Τι παραλάβαμε σήμερα...

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Fenix TA 21

Attachments

• DSC00407.jpg
    DSC00407.jpg
    92 KB · Views: 186
  • DSC00413.jpg
    DSC00413.jpg
    33.9 KB · Views: 186
  • DSC00414.jpg
    DSC00414.jpg
    41.2 KB · Views: 186
  • DSC00416.jpg
    DSC00416.jpg
    47.8 KB · Views: 186
Re: Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παραλαβη σήμερα φρεσκος

παιδιά καλός thrower δεν το συζητάω και μπάνικος αρκετά εμφανίσιμος full με μια 18650 και γιά 72USD μόνο ο φακός, τέλειος.

Απο που? Καλορίζικος!!!

Εγώ παρέλαβα τον EC2 nitecore, μπορώ να πω πως ο φακός είναι καλύτερος από ό,τι περίμενα. Φοβερή δουλειά, αξίζει τα λεφτά του. Το μόνο κακό, είναι ότι δε βρήκα ακόμη τρόπο να τον ανοίξω και έχω τρελαθεί! Με ένα xp-g2 θα πετάει!

Last edited:
Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Οταν βλεπω Fenix, εστω και με λιθιου, νιωθω μια συγκινηση!! H πρωτη αγαπη ειναι και παντοτινη φαινεται :))

Σημερα ειχαμε δυο παραλαβες Fenix και μια Nitecore ( Η Φενιξ η γυναικα μου αλλα η Nitecore το αισθημα μου:)! Καλοριζικα τα αστερια σας, παιδες! Παντα τετοιες χαρες!

ΥΓ
Βρε Γιωργο..γιατι? γιατι πας να της κανεις πλαστικη? Στο πιο τελειο φακουδοκορμι??

Καλορίζικος !
Αν του βάλεις Extension Tube για να πάρει αλλη μια 18650 & Collimator γίνεται σχεδον εφαμιλος με τον synwayman t40cs η κάνω λάθος ?
Να σαι καλα χιώτη.Ο TA 21 δεν είναι υπερόπλο :) για την αυτονομία του τον διάλεξα και τα πολλά mode χαμηλης έντασης για να κανω τη δουλεια μου κοντά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Να σαι καλα χιώτη.Ο TA 21 δεν είναι υπερόπλο :) για την αυτονομία του τον διάλεξα και τα πολλά mode χαμηλης έντασης για να κανω τη δουλεια μου κοντά.

12 modes? :huh2:

Καλορύζικοι παίδες.

Λες να παραδωσει πνεύμα γρήγορα το μηχανικο dimmer ?
Eιχα τον ta 20 κοντα 3 χρόνια και δεν τα έπαιξε, ομώς ο συγκεκριμένος απο τα 50 lumens μετα πήγαινε 225...
Τωρα απο 50 80 120 κτλ.Ιδωμεν !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Απο που? Καλορίζικος!!!

Εγώ παρέλαβα τον EC2 nitecore, μπορώ να πω πως ο φακός είναι καλύτερος από ό,τι περίμενα. Φοβερή δουλειά, αξίζει τα λεφτά του. Το μόνο κακό, είναι ότι δε βρήκα ακόμη τρόπο να τον ανοίξω και έχω τρελαθεί! Με ένα xp-g2 θα πετάει!

Από ΗΚΕ με καλό CPF DISCOUNT 15USD.Πολύ καλός το spot του φαίνεται στον ήλιο στα 10 μέτρα.

καλορίζικος και σε σένα.

ΥΓ
Βρε Γιωργο..γιατι? γιατι πας να της κανεις πλαστικη? Στο πιο τελειο φακουδοκορμι??

To άνοιξα ήδη,χαχαχαχαχα Πολύ δύσκολο ωστόσο!!!!

ΓΙατί είναι κρίμα να χαραμίζεται με xp-g R5, με xp-g2 από ~315 λουμεν και ~6800 λουξ το βλέπω στα ~400 λούμεν και ~10,000 λουξ!!! Όταν τελειώσει η μόντα θα ενημερώσω για τα νούμερα!

chris1978 μην φοβάσαι καθόλου τον tk21 είναι σκυλί... Τον έχω σχεδόν 3 χρόνια με πολλές ώρες λειτουργίας στο νυχτερινό ψάρεμα και το dimmer συμπεριφέρεται ακόμα σαν καινούριο.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ τον 1800-lumen CREE T6 XM-L XML T6
20120810183314.jpg

20120810183216.jpg

μέτριος φακός αλλά για 15 ευρό καλός είναι...

