Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ωραιο το φενιξακι, σταθερη αξια! Καλοριζικο!

Το οτι δεν στεκεται στην ουρα του, να πω την αληθεια, δεν με εχει ενοχλησει καθολου.

Για καποιο λογο, ποτε δεν χρειαστηκε να βαλω φακο να στεκεται ετσι. Μα ποτε!! Ειμαι ο μονος?

Σε μια κατάστση επιβίωσης θα έρθει η ώρα που θα χρρειαστεί.

Και νομιζεις οτι θα βρεθει ευκολα επιπεδο μερος για να κατσει ο φακος ορθιος? ειδικα σε κατασταση επιβιωσης?

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι εξω μπορει να ειναι και μέσα σε ενα γιαπί, ή μεσα σε ένα σπίτι που δεν έχει ρευμα. Για εξω υπάρχει αυτό αυτο που κρεμιέται και ειναι εξαιρετικό http://www.fenixlight.com/ProductMore.aspx?id=61&tid=20&cid=6#.Uml3CVO1vpg
Νομιζω για να έχει χρησιμότητα ένας φακός που μπορει να στέκεται πρέπει να υπαρχει ταβάνι

Last edited:

Χρησιμοποιώ εγώ κάθε μέρα στο δωμάτιο επειδή έχει καεί λάμπα τον d25lc2 που κρατάει και η μπαταρία, μου αρέσει τόσο πολύ σε σχέση με το φωτιστικό ταβανιού που αγόρασα σποτάκι κανονικής λάμπας όμως και όχι led γιατί πήρα και dimer.

Με την λάμπα led μου είπαν οτι δεν μπορεί να δουλέψει το dimer.

Παρελαβα σημερα ενα μικρο φλογιστρο με διαφανο σωμα για να βλεπεις ποσο αεριο υπαρχει.
Φτηνο και πολυ καλο. Εχει και ανταλλακτικη μυτη για κολλησεις. Aπο ebay ~$6.

10561680535_850453c496_b.jpg

Επειδή είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά
γράφει πουθενά στο κουτί ή επάνω ότι έχει καμία πιστοποίηση?

Θέλω και εγώ ένα για μικροδουλειές αλλά φοβάμαι, λόγω αστοχίας, μη σκάσει στη μούρη μου κάποια στιγμή.

χαχα, θα αστειευεσαι βεβαια, αν και εχεις δικιο.

Παντως μην ανησυχεις, και οι περισσοτεροι φτηνοι αναπτηρες δεν ειναι περισσοτερο ασφαλεις.

Αν θελεις μεγαλυτερη ασφαλεια, πρεπει να πας σε επωνυμο πραμα και σε πολλαπλασια τιμη και σε αρκετα μεγαλυτερο μεγεθος.

Προσωπικα δεν μου εχει τυχει ποτε αστοχια φτηνου φλογιστρου. Και εχω χρησιμοποιησει παααρα πολλα.

Αν θες ποιοτικότερο τότε Ντρέμελ. Αλλά κάνει 50 κι όχι 6$. Όμως παίρνεις κι ένα σωρό διαφορετικές κεφαλές για πυρογραφία, κολλήσεις και κοπές.

αυτο εχω και εγω και το χρησιμοποιω για πολλα πραγματα. Οχι ομως για κολλησεις σε ευαισθητα ηλεκτρονικα.

Γενικα ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο που κανει την δουλεια του σχετικα με την εφαρμογη εχεις.

Εμενα με εχει βολεψει απιστευτα. Ειδικα οταν εχω να κανω με θερμο συστελλομενα

Θέλω δύο τέτοια, από που το πήρες;
Είναι το παλιό μεταλλικό, όχι σαν αυτά του Τζάμπο ε;

Καλα τετοια σε ειδη camping.Του τζαμπο τα χα παρει για ενα beach party κ τα μισα παρουσιασαν διαρροη...

Πολυ ομορφα και παραδοσιακα τα φαναρακια.

Αχρειαστα να'ναι..

Δεν ειναι καθολου αχρειαστα, το καλοκαιρι στολιζω με δαυτα τη βεραντα στο εξοχικο και φτιαχνω ατμοσφαιρα τα βραδια.