Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παρελαβα και γω σημερα ενα Light Meter (Lux meter) μεχρι 200,000 lux, απο Κινα μονο 12 ευρω!!! Η παραγγελια εγινε στις 15/2 και παρελαβα σημερα 1/3.
http://www.ebay.com/itm/360528054246?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Καιρο ηθελα να αγορασω ενα, ετσι για την πλακα μου, για να μετραω συγκριτικα την φωτεινοτητα των φακων μου.
Η μοναδα μετρησης ειναι το Lux και οχι το Lumen, αλλα δεν με πειραζει. Οι οδηγιες ειναι στα κινεζικα αλλα τα πραγματα ειναι απλα, θα βγαλω ακρη..:))

D7K_2228.jpg

Ηρθε και το δωρο που κερδισα απο προσφατο giveaway στο BLF.

Δυστυχως τον ειχα αγορασει 1 μηνα πριν. Ειναι ο αρχοντικος Olight S20 baton με τον μαγνητη στην ουρα, μαζι με το χρησιμο diffuser/traffic wand.

D7K_2231.jpg

Καλοριζικα τα φακουδακια!!
Ολα ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια τους!!

Το δε μικρο Τank007, πιστευω οτι ειναι το best value for money 1χΑΑΑ.

Ευχαριστώ παιδιά. Ο tank είναι ότι πρέπει σε σχέση απόδοσης τιμής και με αρκετά λουμενς . Μόλις παρέλαβα tm26 ....από ΕΛΤΑ δίχως καμία επιβάρυνση!!!!

Τα ΕΛΤΑ ειναι αλλο πραμα, o καλυτερος μας φιλος :))

Ειμαι περιεργος πως θα σου φανει η φωτεινοτητα του ΤΜ26 σε σχεση με τον ΤΝ30 ΧΜ-L2 που εχεις!

Περιμένω κάτι μπαταρίες από Fasttech για να τους βάλω δίπλα δίπλα θα προσπαθήσω να κάνω μια σύγκριση και να ανέβασω βίντεο στο tube!

Ηρθε σημερα ο Olight i6 που παραγγειλαμε με το groupbuy απο το wallbuys και μας ηρθε στα $19...!!

Nα σημειωσω οτι εφυγε στις 20/2 και εφτασε Ελλαδα 2/3, σε 10 μερες με Free shipping και συστημενο (με μικρο χαρτοκιβωτιο οχι με φακελλο)!! Hταν η πρωτη παραλαβη απο αυτο το site. Νοt bad wallbuys..

To φακουδακι ειναι πολυ καλοφτιαγμενο, ποιοτικο, με αψεγαδιαστο ματ φινιρισμα, βαρυ/στιβαρο και απλο στη χρηση. 2 σκαλες με instant on. Μου εκανε εντυπωση το ποσο ευκολα και μαλακα βιδωνει το tailcap.
Η μπαταρια ακουμπαει σε 2 ελατηρια στους πολους (ενα στο tailcap, ενα στο σωμα κοντα στην κεφαλη) για αποφυγη ζημιας απο κραδασμους. Ειναι πολυ καλος thrower, γραφει 200 μετρα και αρκετα φωτεινος.

Το μεγεθος του ειναι ιδανικο για 1χ18650 φακο και το κρατημα του απλα καταπληκτικο με το cigar grip που εχει.

Το μονο μειον που βλεπω ειναι οτι στην ψηλη σκαλα εχει διαρκεια 1 μονο ωρα. Η μια ωρα ομως ειναι συνεχης στα 400 λουμενς οπως ειδα απο διαγραμματα. Η χαμηλη σκαλα δινει 80 λουμενς για 6 ωρες.

Aψογη και πληρης η συσκευασια του Οlight i6, με ποιοτικη θηκη και ποιοτικο lanyard, 2 ο-rings και οπως παντα μπαταριες.

paladin.jpg

Τον παρέλαβα και εγώ σήμερα, πριν λίγο... αλλά σε φάκελλο. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από τον Χιωτη. Μ' αρέσει η απλότητα του και η στιβαρή του κατασκευή... Τον δοκίμασα και με τις CR123 και με 1 18650 αλλά για να δω διαφορά (?) στην απόδοση με τις δε και την μεν πρέπει να τον τεστάρω βράδυ....

