Απίστευτη καταστροφή για τον κόσμο εκεί, καλή δύναμη σε όλους αν και τα ευχολόγια δεν φέρνουν πίσω ζωές και περιουσίες.Για 60 εκατοστά δεν ξέρω, αλλά από άνθρωπο που μένει σε χωριό εκεί κοντά μου είπε ότι είναι οριακά. Κλείσανε και τον δρόμο που είναι δίπλα στο ανάχωμα , και πλέον η πρόσβαση γίνεται μέσω δρόμο αγιάς ο οποίος είναι κλειστός. Φτάνουν μέχρι ένα σημείο και μετά περνάνε απέναντι με ένα μεγάλο Τρακτέρ. Μετά συνεχίζουν με αυτοκίνητο
Ναι...ειναι μεγάλη η φόρμα τους...Κωστή, για το νούμερο στις γαλότσες να υπολογίζω ότι φοράω σε αθλητικό?
Όταν έρθεις πάρε τηλέφωνο να περάσω να σε κατατοπίσωΔεν την εχω παραλάβει ακομα φιλε.
Ειναι στο πατρικο μου.
Ποτε θα παμε να μου δειξεις δυο πράγματα?
Σήμερα τον παρέλαβα κι εγώ.Εφτασε με ACS, σε 8 εργασιμες απο τις αποθηκες της Τσεχιας του Banggood, ο εκκινητης μπαταριας. 43 ευρω με το κουπονακι BGRANVPDJ1 και 40 ευρω αν εχετε και καποιο allowance.
![]()
POPDEER PD-JX1 1500A 15000mAh Tragbares Auto-Starthilfe mit LED-Taschenlampe Powerbank Notstromversorgung
Nur US$65.99, kaufen Sie den besten POPDEER PD-JX1 1500A 15000mAh Tragbares Auto-Starthilfe mit LED-Taschenlampe Powerbank Notstromversorgung Online-Shop zum Großhandelspreis.www.banggood.com
Χωρις εξωτερικη συσκευασια, μονο το κουτακι του γυμνο με κολλημενη επανω την ετικετα με την διευθυνση!
![]()
Το πακεταρισμα στο κουτακι του ηταν πολυ καλο ομως, δεν υπηρξε η παραμικρη ζημια καθως το σκληρο χαρτονι ηταν αρκουντως προστατευτικο.
![]()
Η ποιοτητα του εκκινητη και των εξαρτηματων παρα πολυ καλη και η κατασκευη γενικοτερα πολυ προσεγμενη. Το μανουαλ σε καλο χαρτι και γραμμενο σε σωστα Αγγλικα
![]()
Oταν αγοραζω συσκευες με μπαταριες λιθιου, ο φοβος μου ειναι οι μπαταριες... μην ερθουν ψοφιες η ξελιγωμενες.
Ευτυχως αυτες φαινονται οκ και φορτισμενες στο 84%.
![]()
Το πισω μερος με δυο θυρες εξοδου USB, την θυρα φορτισης USB-C, το λεντακι φωτισμου και την εισοδο των καλωδιων εκκινησης. Υπαρχει και καλωδιακι USB-c για την φορτιση της συσκευης.
Τα καλωδια εκκινησης ειναι εντυπωσιακα στιβαρα και ποιοτικα!
![]()
Αν μπορουσα να το τεσταρω σημερα σε ψοφια μπαταρια αυτοκινητου και εβλεπα οτι δουλευε οπως πρεπει θα το συστηνα ανεπιφυλακτα σε τετοια ποιοτητα και τιμη.
Καλοδουλευτα Νικο!
Οι πετρες λειανσης ειναι της πλακας. Αν ειναι να κανεις δουλεια πρεπει να παρεις τα γνωστα φρεζακια καρβιδιου με στελεχος 6μμ.
Ποσο ζυγιζει ο ευθυς λειαντηρας χωρις μπαταριες? Ενας που εχω εγω ζυγιζει 1200γρ., μαλλον βαρυς θα ελεγα.
Μιχάλη, πριν μερικούς μήνες μου είχες πάρει ενα σετάκι φρεζάκια για το dremel αλλά τις προάλλες έψαχνα και δεν τα βρήκα πουθενά, πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει τέτοιο πράγμαΚαλοδουλευτα Νικο!
Οι πετρες λειανσης ειναι της πλακας. Αν ειναι να κανεις δουλεια πρεπει να παρεις τα γνωστα φρεζακια καρβιδιου με στελεχος 6μμ.
Ποσο ζυγιζει ο ευθυς λειαντηρας χωρις μπαταριες? Ενας που εχω εγω ζυγιζει 1200γρ., μαλλον βαρυς θα ελεγα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.