Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη απο Αμαζον!

Υπεροχο μινι σφυρακι απο την Bosch!
iw011wOh.jpg

Βαρος κεφαλης 225 γραμμαρια, απο σκληρο χαλυβα και χερουλι απο fiberglass που μειωνει τους κραδασμους.
67o7eWnh.jpg

Το πλαστικο περιβλημα ειναι παρα πολυ ανετο στο χερι και το σφυρι ειναι ιδιαιτερα εργονομικο εξασφαλιζοντας τελειο κρατημα και χειρισμο.
ZU7h1S3h.jpg

Μια απολαυση να το βλεπεις και να το κρατας.

Το σφυρακι, μαζι με καποια υπαρχοντα και καποια άλλα εργαλεια που ερχονται, θα μπουν σε μια ανοιχτου τυπου εργαλειοθηκη.
tool-bag-gwt-20-1600a025l6.png

Ο σκοπος ειναι να φτιαξω μια πληρη εργαλειοθηκη που θα περιεχει (σχεδον) αποκλειστικα μονο εργαλεια της Bosch.
Αυτο θα ειναι το νεο project για το 2025 :)

Και τι θα τη κάνεις τη τσάντα, αφού δε βγαίνεις απ’το σπίτι. 😂
Εγώ πάντως του την έχω έτοιμη την αγορα..!!!:p

Μιχάλη αστον λέει...!!!

Αμα βρεις την τσάντα σε καλή τιμή σφύρα..!!;)
Στους συλλέκτες
(βαζω και εμενα)αρέσουν τα "εικονοστασια"..:ROFLMAO:

Last edited:
  • Like
Reactions: Χιωτης
Και τι θα τη κάνεις τη τσάντα, αφού δε βγαίνεις απ’το σπίτι. 😂

Xρειαζεται η τσαντα, οταν παω να βοηθησω κανα γειτονα. Θα παω κυριλε με εργαλεια Bosch και ρουχαλακια εργασιας Parkside :)

Εγώ πάντως του την έχω έτοιμη την αγορα..!!!:p

Μιχάλη αστον λέει...!!!

Αμα βρεις την τσάντα σε καλή τιμή σφύρα..!!;)
Στους συλλέκτες
(βαζω και εμενα)αρέσουν τα "εικονοστασια"..:ROFLMAO:

Καραδοκω σα λυσσασμενος δαιμονας👿ποτε θα βαλει κανα black friday και δωρεαν μεταφορικα το Amazon και στην τσαντα..

Θέλω φωτο...με την πρώτη ευκαιρία..!!!:p

Φωτο μεσα στον Δεκεμβριο με ολα τα εργαλεια χειρος που θα βαλω στην εργαλειοθηκη, και τα υπαρχοντα και αυτα που θα τα εχω παραλαβει.

Οταν τα μαζεψω θα αποφασισω για την τσαντα, αν θα ειναι η παραπανω που ειναι μεγαλη (μηκος ~40εκ.) , ειτε μια ανοιχτου τυπου μικροτερη (μηκος ~30εκ.)

Εγω ειμαι Αθηνα για καποιες βδομαδες αλλα οι παραγγελιες απο aliexpress εχουν αρχισει να φτανουν.

Απογυμνωτης καλωδιων. Τον αγορασα με μολις 0,96 ευρω με τις προσφορες που ετρεχαν πριν 10 μερες για νεους χρηστες.

Attachments

• 1732816603967.png
    1732816603967.png
    2.2 MB · Views: 22
Σαββατιατικη παραδοση απο τα ΕΛΤΑ courier:oops::oops:
U1PiwIDl.jpg

Φαινεται οτι επιασαν οι χθεσινες κατάρες, που ηρθαν και καλα αλλα δεν με βρηκαν.. :devilish:

Mερος της παραγγελιας με δυο απο τα πρασινα εργαλειακια της Bosch που περιμενω, στη γνωστη περιποιημενη συσκευασια της ερασιτεχνικης σειρας!
QNSEy9kh.jpg

Ενα κατσαβιδι καστανιας και ενα κοπιδι. Τα περισσοτερα ηταν σε προσφορα, οι τιμες ισως εχουν αλλαξει.
p8qLBi8h.jpg

Στιβαρη και προσεγμενη κατασκευη και πολυ ποιοτικα τα πλαστικα του.
dgwBYwKh.jpg

Η λαβη ειναι πολυ ανετη στο χερι και οσο πρεπει μαλακη. Μου θυμισε την αισθηση της λαβη των κατσαβιδιων της Facom.

