Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απιθανο γκατζετακι φαινεται για μικροβαψιματα! Πως παει απο θορυβο?

Πως λειτουργει ακριβως ο διακοπτης? Εναν εχει?

Ποσα μλ ειναι το δοχειο?

Απιθανο γκατζετακι φαινεται για μικροβαψιματα! Πως παει απο θορυβο?

Πως λειτουργει ακριβως ο διακοπτης? Εναν εχει?

Ποσα μλ ειναι το δοχειο?
3 δοχεια, το πιο μεγαλο οσο ενα κουτακι φιλμ
απλος ηλεκτρονικος...μολις αναψει βγαζει συνεχως αερα...
ο αερας δεν σταματα απο το κουμπακι πανω..μονο την βελονα τραβα
οσο ενα μοτορακι απο ανεμιστηρακι....χαμηλο γιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
στα 13 που το αγορασα μια χαρα

• Like
Reactions: Χιωτης
Μου φαινεται οτι θα παρω και γω ενα αν ειναι ετσι τα πραματα.
Τον μικρο αερογραφο της Proxxon, αν και κανει καταπληκτικη δουλεια, δεν μου αρεσει να τον δουλευω λογω καλωδιων ρευματος και θορυβου.

Καλοριζικος o τροχος, καλη η τιμη του για τα κυβικα και τα χαρακτηριστικα που εχει.

Ειχε μεγαλη διαφορα τιμης απο τον αντιστοιχο Bosch? Aν εχει παρομοια αντοχη στην χρηση και στον χρονο θα ειναι VFM!
Ευχαριστώ παιδιά.

Μιχαλη η Flex στα εργαλεια λειανσης κ κοπης ειναι οτι η Rupes στα εργαλεια στιλβωσης.
Κορυφη.
Ανωτατη κατηγορία και γιαυτο ισως δεν είναι γνωστη στον μεσο μαστορα.

Σε συνέχεια από εδώ παρέλαβα τα δισκάκια, μάλλον πρώτος (με κάθε επιφύλαξη 😂😁) ..........

Πφφφ... εξυπακούεται πως παρέλαβα πριν από σένα. :cool: ...😛

Μου έχουν έρθει εδώ και 2 μέρες, αλλά βαρέθηκα να τα δοκιμάσω, αλλά μια που το ανέφερες, έβαλα ένα στραντζαριστό βαρέως τύπου στη μέγγενη και το ... χάιδεψα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολύ αποτελεσματικό όπως βλέπεις. Τρώει πολύ υλικό με ένα μονo άγγιγμα.
Αν παρατηρήσεις ποσo έφαγε τη γωνιά στα 2 μόλις δευτερόλεπτα που το ακούμπησα, δείχνει να μη μασάει.

20241024_182015.jpg

Και δεν έπαθε κάτι που το πίεσα πάνω στη γωνία και την ακμή.
Καλή αγορά :) (y)

Για την τιμη τους πολυ καλα...μενει να δουμε και ποσο θα διαρκουν..

Αγρια επιφανεια αφηνει μετα την λειαση και το πηγες χαλαρα/μαλακα....:rolleyes:
Τι νουμερο ηταν..;

Για την τιμη τους πολυ καλα...μενει να δουμε και ποσο θα διαρκουν..

Αγρια επιφανεια αφηνει μετα την λειαση και το πηγες χαλαρα/μαλακα....:rolleyes:
Τι νουμερο ηταν..;

Ναι Κωστή, είναι αρκετά επιθετικό δισκάκι. Λέει πως είναι 60 grit. Λογικό είναι.
3,5€ το ένα βγήκαν.
Μοιάζει πολύ ανθεκτικό. Θα δούμε .... :)

Ναι Κωστή, είναι αρκετά επιθετικό δισκάκι. Λέει πως είναι 60 grit. Λογικό είναι.
3,5€ το ένα βγήκαν.
Μοιάζει πολύ ανθεκτικό. Θα δούμε .... :)
Κοιτα ετσι και αλλιως η αγορα ηταν εξαιτιας της κουρμπας στο δισκο για τα δυσκολα σημεια..αρα βαζεις πρωτα αυτο να φας τα πολλα και μετα τον μικρο λειαντηρα της Makita που αγορασες..!!!;)