Τον παρέλαβα και εγώ σήμερα, πριν λίγο... αλλά σε φάκελλο. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από τον Χιωτη. Μ' αρέσει η απλότητα του και η στιβαρή του κατασκευή... Τον δοκίμασα και με τις CR123 και με 1 18650 αλλά για να δω διαφορά (?) στην απόδοση με τις δε και την μεν πρέπει να τον τεστάρω βράδυ....

Kαλοριζικος και σε σενα!
Ισως μου ηρθε σε κουτι γιατι μπορει καταλαβαν οτι συμμετεχω και σε αλλα αγγλοφωνα φορουμ για φακους, ετσι για να πω καμμια καλη κουβεντα για τη συσκευασια τους...:))

Την διαφορα των 3βολτ με τα 3.7+ volt των επαναφορτιζομενων δεν ξερω αν θα καταλαβουμε με γυμνο ματι. Εγω δεν μπορεσα.
Το βραδυ θα το τσεκαρω με το φωτομετρο που αγορασα προσφατα, για αυτον ακριβως τον λογο.

Παρεμπιπτοντως, με το φωτομετρο διαπιστωσα μεγαλη διαφορα φωτεινοτητας μεταξυ του ΤΝ31 ΧΜ-L kai TN31 XM-L2, που με γυμνο ματι δεν μπορεις να διακρινεις ευκολα. Και μιλαμε για αρκετη διαφορα 15%-20%

E ρε πραμα που σαλευει, καλοριζικα και παλι :))

Πως ειναι στο κρατημα ο ΤΜ26, ειναι βολικος? Λιγο παχουλος μου φαινεται. Ειναι συγκρισιμος σε φωτεινοτητα με τον ΤΝ30?

Φιλε Χιωτη, ο ΤΜ26 ειναι αρκετα πιο μικρος του ΤΝ30 θα ελεγα. Εχει πολυ ωραια οθονιτσα που σου δινει τις διαφορες πληροφοριες εχει SOS και BEACON modes που δεν συναντας συχνα σε φακο περα απο STROBE mode.
Ανεβαζει θερμοκρασια στους 60 βαθμους και μετα πεφτει στα 1700 λουμενς. Ειναι λιγο αβολος στο κρατημα οταν πιανει τους 60 βαθμους (τον δοκιμασα σε θερμοκρασια δωματιου 22 βαθμων) αλλα για χειμωνα δεν με πειραζει καθολου οταν εξω εχει 4 με 6 βαθμους! Εχει θεση για τριποδα που ειναι πολυ εξυπηρετικο και ερχεται με φορτιστη οποτε δεν χρειαζεται να κουβαλας και φορτιστη μαζι σου!! Ειναι το ιδιο παχυς οσο ο ΤΝ30 στο κυριως σωμα που δεχεται τις 4 μπαταριες και μετα φαρδαινει λιγακι. Για τα χρηματα που εδωσα περιπου 202 ευρω πιστευω πως ειναι παρα πολυ καλος και νομιζω πως ειναι ενα ισως και δυο κλικ πιο πανω σε ποιοτητα και τεχνολογια σε σχεση με παρομοιους φακους.

Nαι, σωστα το λες, παραπλανα το μεγαλυτερο υψος του ΤΝ30.
Δεν το συζηταμε, ο ΤΜ26 φαινεται ξεκαθαρα πολυ ποιοτικος φακος και γεματος καινοτομιες.

Οταν τους δοκιμασεις, πες δυο λογια για την φωτεινοτητα και των δυο.

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ενά ακόμη "toy" οπως λέει και ο φάκελος από έξω... (china rulez!)...

VHF/UHF, στα 2 Watt

Πολυ ωραια τα παιχνιδακια σας (μαλλον ζηλευω και θελω και εγω ) ...

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Δεν παρέλαβα εγώ, αλλα φίλος τον D25 clicky Ti ...

δυνατός και αξιολάτρευτος!!

νομίζω όμως οτι τελικα δεν φοράει ΧΜL2 (?) αν κρίνω απο την επιφάνεια του led.

2013-03-05_16-11-49.jpg2013-03-05_16-15-02.jpg

Ωραία παιχνίδια παιδιά να τα μαζέψουμε να παίξουμε μια μέρα όλοι μαζί χαχαχαχα!
Ωραίο το ΤΜ26 καλορίζικο, πράμα που σαλεύει!!!

Α ρε τυχεροι οι εκ των Αθηνών!