και φορτισμενες στο 84%.
mOpF3vIh.jpg

Το πισω μερος με δυο θυρες εξοδου USB, την θυρα φορτισης USB-C, το λεντακι φωτισμου και την εισοδο των καλωδιων εκκινησης. Υπαρχει και καλωδιακι USB-c για την φορτιση της συσκευης.

Τα καλωδια εκκινησης ειναι εντυπωσιακα στιβαρα και ποιοτικα!
irqGcI4h.jpg

Αν μπορουσα να το τεσταρω σημερα σε ψοφια μπαταρια αυτοκινητου και εβλεπα οτι δουλευε οπως πρεπει θα το συστηνα ανεπιφυλακτα σε τετοια ποιοτητα και τιμη.

Εφτασε με ACS, σε 8 εργασιμες απο τις αποθηκες της Τσεχιας του Banggood, ο εκκινητης μπαταριας. 43 ευρω με το κουπονακι BGRANVPDJ1 και 40 ευρω αν εχετε και καποιο allowance.

Χωρις εξωτερικη συσκευασια, μονο το κουτακι του γυμνο με κολλημενη επανω την ετικετα με την διευθυνση!
ucDn4HWl.jpg

Το πακεταρισμα στο κουτακι του ηταν πολυ καλο ομως, δεν υπηρξε η παραμικρη ζημια καθως το σκληρο χαρτονι ηταν αρκουντως προστατευτικο.
gkd2Gpuh.jpg

Η ποιοτητα του εκκινητη και των εξαρτηματων παρα πολυ καλη και η κατασκευη γενικοτερα πολυ προσεγμενη. Το μανουαλ σε καλο χαρτι και γραμμενο σε σωστα Αγγλικα :)
kwNpZXFh.jpg

Oταν αγοραζω συσκευες με μπαταριες λιθιου, ο φοβος μου ειναι οι μπαταριες... μην ερθουν ψοφιες η ξελιγωμενες.
Ευτυχως αυτες φαινονται οκ και φορτισμενες στο 84%.
mOpF3vIh.jpg

Το πισω μερος με δυο θυρες εξοδου USB, την θυρα φορτισης USB-C, το λεντακι φωτισμου και την εισοδο των καλωδιων εκκινησης. Υπαρχει και καλωδιακι USB-c για την φορτιση της συσκευης.

Τα καλωδια εκκινησης ειναι εντυπωσιακα στιβαρα και ποιοτικα!
irqGcI4h.jpg

Αν μπορουσα να το τεσταρω σημερα σε ψοφια μπαταρια αυτοκινητου και εβλεπα οτι δουλευε οπως πρεπει θα το συστηνα ανεπιφυλακτα σε τετοια ποιοτητα και τιμη.
Σήμερα τον παρέλαβα κι εγώ.

Oμορφο και στρουμπουλο πακετακι απο Αμαζον Γερμανιας. Υπαρχει και στην Ελλαδα, απλα ειχα ενα εκπτωτικο κουπονι στο Αμαζον.
oTeJoHjl.jpg

Ο ετικετογραφος LT-200B της DYMO που δουλευει σε συνδεση με το κινητο, με BlueTooth, μεσω μιας καλης εφαρμογης της Dymo.
s42sLO0h.jpg

Ο λογος που το αγορασα ειναι οτι μπορεις να τυπωσεις και Ελληνικα καθως στο επιτραπεζιο μοντελο LetraTag που εχω, υπαρχουν μεν καποιοι Ελληνικοι χαρακτηρες, αλλα λειπουν αρκετοι.

Στη συσκευασια υπαρχει μονο η συσκευη και το μανουαλ καθως δουλευει μονο με μπαταριες. Διαστασεις 12χ12εκ. και 4εκ. υψος..ειναι μεγαλουτσικο.
tM3MWOgh.jpg

Στο εσωτερικο του υπαρχει χωρος για 4 μπαταριες ΑΑ και η θεση του ανταλλακτικου που ειναι το ιδιο και με αλλες συσκευες της DYMO.
GsUKu6Ah.jpg

Ηθελα βεβαια να υπηρχε και υποδοχη για DC ανταπτορακι για την πριζα, αλλα υποτιθεται οτι η συσκευη ειναι φορητη.

...και μια γρηγορη εκτυπωση για να σιγουρευτουμε οτι ολα δουλευουν ρολοϊ.
voiGP1Pl.jpg

Η εφαρμογη στο κινητο συνδεεται πανευκολα και αμεσα με τον ετικετογραφο. Ειναι απλη αλλα αποτελεσματικη.
Θα το δοκιμασω πιο εμπεριστατωμενα και θα το συγκρινω με το μεγαλο του αδερφακι αλλα και με εναν αλλο τυπο ετικετογραφου που δεν με βολεψε καθολου παρα μονο για διευθυνσεις.

Έχω αποφασίσει να αγοράζω οικονομικά εργαλεία όπως τα Parkside μόνο για αυτά που χρησιμοποιώ σπάνια και μόνο οταν είναι κατά πολύ φτηνότερα από τα Makita κλπ.

Και τα δυο που αγόρασα σήμερα πληρούν τις προδιαγραφές μου :D
Και με τα κουπονάκια που τρέχουν αυτή τη βδομάδα έχουν ακόμα πιο δελεαστική τιμή.

20230921_124459.jpg

Στο Lidl του Νέου Κόσμου ειχε πάρα πολλούς λειαντήρες, αλλά καρφωτικά ελάχιστα και μάλιστα τα κουτιά τους ηταν λιγο ταλαίπωρα. Οχι απο επιστροφές, αλλά προφανώς απούλητο στοκ. Και εδω που τα λέμε, το καρφωτικο εχει να το ανανεώσει πάνω απο 2 χρονια, οπότε λογικό είναι.
Θα το δοκιμάσω και θα γράψω σχετικά ...

Καλοδουλευτα Νικο!

Οι πετρες λειανσης ειναι της πλακας. Αν ειναι να κανεις δουλεια πρεπει να παρεις τα γνωστα φρεζακια καρβιδιου με στελεχος 6μμ.

Ποσο ζυγιζει ο ευθυς λειαντηρας χωρις μπαταριες? Ενας που εχω εγω ζυγιζει 1200γρ., μαλλον βαρυς θα ελεγα.

• Like
Reactions: nikfor
Καλοδουλευτα Νικο!

Οι πετρες λειανσης ειναι της πλακας. Αν ειναι να κανεις δουλεια πρεπει να παρεις τα γνωστα φρεζακια καρβιδιου με στελεχος 6μμ.

Ποσο ζυγιζει ο ευθυς λειαντηρας χωρις μπαταριες? Ενας που εχω εγω ζυγιζει 1200γρ., μαλλον βαρυς θα ελεγα.

O λειαντηρας 1270
Το καρφωτικό 1900!

Last edited:
  • Like
Reactions: Χιωτης
Καλοδουλευτα Νικο!

Μιχάλη, πριν μερικούς μήνες μου είχες πάρει ενα σετάκι φρεζάκια για το dremel αλλά τις προάλλες έψαχνα και δεν τα βρήκα πουθενά, πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει τέτοιο πράγμα :p :p
Για ρίξε μια ματιά μήπως τα έχω αφήσει κάπου στο δικό σου εργαστήριο;; :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: