Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

ultrafire hd2011 απο wallbuys το οποιο παραγγελθηκε αρχες Δεκεμβριου (9,99$)
p2246228.jpg

ειναι παρομοιο με το UF-2100 δυστηχος δεν στεκεται,προς το παρον του εβαλα ενα driver 3,4Amps με low firefly
p2246225.jpg

Μου ήρθε και εμένα χτές ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ με δέμα με 8 μπαταρίες eneloop 2000mHa! απο Nkon:grinning-smiley-043

*Η πρώτη αγορά που έχει σχέση με φακούς:cool:

Last edited:

Καλοριζικα παιδια!
Nexus, καλη αρχη και σου ευχομαι συντομα να φτασεις το επιπεδο του ΝF, παραπανω (και να μονταρεις στη στιγμη τα φακουδακια που θα παραλαμβανεις :))

Σε τι αποδοση το μετετρεψες το UF HD2011? Aπο 1000 (κινεζικα?) λουμενς τι το εκανες?

παρεληφθη...σχετικα γρηγορα
ωραιο φακουδακι ,τελικα...θα δουμε και στην χρηση,αλλα ηδη το κοκκινο ledaκι με εχει φτιαξει :a0210:
πολυ καλο και το knurling...σαν λιμα ειναι :music-smiley-005:

PICT0006_zps40567610.jpg

PICT0007_zps77f141f7.jpg

PICT0008_zps1a36c562.jpg

PICT0009_zps25feb323.jpg

PICT0010_zpsad5029b6.jpg

Καλοριζικος Aπολλωνιε!!!! Ειναι φανταστικο και πληρες φακουδακι και θα το χαρεις παρα πολυ.
Διαβασε το μανουαλ, εχει αρκετα πραματακια. Σου λεει και το βολταζ της μπαταριας με το κοκκινο λεντακι. Μπορεις να απομονωσεις το λεντακι που αναβοσβηνει αν θες.

Αυτο με τη λιμα που ειπες ηταν καταπληκτικο φιλε, πολυεργαλειο τελικα ο EC2!! :flipout:

το κανονικο drive εδινε 2amps ,θεωρειτικα 500-600 lumens ισως, επειδη ειναι και μικρος φακος δεν εχει μεγαλο κατοπτρο.τωρα τραβαει 3,4Αmps,θεωρειτικα 900+ αλα παλι δεν νομιζω λογο μεγεθους του φακου.στο μελλον θα γινει XML2 με 3,8Αamps driver.

Last edited:

thanks ! το operating τα εχω μαθει απεξω πριν τον παραλαβω :smash:

ενδιαφερουσα λεπτομερεια...το λουρακι του εχει ενα μικρο σιδερακι που βοηθαει στην σταθερη αλλα και πολυ ευκολη αυξομειωση του σφιξιματος !
ειναι το πρωτο τετοιο λουρακι που εχω συναντησει και ειναι πολυ πρακτικο...παντα ηθελα κατι τετοιο ,και επρεπε να το κανουν περισσοτεροι ετσι !

Έχω ένα "άρρωστο" συνάδελφο που κάθε λίγο και λιγάκι μου δείχνει τα νέα αποκτήματά του. Φυσικά κατέχει και το παραπάνω EC2 αλλά και τον EC1.

Προχθές, μου έδειξε αυτό το μικρό "τέρας", τον NiteCore TM15! Παρόλο που η επίδειξη έγινε ντάλα μεσημέρι, έμεινα με ανοικτό το στόμα!!!

1-1_TM15_en.gif

το κανονικο drive εδινε 2amps ,θεωρειτικα 500-600 lumens ισως, επειδη ειναι και μικρος φακος δεν εχει μεγαλο κατοπτρο.τωρα τραβαει 3,4Αmps,θεωρειτικα 900+ αλα παλι δεν νομιζω λογο μεγεθους του φακου.στο μελλον θα γινει XML2 με 3,8Αamps driver.

Προφανως το φακουδακι το αγορασες επειδη ειναι ιδανικο για την μοντα που εκανες.
Δεν υπαρχουν σκετα σωματα χωρις λεντ γι αυτον το σκοπο ομως? Η ηθελες ακριβως αυτες τις διαστασεις του UltraFire που αγορασες?

Έχω ένα "άρρωστο" συνάδελφο που κάθε λίγο και λιγάκι μου δείχνει τα νέα αποκτήματά του. Φυσικά κατέχει και το παραπάνω EC2 αλλά και τον EC1.