• Like
Reactions: newbie and nikfor
Εγώ τους έχω δοκιμάσει αρκετό καιρό και επειδή μου βγήκαν καλοί γιαυτό σας τους πρότεινα.
Μάλιστα σε σχέση με αυτούς που έχω επίσης δοκιμάσει δεν έχω δει και καμιά τρελή διαφορά στην ποιότητα
Ελπίζω να μείνετε και εσείς ικανοποιημένοι

Εγώ τους έχω δοκιμάσει αρκετό καιρό και επειδή μου βγήκαν καλοί γιαυτό σας τους πρότεινα.
Μάλιστα σε σχέση με αυτούς που έχω επίσης δοκιμάσει δεν έχω δει και καμιά τρελή διαφορά στην ποιότητα
Ελπίζω να μείνετε και εσείς ικανοποιημένοι
Γεια σου ρε συντεκνε!

Με πεισατε θα παραγγείλω και εγω επειδη έχω κάγκελα να τριψω.

• Like
Reactions: mixalio
Προ ημερων παρελαβα την επεκταση του μικρου Αλυσοπριονου της Stihl απο τον Κουρετα.
Ιδια τιμη στους περισσοτερους, αλλα ο Κουρετας στην Πευκη εχει δωρεαν μεταφορικα και πληρωμη με πέη-παλ.

Μακρυ πακετακι!
4nE9s53l.jpg

Hf3vptpl.jpg

Πανευκολη η τοποθετηση του αλυσοπριονου στην θηκη.
HTivGPIh.jpg

Η εφαρμογη πανω στην επεκταση ειναι τελεια, πραγματικα απιστευτη, κυριολεκτικα νομιζεις οτι ειναι ενα εργαλειο και οχι κατι πανω σε επεκταση!!

Το χειριστηριο της επεκτασης εχει ακριβως την ιδια αισθηση με αυτο του αλυσοπριονου.
0kxiExkh.jpg

Εδω ολοκληρο το κονταροπριονο. Η επεκταση πολλαπλασιαζει την χρησιμοτητα και ευχρηστια του μικρου αλυσοπριονου.
gNIzmGYh.jpg

Αν και λιγο ακριβη η επεκταση, οπως αλλωστε και το αλυσοπριονακι, συνισταται ανεπιφυλακτα.

Το βαρος της προεκτασης ειναι περιπου 1300 γραμμαρια αλλο τοσο ζυγιζει το αλυσοπριονακι.

Η εργονομια του ειναι παρα πολυ καλη, αλλα οπως και να ειχε το θεμα, ειναι ενα πολυτιμο συμπληρωμα για οσους εχουν το 12βολτο Stihl GTA26.

Ότι πληρώνεις παιρνεις...!!!
..και για αυτο μρικές εταιριες ξεχωριζουν από τις άλλες...!!!
Πραγματικά φαινεται σαν να είχε σχεδιαστεί εξ αρχής...

• Like
Καλησπέρα

Λοιπόν παρέλαβα την πρέσα για πινάκια από το temu και δύο τρία πράγματακια ακόμα.Τα σουβλιά είναι από το αμαζον τα είχα παραγγείλει με το σετ wiha για να συμπληρώσω για τα μεταφορικά.Ψαλιδακι έπρεπε να πάρω ζηλεψα το workpro παραπάνω.

Η πρεσσα αρκετά καλή φαίνεται θα ακολουθήσει ποστ με φωτογραφίες από διάφορες διατομές.

Η καστανιά είναι μια μικρή καστανιά φθηνή (1-2€).το κλειδακι για τους πίνακες το πήρα να υπάρχει ποτέ δεν ξέρεις.

Τα σουβλια από το αμαζον πολύ ποιοτικά.

