Παραλαβη σήμερα φρεσκος
παιδιά καλός thrower δεν το συζητάω και μπάνικος αρκετά εμφανίσιμος full με μια 18650 και γιά 72USD μόνο ο φακός, τέλειος.
Να σαι καλα χιώτη.Ο TA 21 δεν είναι υπερόπλογια την αυτονομία του τον διάλεξα και τα πολλά mode χαμηλης έντασης για να κανω τη δουλεια μου κοντά.
Απο που? Καλορίζικος!!!
Εγώ παρέλαβα τον EC2 nitecore, μπορώ να πω πως ο φακός είναι καλύτερος από ό,τι περίμενα. Φοβερή δουλειά, αξίζει τα λεφτά του. Το μόνο κακό, είναι ότι δε βρήκα ακόμη τρόπο να τον ανοίξω και έχω τρελαθεί! Με ένα xp-g2 θα πετάει!
ΥΓ
Βρε Γιωργο..γιατι? γιατι πας να της κανεις πλαστικη? Στο πιο τελειο φακουδοκορμι??
Ευχαριστώ πολύ χιωτη
λοιπόν με μια γρήγορη σύγκριση που έκανα με τον synwayman t40cs τον κόβω στα 800 λουμενς πάνω κάτω...
τα σπειρώματα είναι άθλια , ξεβιδώνεις το φακό και σου σηκώνετε η τρίχα απ το τρίξιμο... επίσης και τα ο-ring που έχει είναι της πλάκας..
ελπιζω να μη σε κανει να σταματησει τις αγορες!!!Ξεχασα να ενημερωσω οτι σημερα παρελαβα μονο το εκκαθαριστικο της εφοριας.
Ενδιαφερον, αλλα δεν ειναι και τοσο σημαντικες οι ελλειψεις/προβληματα αν αναλογιστεις το μικρο ποσο που πληρωσες.
Τωρα που εχεις εμπειρια απο τετοιους φακους, να σε ρωτησω απο περιεργεια αν θα ξανα αγοραζες παρομοιο budget/no name φακο?
ελπιζω να μη σε κανει να σταματησει τις αγορες!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.