Προχθές, μου έδειξε αυτό το μικρό "τέρας", τον NiteCore TM15! Παρόλο που η επίδειξη έγινε ντάλα μεσημέρι, έμεινα με ανοικτό το στόμα!!!

1-1_TM15_en.gif

Για να τον εντυπωσιασεις και συ, πες του οτι παρηγγειλες αυτον.

sku_173160_101.jpg

http://www.manafont.com/product_inf...ory-flashlight-titanium-finish-418650-p-11732

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Πω , πω !! Πολύ πράμα έπεσε . Καλορίζικα τα φακού δια σας παιδιά και καλοφώτιστα .
Χιώτη ευχαριστώ , έχω όντως ξεφύυυυυυυγ , και θα καταλάβεις τι εννοάω προσεχώς .

Με ενδιαφέρει ο FandyFire Queen, http://www.fasttech.com/products/16...fire-queen-cree-xm-l-t6-635lm-5-mode-led-flas,
θα λειτουργήσει με RCR 123A, δηλαδή με Rechargeable Li-ion; Από αυτά που βλέπω, και ο Fandyfire Rook βγάζει 635 lm max. Αξίζει λέτε ή επειδή είναι ανώνυμος να προτιμήσω κάτι άλλο;

Εγω εχω αγορασει απο την Φαστ τεκ τον φανδυ φαηρ ρουκ και τα 600λουμενς που γραφει τα πιανει. Το ιδιο πιστευω θα ισχυει για τον φανδυ κουην. Σιγουρα αξιζουν τα λεφτα τους.
Eπειδη μου αρεσε ο ρουκ, εχω ηδη παραγγειλει και περιμενω τον μεγαλο φανδυ των 4χ18560, 1800λουμενς.

Ηρθε απο illumination supply σημερα ο Zebralight sc52! Στο γνωριμο σπαρτιατικο κουτακι που ειχε ερθει και ο SC51 με μονο 2 ο-rings και οδηγιες χρησης:)
Βεβαια στο κουτακι ηταν και η μπαταρια ΑΑ Li-ion που ειχα παραγγειλει ετσι το περιεχομενο μου φανηκε πιο πλουσιο αυτη τη φορα!

D7K_1738.jpg

Καλορίζικο , πολύ ωραίοο φακουδάκι , το σκεύτομαι και γω σοβαρά.

Κατα τη γνωμη μου, ωραιο με την αντικειμενικη εννοια δεν ειναι, υποκειμενικα ομως και με την τεχνολογια που κουβαλαει, μπορει:)
Ολα τα λεφτα ειναι τα 500 λουμενς με ΑΑ 14500 λιθιου. Ας κραταει 1 λεπτο. Απο κει και περα, το πολυπλοκο UI δεν με συγκινει καθολου.

Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι το moonlight mode ενεργοποιειται αμεσως αν θελεις. Και βεβαια το γεγονος οτι βγαζει 280 λουμενς με μια αλκαλικη/ΝιΜΗ μπαταρια ΑΑ. Γεγονος το οποιο θα πιστοποιησω το βραδυ.

Παντως για 1xAA EDC προτιμω χιλιες φορες τον Nitecore EA1. Περα απο το εξαιρετικο throw και ικανοποιητικη φωτεινοτητα, χαιρεσαι να περιεργαζεσαι τις λειτουργιες του. Ερχεται και πληρης με ολα τα accessories που χρειαζονται.

γούστα είναι αυτά. εγώ το UI τις ζέβρας θεωρώ το καλύτερο και το πιο βολικό. είναι να συνηθίσεις, μετά δεν θες τίποτα διαφορετικό. εχω 5 φακους zebralight και μέχρι στιγμή ( δεν ξερω τι θα γίνει στο μέλλων ) τους θεωρώ καλύτερους φακούς που είχα αγοράσει. δικιά μου γνώμη έτσι.

Ηρθε ενα gadget φακουδακι το Nitecore Sens mini σχεδον σαν μια ΑΑ σε υψος!

Η sens σειρα τελικα ειναι πολυ βολικη! Αντι να στριβεις τη κεφαλη για να αλλαζεις modes, αλλαζει μονο του αναλογα που δειχνεις.
Επισης μπορεις να το αναψεις σε συγκεκριμενο mode που να μην αλλαζει (high,medium or low), αναλογως πως κρατας τον φακο την στιγμη που τον αναβεις!

D7K_1814.jpg