Το σκιαστρο εψαχνα μηπως βρω 2 επι 3 που ειχε αλλα τζιφος.
Κωστη δες μηπως το πετυχεις πουθενα!
Κωστη δες μηπως το πετυχεις πουθενα!

Συντομα θα θαψω κανα φραγκο στον κηπο, σε διαφορα βάθη, για να δω τι ψαρια πιανει!

Την πηγαν κιολας στα 45 ευρω?![]()
Kαι τι άλλο "κόλλησες" στην παραγγελία για να φτάσεις τα 20 ευρώ;Aυτο το τρομαχτικο θεαμα αντικρισα πριν καμμια δεκαρια μερες!!!
![]()
...ξέμενα απο τα λεπτα κατσαρα (0.6μμ) συρματακια συγκολλησης πλαστικωνΑπο ολα τα υπολοιπα ειδη, ειχα επαρκες αποθεμα.
Αμεσως επεσε παραγγελια στο γλυκο και πιστο Τεμου που μας απομυζά χωρις να το παιρνουμε πρεφα και σημερα τα ειχα στα χερια μου!
![]()
Τα λεπτα συρματακια των 0.6μμ ειναι ιδανικα για συγκολλησεις εξαιρετικα λεπτων πλαστικων παχους 1μμ και ακομα λιγοτερο!!
![]()
Εδω φαινεται η διαφορά με τα συρματακια των 0.8 χιλιοστων
![]()
Τωρα μπορω να κοιμαμαι ησυχος με το σετακι υπερπληρες
![]()
Nα πω οτι αυτα τα εργαλεια συγκολλησης πλαστικων ειναι απο τα χρησιμοτερα και πιο πρακτικα εργαλεια που εχω αγορασει τα τελευταια χρονια!
Για την ιστορια, ανταλλακτικα υπαρχουν και στην Ελλαδα αν καποιος τα βιαζεται. Τα πιστολια συγκολλησης αρχιζουν απο 8 ευρω!!!
Τυχεροί όσοι προλάβαμε τις δωρεάν αποστολές από Amazon !Kαι τι άλλο "κόλλησες" στην παραγγελία για να φτάσεις τα 20 ευρώ;
Με επαγγελματικο λογαριασμό που εχω εγω,δεν εχει δωρεάν αποστολές παντως.Οντως τυχεροι.... Σαν το Αμαζον Αγγλιας προ δεκαετιας ειναι και το Τεμου τωρα.
Το Αμαζον Αγγλιας ηθελε 22 λιρες μινιμουμ παραγγελια για δωρεαν αποστολη και το Τεμου θελει 20 ευρουδακια.
Τοτε το Amazon γερμανιας δεν υπηρχε στην αγγλοφωνη εκδοση και σχεδον ολοι παραγγελναμε απο Αγγλια.
Τωρα το αμαζον γερμανιας θελει 59 ευρω μινιμουμ παραγγελια για δωρεαν αποστολη. Αρκετα μεν αλλα καλυτερα απο το τιποτα.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.