Το κατσαβιδι εχει 12(!!) θεσεις για μυτες στο καπακι!
4LJRQfZh.jpg

Επισης πολυ προσεγμενη η κατασκευη της φαλτσετας, με πολυ ανετο πιασιμο και με την λαμα να παιζει ελαχιστα, ακομα λιγοτερο και απο την μπλε pro εκδοση.**
pV43z9Qh.jpg

Η αισθηση στο μεσα εξω της λεπιδας ειναι πολυ ομαλη. Εχει και θεση για εξτρα λαμα στο σωμα. Το καπακι ομως δεν εχει τομη για να χωραει και να κοβεται η ακρη της λεπιδας οπως η μπλε εκδοση.
Γραφει οτι διαθετει μηχανισμο για αυτοματη και ασφαλη αλλαγη λαμας αλλα δεν δοκιμασα πως λειτουργει, θα το ψαξω αλλη φορα καθως δεν ειναι κατι ουσιαστικο.

**Να πουμε οτι η λεπιδα στο αντιστοιχο κορυφαιο κοπιδι της Knipex δεν κουνιεται καθολου, λες και κρατας μονοκομματο μαχαιρι!!

Γραφει οτι διαθετει μηχανισμο για αυτοματη και ασφαλη αλλαγη λαμας αλλα δεν δοκιμασα πως λειτουργει, θα το ψαξω αλλη φορα καθως δεν ειναι κατι ουσιαστικο.
Με το stanley, πας τέρμα μπροστά την λεπίδα και πέφτει μόνη της, μετά πας τέρμα πίσω τον δρομέα και γραπώνει την καινούργια λεπίδα. Χρήσιμο για επαγγελματίες που κόβουν όλη μέρα - για εμάς όπως έγραψες, τίποτα ουσιαστικό.

Παραλαβη ενος stropping leather οπως λεμε στην νότια Χιο....
IMG20241202115258.jpg

Περισσότερα σε λιγο εδω:

Δεν εχω καποιο λινκ επειδη αγοραστηκε μεσω marketplace.

Ολοκληρωθηκε η παραγγελια. Αυτη ειναι η δευτερη παραδοση της ιδιας παραγγελιας που δεν καταλαβαινω γιατι τις σπανε.

Βosch και Fischer DUOP
fJQaQKBh.jpg

Tα ουπατ τα εβαλα για να συμπληρωθει το 60ευρω αλλα και επειδη ειχαν καλη τιμη στα 6 ευρω.

Δεν υπαρχουν καλυτερα στην πιατσα απο τα DUOPOWER, ειναι κορυφη. Ασε που τα καρφωνεις και δεν λυγιζουν.
EXyMSfWh.jpg

Tο νουμερο 6 και διασταση 6χ30 ειναι αυτο που καταναλωνω περισσοτερο απο ολα.

Το πολυεργαλειο της πρασινης DIY σειρας το αγορασα επειδη ειναι νεο εργαλειακι αλλα κυριως λογω της γενικοτερης συλλογης των πολυεργαλειων που κανω.
uepIeCWh.jpg

Πολυ καλη αισθηση, πολυ περιποιημενο εργαλειο, αποπνεει εναν αρχοντικο αερα! Ερχεται με μια γερή υφασματινη θηκη.

16 εργαλειακια σε 1 κρυμμενα στις λαβες. Καλοφινιρισμενο το ματ ατσαλι (αμμοβολης)
Fia3idOh.jpg

Πολυ ανετες οι λαβες κατα την λειτουργια της πενσας αλλα λιγοτερο ανετες στο πιασιμο και χειρισμο των υπολοιπων λειτουργιων (μαχαιρι, πριονι, λιμα κλπ.).
Θυμιζει εντονα τα αντιστοιχα Letherman στην αισθηση και στην εργονομια. Τα αντιστοιχα Victorinox βεβαια ειναι αλλη κλαση στα παντα, κορυφη...

