Λάζαρε σε τι χρήση αναφέρεται.. ;Πέρα από την εξωτερική ομοιότητα, υπάρχει και το θέμα της αντοχής στη χρήση, που φυσικά (για να είμαστε δίκαιοι) δε μπορούμε να το ξέρουμε εκ των προτέρων και μένει να φανεί συν τω χρόνω. Για την αντοχή των Knipex λίγο πολύ έχουμε άποψη, και κυρίως έχει (καλή όπως φαίνεται) η συντριπτική πλειονότητα των υδραυλικών κλπ που συνεχίζει να τις χρησιμοποιεί.
Πρόσφατα πάντως μου είχε κάνει εντύπωση μια κριτική που διάβασα στο άμαζον για μία εκ των Bosch (πράσινη), ότι δηλαδή σε χρήστη είχαν σπάσει τα σαγόνια της γκαζοτανάλιας σε μία από τις πρώτες χρήσεις που της έκανε.
Amazon.de
www.amazon.de
Εγω έχω δύο cobra που τις χρησιμοποιω στη δουλειά και όντως αντέχουν όπως λένε και όλοι..Δυστυχως δεν λεει πως εσπασε η πρασινη Bosch πενσα.
Παντως για τις 250αρες Κνιπεξ η αξιολογηση ειναι η καλυτερη που εχω δει στο Αμαζον σε προιον ανεξαρτητου ειδους και μαρκας!!
Το να παρει καποιο προιον 4.9 στα 5 σε πανω απο 30,000 αξιολογησεις, περα απο σπανιοτατο, μονο τυχαιο δεν ειναι αναφορικα με την ποιοτητα.
Δοκιμασε το και πες καθως θελω κ εγω ενα!
Καλορίζικα όλα. Ωστόσο για τη μόρσα δραπάνου δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά επειδή φαίνεται (και λογικά είναι) ολόιδια με μια αντίστοιχη που την είχε μαζί η βάση δραπάνου που πουλάνε κατά καιρούς τα Lidl και την οποία είχα αγοράσει (κάπου το 2014 νομίζω), είναι πολύ ψεύτικη και δεν αξίζει. Η δικιά μου με ελάχιστο σφίξιμο είχε σπάσει εσωτερικά στο σημείο που πιάνει ο ατέρμονας κοχλίας.
Μακάρι της Wolfcraft να είναι καλύτερη.
Ευχαριστω για τα καλοριζικα. Η Wolfcraft παντως σε ενα πρωτο τεστ φαινεται πολυ ποιοτικη.Καλορίζικα όλα. Ωστόσο για τη μόρσα δραπάνου δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά επειδή φαίνεται (και λογικά είναι) ολόιδια με μια αντίστοιχη που την είχε μαζί η βάση δραπάνου που πουλάνε κατά καιρούς τα Lidl και την οποία είχα αγοράσει (κάπου το 2014 νομίζω), είναι πολύ ψεύτικη και δεν αξίζει. Η δικιά μου με ελάχιστο σφίξιμο είχε σπάσει εσωτερικά στο σημείο που πιάνει ο ατέρμονας κοχλίας.
Μακάρι της Wolfcraft να είναι καλύτερη.
Το να αγορασεις κινεζικη μορσα βασης με quick rekease ειναι καθαρη αυτοκτονια.Εγώ εννοώ αυτή, με την γρήγορη απελευθέρωση.
Εκεί έχουν μεγάλο πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.