ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Αυτά δεν υπάρχουν εδώ ή είναι πολύ πιό φθηνά έξω; Νομίζω η bosch είναι πολύ δημοφιλής μάρκα εδώ.
Αυτά δεν υπάρχουν εδώ ή είναι πολύ πιό φθηνά έξω; Νομίζω η bosch είναι πολύ δημοφιλής μάρκα εδώ.
Όπως είχα ενημερωθει από την Bosch στις 5 Νοεμβρίου που έκανε το Pro Tour στο Ελληνικό, ορισμένοι κωδικοί δεν έχουν ξεκλειδωθει από της Bosch Hellas ώστε να παραγγέλθουν από το εξωτερικό.. Ο λογος είναι καθαρά marketing και εμπορικότητας ορισμένων προϊόντων που η εταιρια βλέπει ότι ίσως δεν "προχωρήσουν" στο Ελληνικό κοινό..Aρκετα απο τα εργαλεια χειρος της πρασινης σειρας Bosch δεν υπαρχουν στην Ελλαδα, οπως πχ. αυτο το σετ οι λιμες, καθως και το σετ οι ρασπες που περιμενω. Πραγματικα δεν ξερω γιατι δεν υπαρχουν στην χωρα μας και ειναι αποριας αξιον.
Καποια βεβαια υπαρχουν στην Ελλαδα με περιπου ιδια τιμη, αλλα με την δωρεαν μεταφορα πανω απο ενα ποσο, συμφερει απο το Amazon Γερμανιας.
Και πολύ καλά προβλέπουν..Όπως είχα ενημερωθει από την Bosch στις 5 Νοεμβρίου που έκανε το Pro Tour στο Ελληνικό, ορισμένοι κωδικοί δεν έχουν ξεκλειδωθει από της Bosch Hellas ώστε να παραγγέλθουν από το εξωτερικό.. Ο λογος είναι καθαρά marketing και εμπορικότητας ορισμένων προϊόντων που η εταιρια βλέπει ότι ίσως δεν "προχωρήσουν" στο Ελληνικό κοινό..
Προσωπικά όπως ξέρεις δεν είναι λίγα αυτά που έχουμε παραγγείλει από έξω εδώ και χρόνια και ακόμη δεν έχουν έρθει ποτέ εδώ.. Όχι στην Bosch αλλά και σε άλλες εταιρίες...
Ε ναι...δεν τα ξέρεις και από την Dewalt...!!!Και πολύ καλά προβλέπουν..
μου ειχαν πει οτι μπορω να βαλω και σαπουνι πιατων αλλα τελικα το πηρα για να γινει πιο σωστη δουλεια. η αληθεια ειναι οτι δε μου φανηκε ακριβως σαν λιπαντικο, ειναι μια παστα που δε γλιστραει πολυ. στην πραξη με δυσκολεψε αρκετα καθως τα εξαρτηματα ηταν μεγαλα (Φ125) και ηθελε πολυ δύναμη για να κινηθουν.Το λιπαντικο συνδεσης πλαστικων σωληνων σε τι ακριβως βοηθαει?
Χωρίς ζέσταμα δεν γίνεται δουλειά...μου ειχαν πει οτι μπορω να βαλω και σαπουνι πιατων αλλα τελικα το πηρα για να γινει πιο σωστη δουλεια. η αληθεια ειναι οτι δε μου φανηκε ακριβως σαν λιπαντικο, ειναι μια παστα που δε γλιστραει πολυ. στην πραξη με δυσκολεψε αρκετα καθως τα εξαρτηματα ηταν μεγαλα (Φ125) και ηθελε πολυ δύναμη για να κινηθουν.
..oμως ολα τα λεφτα της wera ειναι η μυτη χαραγμενη με laser που εγγυαται πραγματικα καλυτερο πιασιμο στη βιδα και λιγοτερα γλιστρηματα.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.