Last edited:

Μερα παραλαβης σημερα! Καθε μερα σαν σημερα να ειναι!!

Καλοριζικο το γομαρι Μαριε:)

ποσα λουμενς νομιζεις οτι φεγγει πραματικα? Τι δεν σου αρεσει ακριβως και τον λες μετριο?

Ευχαριστώ πολύ χιωτη:)
λοιπόν με μια γρήγορη σύγκριση που έκανα με τον synwayman t40cs τον κόβω στα 800 λουμενς πάνω κάτω...
τα σπειρώματα είναι άθλια , ξεβιδώνεις το φακό και σου σηκώνετε η τρίχα απ το τρίξιμο... επίσης και τα ο-ring που έχει είναι της πλάκας..

Παρατηρησες ομως οτι τα σπειρωματα ειναι σχεδον τετραγωνα...Η αληθεια ειναι οτι τριζουν αλλα με λιγο λιπαντικο...Εγω τα βρηκα πολυ καλυτερα απο του M3X που ηταν φακος 170$.

Ευχαριστώ πολύ χιωτη:)
λοιπόν με μια γρήγορη σύγκριση που έκανα με τον synwayman t40cs τον κόβω στα 800 λουμενς πάνω κάτω...
τα σπειρώματα είναι άθλια , ξεβιδώνεις το φακό και σου σηκώνετε η τρίχα απ το τρίξιμο... επίσης και τα ο-ring που έχει είναι της πλάκας..

Ενδιαφερον, αλλα δεν ειναι και τοσο σημαντικες οι ελλειψεις/προβληματα αν αναλογιστεις το μικρο ποσο που πληρωσες.

Τωρα που εχεις εμπειρια απο τετοιους φακους, να σε ρωτησω απο περιεργεια αν θα ξανα αγοραζες παρομοιο budget/no name φακο?

Μάριε ευχαριστώ για την πληροφόρηση!
Τον φακο αυτο τον πήρα και εγώ για να σταματήσει το τρίξιμο τον πέρασα 2-3 φορες σε όλα τα σπειρώματα με μια σμιριδαλοιφή (F 1500) τα δούλεψα λίγο και είναι οκ τωρα.

Εγώ τον συγκρινα με φακούς fenix και synwayman που έχω για αυτό είπα ότι είναι άθλια...Τώρα αν φακός τον 170$ έχει χειρότερα απ τον συγκεκριμένο είναι πολύ λυπηρό.
όπως είπα για 15 ευρώ ο φακός είναι μια χαρά....

Ενδιαφερον, αλλα δεν ειναι και τοσο σημαντικες οι ελλειψεις/προβληματα αν αναλογιστεις το μικρο ποσο που πληρωσες.

Τωρα που εχεις εμπειρια απο τετοιους φακους, να σε ρωτησω απο περιεργεια αν θα ξανα αγοραζες παρομοιο budget/no name φακο?

Είναι ο πρώτος φακός που περνώ αυτού του budget και μάλλον θα περιοριστώ μόνο σε αυτόν....Ξέρει κάποιος να μας πει πόση διάρκεια έχει με μια 18650;

Τα μηνύματα διαγράφτηκαν ως εκτός θέματος, παρακαλώ ας μείνουμε στο θέμα του τίτλου!
Παρέλαβα και τα Τ10/Τι thrunite, ωστόσο Χιώτη, εμένα μπαίνουν κανονικά οι μπαταρίες, και οι eneloop, άνετα! Μήπως κάτι δε πάει καλά στο δικό σου και είναι τπτ χτυπημένος?
Παρέλαβα και τον Xtar D10, πάει για review, είναι καταδυτικός φακός!
Ο nitecore EC2 που ήρθε μόλις προχθές και πήγε κατεθείαν για μόντα, από ~6800 λουξ και ~315 λούμεν αποδίδει 9700 λουξ και 398 λούμεν με xp-g2 led, αυτή η μόντα αξίζει με τα χίλια!!!!