Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μολις παρέλαβα μέσω Σκρουτζ παραγγελια που έκανα χθες στις 3 το μεσημερι!

Ενα πιστολι θερμου αερα για τον φιλο μου τον Θωμα τον φανοποιο της INGCO απο το οποιο δηλώνω ενθουσιασμένος.

Πληρες με οθόνη ενδείξεων σε βαλιτσακι με εξτρα στόμια, κατσαβιδι, κοπίδι, σπάτουλα, τριγωνικη ξυστρα και θερμοσυστελόμενα!

Μπράβο στην INGCO.

IMG20260428105056.jpg

Δωρο κολλιτσες δυο συστατικων απο τον Αγγελο (Μαστροχαλαστη) που πεταχτηκε στη Βραζιλια για δουλεια!

lztKsr0h.jpg

η μια συσκευασια ειναι στοκος (πλαστελινη) δυο συστατικων ακομα και για κατω απο το νερο.
SURmWcfh.jpg

Ανυπομονω τωρα να μου τυχει κανενα υποβρυχιο μαστορεμα 🤿 😬

Αυτη η αραλντιτ ειναι ισως η πρωτη κολλα δυο συστατικων που κυκλοφορησε στην Ελλαδα.
Θυμαμαι πολυ καλα οτι στις αρχες του 70 ο πατερας μου κολλησε με αραλντιτ την ξεκολλημενη γεφυρα της κιθαρας του.

Mπραβο και εγω θυμαμαι τον πατερα μου με δυο ειδη εποξικων κολλων, πρωτον τα μικρα σωληναρια araldite μεσα σε μια συσκευασια σαν της ασπιρινης και δευτερον τα δυο ασυμμετρα μεταλλικα κουτια της cordobond.

Παντως την ισχυ της JB weld δεν την φτανει πλεον η Araldite, ιδιως σε μεταλλικες κολλησεις. Περαν που διατηρειται και καλυτερα/περισσοτερο στο σωληναριο.

• Like
Reactions: newbie and skysound
Ετρεξα πρωι πρωι κατα τις 11:30 μηπως και εξαντληθουν, αλλα ηταν ολα εκει :)

Aνιχνευτης σιδηρουχων και μη σιδηρουχων μεταλλων.
o2208dwh.jpg

Εδω το περιεχομενο της συσκευασιας και το αναλυτικο μανουαλ.
PQoxCQWh.jpg

Περιποιημενο το εργαλειακι!
aJaLpxQh.jpg

Πολυ χρησιμα τα παρελκομενα, ωραιοτατη η θηκη που κουμπωνει στη ζωνη.
oyUV8OAh.jpg

Το καλωδιο usb στο 1.55μ πρεπει να ειναι το πιο μακρυ που εχω δει για επαναφορτιζομενα εργαλεια!!!

Φορτιζει με usb-c αφου ξεβιδωσεις το καπακι στο πισω μερος, το οποιο κουμπωνει αν θες στο σπιραλ.
7vUNgyEh.jpg

..και οι λεπτομερειες στο σωμα του εργαλειου.
z6tzTmol.jpg

Συντομα θα θαψω κανα φραγκο στον κηπο, σε διαφορα βάθη, για να δω τι ψαρια πιανει!

Μια γρήγορη αγορά σήμερα από το eshop του LEROY.
Μπαλαντέζα 25m 3x1,5 στα 30€
Δεν κατάφερα να διαπιστώσω αν τα καλώδια είναι χαλκός ή αλουμίνιο. Κάποια στιγμή θα την ανοίξω.
Η προηγούμενη έφτασε ηρωικά στο τέλος της μετά από 15+ χρόνια με πολλά, πάρα πολλά, ενθύμια πολέμου πάνω της.

20260516_210917.jpg

20260516_174123.jpg 20260516_210928.jpg

• Like
Reactions: dk31