Attachments

• IMG_20241023_191511.jpg
    IMG_20241023_191511.jpg
    1.8 MB · Views: 63
  • IMG_20241030_182800.jpg
    IMG_20241030_182800.jpg
    4.5 MB · Views: 65
  • Like
Reactions: vespas and newbie
αυτό το κλειδί για τους πίνακες έχει το εκνευριστικό μειονέκτημα ότι ενώ ταιριάζει στις πόρτες ασανσέρ, ο σταυρός συνήθως 'βρίσκει' στην κάσα της πόρτας και δε γυρίζει ώστε να ξεκλειδώσει. τα κλειδιά για ασανσέρ είναι συνήθως ίσια για να μην το κάνουν αυτό. ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα να έχει τέτοια κλειδιά σε λογική τιμή (στο σκρουτζ βρίσκω στα ...€15) ή πρέπει να πάρουμε απο το temu?

• Like
Reactions: lazarefa
Ηρθε σημερα και το δευτερο πακετακι απο την παραγγελια του Αμαζον με τα δωρεαν μεταφορικα.
WgF62Irl.jpg

Ειχα παραγγειλει ενα ψαλιδακι ηλεκτρολογου κνιπεξ, καθως το προηγουμενο Knipex δεν με βολευε στο χερι.

Με εζωσαν τα φιδια βλεποντας οτι το πακετακι γραφει επανω WORKPRO(!??) αντι ΚΝΙΠΕΧ καθως ημουν σιγουρος οτι ειχα παραγγειλει ενα ψαλιδι Κνιπεξ!!
vFB0y9Ih.jpg

Λεω ισως η Knipex να βελτιωσε επιτελους τις συνηθως ανυπαρκτες ειτε αθλιες συσκευασιες της, βαζοντας στο κουτι το ονομα του εκαστοτε αντιπροσωπου της.

Ακομα και μετα το ανοιγμα, ειχα ελπιδες οτι το ψαλιδακι ηταν Κνιπεξ, λεγοντας 'μπραβο δουλεια ο αντιπροσωπος'.. αριστη συσκευασια, ποιοτικοτατη θηκη και ευχαριστηριες καρτουλες!!
c5vY5Duh.jpg

Ομως στο τελευταιο σταδιο, οι ισχνες ελπιδες εξανεμιστηκαν καθως το ψαλιδακι ΔΕΝ εγραφε Κnipex... Απεναντιας εγραφε Workpro!!
WGvEmVdh.jpg

Αφου συνηλθα απο την απιστευτη γκαφα της λανθασμενης παραγγελιας -και τελειωσα με τα σιχτιριλικια- διαπιστωσα οτι το ψαλιδακι φαινοταν πααααρα πολυ ποιοτικο, εργονομικο και καλοφτιαγμενο!!!
Θα σταθω στο 'εργονομικο΄ καθως το προηγουμενο ψαλιδι ηλεκτρολογου της Knipex το χαρισα πριν κανα εξαμηνο σε φιλο ηλεκτρολογο γιατι πρωτον δεν με βολευαν καθολου οι λαβες και δευτερον δεν εκοβε καλα ολα τα υλικα, πχ δυσκολευοταν σε καποια πανια και υφασματα. Βεβαια η δουλεια του δεν ηταν να κοβει πανια αλλα ελα που το κινεζικο ψαλιδακι τα κοβει λες και ειναι ΚΑΙ ψαλιδι ραφτη!!

Με λιγα λογια δεν θα το πιστευα ποτε οτι θα χαιρομουν που εκανα λαθος παραγγελια και μου ηρθε ενα καταπληκτικο (κινεζικο) ψαλιδακι αντι ενα Κνιπεξ!! Ειναι αληθεια οτι η Κνιπεξ στα ψαλιδια χωλενει λιγο.
Aπιστευτο και ομως ετσι ειναι, μου θυμισε λιγακι την περιπτωση καποιων κινεζικων εταιρειων που εχουν βγει αστερια (ΧiaoMi, Fenix, Nitecore etc) ✨
Έψαχνα και εγώ ένα ψαλιδάκι οικονομικό να δοκιμάσω την τύχη μου γιατί έπαθα πλάκα με ενα φακομ που είδα (αλλά πολλά τα 50€) .Είχα δει κάτι τοταλ αλλα θα παραγγείλω ενα τέτοιο και εγώ με έπεισες. :ROFLMAO:

• Like