Τι παραλάβαμε σήμερα...

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

πάντως μάγκες αν σας φορολογήσει το κράτος με το κομμάτι θα έχετε πρόβλημα!:flipout::flipout::flipout:

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Tα δικα μου ομως ειναι... gifts και samples.
Ειμαι καλος ανθρωπος φαινεται και οι αγαπητοι Κινεζοι το εχουν εκτιμησει αναλογα και μου στελνουν αβερτα δωρα.

Αλλο ενα gift, του ενος ευρω, απο το fasttech που ξεχασα να αναφερω..To πουλακι τσιου, κυριολεκτικα!! :))

Κανει τσιου οποτε φταρνιζεσαι η μιλας πολυ δυνατα :flipout:

http://www.fasttech.com/products/0/...-battery-powered-sound-activated-chirping-bir

View attachment 91247

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Δεν παίζεσαι λέμε !!! Θα το χτυπήσω και εγώ για την εγγονή μου ....

Τώρα άμα σου ευχηθώ "καλά τσίου να 'χεις" είναι καλή ευχή ή όχι ?? :jester:

χα χα!!
Mια χαρα ειναι το 'καλα τσιου να'χεις', αν και το 'καλοτσιριχτο' ειναι η ευχη που θα χρησιμοποιουσα εγω για το συγκεκριμενο πουλακι, και πιο ευηχη :))

Hρθε σημερα η αγορα απο group buy του ThruNite Archer 1A! Aπο τους ομορφοτερους 1χΑΑ φακους που εχω!!

1xAA/14500, XP-G2 led, 178lumens, 184m throw, waterproof, 10 μετρα αντοχη απο πτωση, moonlight mode, θηκη, αρχοντικο φακουδακι και πανεμορφο. Τι αλλο να ζητησεις για ΕDC!!!

8619294812_671be9f94f_b.jpg

Περισσοτερα για τον φακο αργοτερα στο νημα Thrunite.

Καλοφώτιστος Χιωτη !!

Που είναι ο δικός μου ?? οεο?? τον περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα...

Έχει τα μέσα ο Χιώτης και του τον έστειλαν με κουριερ ενώ εμάς με το καράβι...!

Μολις παρελαβα και'γω τον ThruNite Archer 1A..! (ηρθαν τα δωρα των Κινεζων..)
Εχει και memory που (καποιες φορες) χρησιμευει..

Ηρθαν απο fasttech και οι μπαταριες λιθιου που ειχε αναφερει ο asot.. Την ιδια μερα, καλο αυτο!
http://www.fasttech.com/products/1420/10001898/1136600-nice-15v-3000mah-aa-lithium-batteries-2-pack

Αντε να βραδιαζει..

Last edited:

Άντε να βάλω και εγώ κάτι
CRKT Folts Minimalist Neck Knife Bowie

$T2eC16hHJF0FFZ4Nc5mKBR(Edog6oQ~~60_57.JPG

Πριν μια βδομαδούλα παραλαβή

Παρέλαβα σημερα τον καινούρο μου φακο

230cc6e6-e8da-4b32-af4e-b0afedcf02db_zps0485a87c.jpg

Μολις τον ανοιξα δεν εχασα χρονο και του εβαλα 2 καινουριες μπαταριες cr123a(αφου ακομα δεν ηρθαν οι 18650 με το φορτιστή) να δω αν ειναι οκ. Ματαια...δε δούλευε.
Φανταζεστε την αγωνία μου και την απογοήτευση που πήρα. Λεω δεν μπορει κατι δεν εχω κανει σωστα.Ηδη σκεφτομουν την επιστροφή του απο εκει που ήρθε :violent-smiley-030:
Αφου λοιπον βιδωνα-ξεβιδωνα να τσεκάρω μηπως δεν κανει κατι καλή επαφη παλί τιποτα..

Λεω θα βαλω αλλες μπαταριες και ανοιξα τον προηγούμενο φακό βγαζοντας τις δύο energizer λιθιου που ειχε μεσα. Εκει ξαλαφρωσα,ειδα ότι δουλευε κανονικα.
Δεν περιμενα οτι δε θα δουλευε με μπαταριες που δεν ειναι λιθίου.

Ειναι ο πρώτος μου σοβαρος led φακος και μου εχει δώσει πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις. Τωρα περιμένω τις 18650 με το φορτιστη να τον δω καλύτερα.:2thumb22sup:

Fenix και σειρά tk είναι πολύ καλός συνδυασμός. Θα χτυπήσω κάποια στιγμή και εγώ έναν tk

Την έχω πατήσει και εγώ με καινούργιες μπαταρίες cr123a που δεν δούλευαν σε φακό, ενώ άλλης εταιρίας δούλευαν κανονικά...