Οι λαμες ασφαλιζουν τελεια και απασφαλιζουν πατωντας τα κοκκινα κουμπια. Αριστη η τοποθετηση τους στα χερουλια, χρησιμο και ευχρηστο χαρακτηριστικο.
LDl7DLTh.jpg

Δεν ξερω αν θα το βαλω στην εργαλειοθηκη με τα υπολοιπα πρασινα εργαλεια της Bosch, η θα κοσμησει απλα την συλλογη.

Εδω ανοιγμενο πληρως.
kXOzQlLh.jpg

Πολυ καλα σχεδον ολα τα επιμερους εργαλεια, αριστο το ψαλιδακι, το μαχαιρι και η πενσα, μετριο το πριονι, πολυ καλα τα υπολοιπα.

Το κερασακι στην τουρτα ειναι το μινι τσιμπιδακι και η οδοντογλυφιδα που κρυβονται στην μια απο τις λαβες!
mgllrX0h.jpg

Σημερινες παραλαβες.

Μια απο το αγαπημενο κεντροβιδας οπου πεταχτηκα το πρωι για παρω το Fiskars XL X25.
Ημουν αναμεσα στο Χ25 και στο Χ27 αλλα βαση των οδηγιων της Fiskars διαλεξα το X25. Εχω διαβασει πολυ καλα σχολια στο σκρουτζ και ανυπομονω να ανεβω στο χωριο για να το τεσταρω! Υποψιν οτι το κεντροβιδας εχει και 2ο καταστημα (μονο ηλεκτρονικο) με ονομα Toolfilx στο σκρουτζ.

*Εκανα και register το τσεκουρι στο site της Fiskars για 25 χρονια εγγυηση.

Η επομενη παραλαβη απο aliexpress 2 servo motor και ενα ss rod.

Attachments

• 20241202_160303.jpg
    20241202_160303.jpg
    1.7 MB · Views: 38
  • 20241202_160324.jpg
    20241202_160324.jpg
    1.3 MB · Views: 39
  • rod.jpg
    rod.jpg
    92.9 KB · Views: 39
  • servo.jpg
    servo.jpg
    111.9 KB · Views: 39
Last edited:
Ολοκληρωθηκε η παραγγελια. Αυτη ειναι η δευτερη παραδοση της ιδιας παραγγελιας που δεν καταλαβαινω γιατι τις σπανε.

Βosch και Fischer DUOP

Tα ουπατ τα εβαλα για να συμπληρωθει το 60ευρω αλλα και επειδη ειχαν καλη τιμη στα 6 ευρω.

Δεν υπαρχουν καλυτερα στην πιατσα απο τα DUOPOWER, ειναι κορυφη. Ασε που τα καρφωνεις και δεν λυγιζουν.

Tο νουμερο 6 και διασταση 6χ30 ειναι αυτο που καταναλωνω περισσοτερο απο ολα.

Το πολυεργαλειο της πρασινης DIY σειρας το αγορασα επειδη ειναι νεο εργαλειακι αλλα κυριως λογω της γενικοτερης συλλογης των πολυεργαλειων που κανω.

Πολυ καλη αισθηση, πολυ περιποιημενο εργαλειο, αποπνεει εναν αρχοντικο αερα! Ερχεται με μια γερή υφασματινη θηκη.

16 εργαλειακια σε 1 κρυμμενα στις λαβες. Καλοφινιρισμενο το ματ ατσαλι (αμμοβολης)

Πολυ ανετες οι λαβες κατα την λειτουργια της πενσας αλλα λιγοτερο ανετες στο πιασιμο και χειρισμο των υπολοιπων λειτουργιων (μαχαιρι, πριονι, λιμα κλπ.).
Θυμιζει εντονα τα αντιστοιχα Letherman στην αισθηση και στην εργονομια. Τα αντιστοιχα Victorinox βεβαια ειναι αλλη κλαση στα παντα, κορυφη...

