Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Νομιζω οτι ετσι ειναι ολοι οι bugdet ζουμ. Το τετραγωνο ειναι το σχημα του led:)
O καινουριος μου ζουμ δεν εχει ερθει ακομα.
Ενας φτηνος sipik που εχω, ναι , τζογαρει το κεφαλι. Για προσπαθησε να το βιδωσεις(να το στριψεις δεξια με το χερι) λιγακι μηπως βελτιωθει η κατασταση.
Ενας επωνυμος ζουμ (Ledlenser P3) που εχω, δεν τζογαρει το κεφαλι αλλα αντι τετραγωνου εχει ενα ασχημο beamshot που μοιαζει με των maglite. Προτιμω το τελειο τετραγωνο των τσιπικων φακων :))

Nαι ενταξει ηξερα απο την αρχη οτι τετραγωνιζει..
Ετσι παμε κοντρα στο συνηθισμενο,ολοι εχουν στρογγυλες δεσμες εγω θα εχω τετραγωνη για καινοτομια.
Περα απο την πλακα,θα το συνηθισω δεν ειναι τιποτα..
Βασικα σκεφτομαι να τον ανοιξω και στο σπειρωμα του κυριου σωματος εκει που βιδωνει το κεφαλι θα το περασω με ταινια τεφλον..:grandpa:
Δεν υπαρχει περιπτωση να μου τζογαρει μετα το ατιμο...:flipout:

39I-004001-SARATOGA.jpg

Σημερα παρελαβα μερικα πολυ ενδιαφεροντα πραγματακια..χε χε χε...
Καταρχας εναν Crelant V31A και δυο μπαταριες Nitecore 18650 απτον φιλτατο jpil.. Ηρθε και ενας ηλιακος φορτιστης απο ebay.. θα τον τεσταρω και θα σας ενημερωσω..

IMG_0966_zps23e679e2.jpg

Και αλλο ενα εργαλειο, απτον φιλτατο Asot.. Leatherman Wingman! Μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ!!

IMG_0969_zps9d65cf5a.jpg

Καταρχας εναν Crelant V31A και δυο μπαταριες Nitecore 18650 απτον φιλτατο jpil.. Ηρθε και ενας ηλιακος φορτιστης απο ebay.. θα τον τεσταρω και θα σας ενημερωσω..

IMG_0966_zps23e679e2.jpg

το κόβω σε κάνα μήνα να τις έχεις φορτίσει

Δινει λεει 200mA/2.5volts.. Κοιτα.. Θα δοκιμασω κατι eneloop lite 1000ah.. Αμα φορτιζει 2 σε μια μερα καλα ειναι..

Γεια σου βρε Σηφη συνησιωτη με τα εργαλεια, πολυεργαλεια, φακουδακια, φορτιστες και τις μπαταριες σου! Καλοριζικα φιλε!!

Καλη επενδυση στο πολυεργαλειο του asot. Aθανατα πραματα και παντα χρησιμα τα μεγαλα leatherman και τα victorinox.
Ετοιμαζω μινι παρουσιαση για το Victorinox Spirit Tool στο νημα των πολυεργαλειων.

Για το ηλιακο φορτιστακι ειμαι περιεργος αν θα μπορεσει φορτισει 2χΑΑ ενελουπ μεσα σε μια μερα. Για δυο ενελουπ ΑΑΑ φανταζομαι οτι θα ειναι μια χαρα μεσα σε ενα πενταωρακι βασει των specs του φορτιστη (400μαω). Για πες μας.

Θενξ φιλε.. 200mA max ειναι.. Αρα σε δυο ενελουπ lite θα δινει απο 100mA στην καλυτερη.. Θα δοκιμασω μολις κανει καμια καλη μερα κ θα σας πω..
Αντε να ρθουν τωρα οι 123α γιατι εχω φακο αλλα οχι μπαταριες!.. Θα παω στο γερμανο ναπαρω μια μιας χρησης να παιξω..