Καλοριζικο το φακουδακι! Απο τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα tactical flashlights 1x18650.

Το σουλουπι του με το cigar grip μου θυμιζει τον Olight i6.

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν δουλευε με τις cr123a, λιθιου ειναι και αυτες οπως ξερεις, προφανως ομως αυτες που εβαλες ηταν αδειες η των 3ν η και τα δυο. Για μετρησε τις, απο περιεργεια.

Aπο το κουτι τις έβγαλα, ηταν σφραγισμένες. Μετα τις έβαλα στο surefire και δουλευαν κανονικα. Aυτες εδω ειναι http://www.ebay.co.uk/itm/160994804922?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649. Μαλλον ειναι λιθίου αλλα δεν ειδα να το εγραφαν πάνω στην μπαταρία.

Χαιρομαι που εγκρινετε το φακουδάκι! Ξερω υπάρχουν και καλύτερα αλλά πιστεύω οτι για εμένα ειναι πολύ δυνατος σε σχέση με αυτο που ειχα :firstprize:

Aπο το κουτι τις έβγαλα, ηταν σφραγισμένες. Μετα τις έβαλα στο surefire και δουλευαν κανονικα. Aυτες εδω ειναι http://www.ebay.co.uk/itm/160994804922?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649. Μαλλον ειναι λιθίου αλλα δεν ειδα να το εγραφαν πάνω στην μπαταρία.

Χαιρομαι που εγκρινετε το φακουδάκι! Ξερω υπάρχουν και καλύτερα αλλά πιστεύω οτι για εμένα ειναι πολύ δυνατος σε σχέση με αυτο που ειχα :firstprize:

έχω και το φακό και είχα και τις μπαταρίες αυτές, αν θυμάμαι καλά παίζαν μια χαρά στον ΤΚ15!Κάτι τρελλό θα συνέβη, όταν είναι να τα πούμε μια μέρα θυμήσου να τα κρατάς να το δούμε!
Ο φακός είναι εξαιρετικός μη το σκέφτεσαι καθόλου, είναι πολύ ισσοροπημένος. Το αν αγόραζες πιο δυνατό φακό θα έχανες κάτι άλλο, όπως αξιοπιστία, throw(πόσο μακρια φέγγει, εστίαση),προβλήματα υπερθέρμανσης ή ποιότητα κατασκευής, Εξαιρετικός για tactical!

Last edited:

Hρθε σημερα ο μικρος 1χΑΑΑ και φτηνος $8, FandyFire S1-1. http://www.fasttech.com/products/0/...fire-s1-1-cree-xp-e-q5-100-lumen-ultra-mini-l
Πολυ συμπαθητικος και περιποιημενος. Αναβει περιστρεφοντας την..ουρα! Πρωτη φορα συναντω τετοιο συστημα. Αβολο, αλλα ενταξει, ειναι φωτεινο φακουδακι και καλος thrower.
Η φωτεινοτητα του περιοριζεται λιγο πανω απο τα 60 λουμενς. Καμμια σχεση με τα 100 που λεει η FastTech αλλα μια χαρα φωτεινοτητα ειναι, και μαλιστα λιγο ανωτερης αυτης του ThruNite TiS και του DQG ii.

To ποση ωρα τα κραταει αυτα τα λουμενς, ειναι ενα θεμα. Θα το τσεκαρω αργα η γρηγορα, οπως θελω να τσεκαρω και αλλους φακους αλλα βαριεμαι.

8631577815_d1e0cd6002_b.jpg

παρελαβα και εγω αυτες τις μερες απο το γνωστο και αγαπημενο πλεον fasttech,
skyray king και trustfire14500. η θηκη για τις μπαταριες δωρο!
ο φακος ειναι πιο μικρος απο οτι περιμενα και σε γενικες γραμμες αρκετα καλος για τα λεφτα του!

20130408_224637.jpg

Ήρθε και εμένα τελικά σήμερα ο Archer 1A, ο πρώτος μου thrunite.

Καλοριζικα παιδες.
O SKR ειναι ο καλυτερος budget flooder και σε πολυ καλη ποιοτητα για την τιμη του.
Ο Αrcher 1A o καλυτερος 1χΑΑ thrower και απο τους φωτεινοτερους. Ασε που λεει οτι αντεχει πτωση απο τα 10 μετρα (που ψηνομαι να δοκιμασω..:))