Οι λαμες ασφαλιζουν τελεια και απασφαλιζουν πατωντας τα κοκκινα κουμπια. Αριστη η τοποθετηση τους στα χερουλια, χρησιμο και ευχρηστο χαρακτηριστικο.

Δεν ξερω αν θα το βαλω στην εργαλειοθηκη με τα υπολοιπα πρασινα εργαλεια της Bosch, η θα κοσμησει απλα την συλλογη.

Εδω ανοιγμενο πληρως.

Πολυ καλα σχεδον ολα τα επιμερους εργαλεια, αριστο το ψαλιδακι, το μαχαιρι και η πενσα, μετριο το πριονι, πολυ καλα τα υπολοιπα.

Το κερασακι στην τουρτα ειναι το μινι τσιμπιδακι και η οδοντογλυφιδα που κρυβονται στην μια απο τις λαβες!
ρε συ,,,αυτο τα εχει ολα κ συμφερει...ξερεις ποσα ΛΙΓΑ πολυεργαλεια εχουν ταυτοχρονα σουβλι-ψαλιδακι και πριονι?
χωρια τα αλλα 2 ψιλολογια...
πολυ καλη αγορα

• Like
Reactions: Χιωτης
ρε συ,,,αυτο τα εχει ολα κ συμφερει...ξερεις ποσα ΛΙΓΑ πολυεργαλεια εχουν ταυτοχρονα σουβλι-ψαλιδακι και πριονι?
χωρια τα αλλα 2 ψιλολογια...
πολυ καλη αγορα
Αν δεν ηταν πλαστικο...
Μα καλα τωρα πλαστικο?????????

Σημερινες παραλαβες.

Μια απο το αγαπημενο κεντροβιδας οπου πεταχτηκα το πρωι για παρω το Fiskars XL X25.
Ημουν αναμεσα στο Χ25 και στο Χ27 αλλα βαση των οδηγιων της Fiskars διαλεξα το X25. Εχω διαβασει πολυ καλα σχολια στο σκρουτζ και ανυπομονω να ανεβω στο χωριο για να το τεσταρω! Υποψιν οτι το κεντροβιδας εχει και 2ο καταστημα (μονο ηλεκτρονικο) με ονομα Toolfilx στο σκρουτζ.

*Εκανα και register το τσεκουρι στο site της Fiskars για 25 χρονια εγγυηση.

Η επομενη παραλαβη απο aliexpress 2 servo motor και ενα ss rod.
Εξαιρετικο και λιγα λεω για το Χ25.

Το εχω και εγω και σχιζει σα σαρδελες τα καυσοξυλα οσο ξερα και να ειναι.

Και που σε χαλαει αυτο?? Ειναι το ιδιο ποιοτικο πλαστικο με τα χρωματα της Bosch που εχουν ολα τα πενσοειδη και τα αλλα εργαλεια χειρος της εταιρειας.
Ισα ισα που ειναι πολυ πιο σταθερο στο κρατημα απο τα αλλα. Εχεις πιασει το συγκεκριμενο να δεις την διαφορα απο τα υπολοιπα που δεν εχουν?

Δηλαδη οι πενσες, τα κατσαβιδια και τα λοιπα εργαλεια που οι λαβες τους εχουν επικαλυψη πλαστικου/καουτσουκ ειναι μειονεκτικα σε σχεση με αυτα που δεν εχουν??

Εκτος αν εννοεις τον λιγο παραπανω ογκο που δημιουργει η επικαλυψη.

Ειναι δυνατον ενα επωνυμο πενσοειδες σαν αυτο (που μπορεις να ασκησεις μεγαλη δυναμη πιεσης) να εχει αμιγως πλαστικα χερουλια??

Τελος παντων το πολυεργαλειακι εχει μια σουπερ ποιοτικη επικαλυψη καουτσουκ στα χερουλια. Στο λεω με την σιγουρια της αληθινης κατοχης του εργαλειου :)