Αυτος ειναι ο 1watt.. Εγω πηρα τον 0.5, μονο και μονο για δοκιμη.. Δε μου χρειαζεται καλος τετοιος ηλιακος, γιαυτο και πηρα τον φθηνοτερο(10$) , εφοσον περιμενω τα πανελακια για τον καλο που θα φτιαξω..

χα..τωρα το δα..τον φθηνινανε τον 1watt!! πριν 2-3 βδομαδες ο 1watt ειχε 18$ και ο 0.5 10$!.

Αυτος ειναι ο 1watt.. Εγω πηρα τον 0.5, μονο και μονο για δοκιμη.. Δε μου χρειαζεται καλος τετοιος ηλιακος, γιαυτο και πηρα τον φθηνοτερο(10$) , εφοσον περιμενω τα πανελακια για τον καλο που θα φτιαξω..

Α, ενταξει, αμα τον πηρες για δοκιμη. Λεω και γω, εκει βρηκες να κανεις οικονομια? :)))

Έφτασαν μέσα σε μία ημέρα;

Μπράβο στα ελτα...!

Τα ελτα τον τελευταιο καιρο με εχουν καταπληξει!! Απλο γραμμα, εφυγε προχθες απο Σαμο για Αθηνα-Αμπελοκηπους, χθες το χε στα χερια!!!

Αλλη μια σημερινη παραλαβη!.. Γενικα μ αρεσουν πολυ τα φθηνα φακουδακια. 1ον επειδη ειναι φθηνα, και 2ον επειδη αμα βγουν μαπα δε κλαις πολα χρηματα.. σκαναρω ανα καιρους το ebay και αν δω κατι ενδιαφερον το χτυπαω..
Μουρθε λοιπον σημερα ενας Ultrafire που οταν τον δεις απο κοντα ειναι λιγο απιστευτο οτι κοστιζει μονο 5ε... Λεει οτι εχει Q5 Led, παιρνει ΑΑ και 14500 και εχει 1 Mode ... Με την 14500 φεγκοβολαει πολυ καλα! Ταμαμ!

IMG_1715_zpsfe61e231.jpg

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παιδια εχει αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα?
http://www.gadgetsdealer.com/Wholesale-Cree-LED-Flashlights-c-875.html

εχω βρει κατι καλες τιμες και το σκεφτομαι.

Δεν ετυχε. Αλλα αφου εχει paypal δεν πρεπει να ανησυχεις ιδιαιτερα. Κανε μια μικρη παραγγελια και δες. Μπορει να ειναι η αρχη μιας καλης συνεργασιας, οπως εγινε προσφατα με το fasttech που ειναι καινουριο μαγαζι αλλα πολλα υποσχομενο.

Αλλη μια σημερινη παραλαβη!.. Γενικα μ αρεσουν πολυ τα φθηνα φακουδακια. 1ον επειδη ειναι φθηνα, και 2ον επειδη αμα βγουν μαπα δε κλαις πολα χρηματα.. σκαναρω ανα καιρους το ebay και αν δω κατι ενδιαφερον το χτυπαω..
Μουρθε λοιπον σημερα ενας Ultrafire που οταν τον δεις απο κοντα ειναι λιγο απιστευτο οτι κοστιζει μονο 5ε... Λεει οτι εχει Q5 Led, παιρνει ΑΑ και 14500 και εχει 1 Mode ... Με την 14500 φεγκοβολαει πολυ καλα! Ταμαμ!

Αν ειναι ετσι, μου φαινεται οτι πρεπει να γινεις και εσυ μελος του BLF (budget light forum). Το φορουμ των φτηνων/τσιπικων φακων! Εκει να δεις μαρκες..
Κανουν συχνα πολλες κληρωσεις τετοιων φακουδακιων οποτε αν κερδισεις σου ερχεται και τσαμπα! Εγω ειμαι ηδη μελος και εχω κερδισει 1-2 φορες. :))

Τί παρέλαβα σήμερα;;;
Πριν:
IMG_1401_zpsdbdaad75.jpg

Μετά:
IMG_1402_zpsf18ed195.jpg

Αγορασμένο από illuminationsupply.com, τοποθετήθηκε σε ένα HD2010 και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!!!