3 δοχεια, το πιο μεγαλο οσο ενα κουτακι φιλμΑπιθανο γκατζετακι φαινεται για μικροβαψιματα! Πως παει απο θορυβο?
Πως λειτουργει ακριβως ο διακοπτης? Εναν εχει?
Ποσα μλ ειναι το δοχειο?
Ευχαριστώ παιδιά.Καλοριζικος o τροχος, καλη η τιμη του για τα κυβικα και τα χαρακτηριστικα που εχει.
Ειχε μεγαλη διαφορα τιμης απο τον αντιστοιχο Bosch? Aν εχει παρομοια αντοχη στην χρηση και στον χρονο θα ειναι VFM!
Για την τιμη τους πολυ καλα...μενει να δουμε και ποσο θα διαρκουν..
Αγρια επιφανεια αφηνει μετα την λειαση και το πηγες χαλαρα/μαλακα....
Τι νουμερο ηταν..;
Κοιτα ετσι και αλλιως η αγορα ηταν εξαιτιας της κουρμπας στο δισκο για τα δυσκολα σημεια..αρα βαζεις πρωτα αυτο να φας τα πολλα και μετα τον μικρο λειαντηρα της Makita που αγορασες..!!!Ναι Κωστή, είναι αρκετά επιθετικό δισκάκι. Λέει πως είναι 60 grit. Λογικό είναι.
3,5€ το ένα βγήκαν.
Μοιάζει πολύ ανθεκτικό. Θα δούμε ....![]()
Γεια σου ρε συντεκνε!Εγώ τους έχω δοκιμάσει αρκετό καιρό και επειδή μου βγήκαν καλοί γιαυτό σας τους πρότεινα.
Μάλιστα σε σχέση με αυτούς που έχω επίσης δοκιμάσει δεν έχω δει και καμιά τρελή διαφορά στην ποιότητα
Ελπίζω να μείνετε και εσείς ικανοποιημένοι
Γεια σου ρε συντεκνε!
Με πεισατε θα παραγγείλω και εγω επειδη έχω κάγκελα να τριψω.
Έψαχνα και εγώ ένα ψαλιδάκι οικονομικό να δοκιμάσω την τύχη μου γιατί έπαθα πλάκα με ενα φακομ που είδα (αλλά πολλά τα 50€) .Είχα δει κάτι τοταλ αλλα θα παραγγείλω ενα τέτοιο και εγώ με έπεισες.Ηρθε σημερα και το δευτερο πακετακι απο την παραγγελια του Αμαζον με τα δωρεαν μεταφορικα.
![]()
Ειχα παραγγειλει ενα ψαλιδακι ηλεκτρολογου κνιπεξ, καθως το προηγουμενο Knipex δεν με βολευε στο χερι.
Με εζωσαν τα φιδια βλεποντας οτι το πακετακι γραφει επανω WORKPRO(!??) αντι ΚΝΙΠΕΧ καθως ημουν σιγουρος οτι ειχα παραγγειλει ενα ψαλιδι Κνιπεξ!!
![]()
Λεω ισως η Knipex να βελτιωσε επιτελους τις συνηθως ανυπαρκτες ειτε αθλιες συσκευασιες της, βαζοντας στο κουτι το ονομα του εκαστοτε αντιπροσωπου της.
Ακομα και μετα το ανοιγμα, ειχα ελπιδες οτι το ψαλιδακι ηταν Κνιπεξ, λεγοντας 'μπραβο δουλεια ο αντιπροσωπος'.. αριστη συσκευασια, ποιοτικοτατη θηκη και ευχαριστηριες καρτουλες!!
![]()
Ομως στο τελευταιο σταδιο, οι ισχνες ελπιδες εξανεμιστηκαν καθως το ψαλιδακι ΔΕΝ εγραφε Κnipex... Απεναντιας εγραφε Workpro!!
![]()
Αφου συνηλθα απο την απιστευτη γκαφα της λανθασμενης παραγγελιας -και τελειωσα με τα σιχτιριλικια- διαπιστωσα οτι το ψαλιδακι φαινοταν πααααρα πολυ ποιοτικο, εργονομικο και καλοφτιαγμενο!!!
Θα σταθω στο 'εργονομικο΄ καθως το προηγουμενο ψαλιδι ηλεκτρολογου της Knipex το χαρισα πριν κανα εξαμηνο σε φιλο ηλεκτρολογο γιατι πρωτον δεν με βολευαν καθολου οι λαβες και δευτερον δεν εκοβε καλα ολα τα υλικα, πχ δυσκολευοταν σε καποια πανια και υφασματα. Βεβαια η δουλεια του δεν ηταν να κοβει πανια αλλα ελα που το κινεζικο ψαλιδακι τα κοβει λες και ειναι ΚΑΙ ψαλιδι ραφτη!!
Με λιγα λογια δεν θα το πιστευα ποτε οτι θα χαιρομουν που εκανα λαθος παραγγελια και μου ηρθε ενα καταπληκτικο (κινεζικο) ψαλιδακι αντι ενα Κνιπεξ!! Ειναι αληθεια οτι η Κνιπεξ στα ψαλιδια χωλενει λιγο.
Aπιστευτο και ομως ετσι ειναι, μου θυμισε λιγακι την περιπτωση καποιων κινεζικων εταιρειων που εχουν βγει αστερια (ΧiaoMi, Fenix, Nitecore etc)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.