Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Μάγκες ευχαριστώ για τα καλορίζικα.
Δεν ασχολήθηκα χθες στο σπίτι με τον φορτιστή παρά μόνο σκάναρα το manual (όπως κάνω με όλα τα manual ώστε αν χρειαστώ κάτι να τα έχω εύκαιρα στο pc) και έριξα ένα μάλλον βιαστικό διάβασμα.
Για οτιδήποτε καινούργιο θα γράψω στο αντίστοιχο thread (Μπαταρίες - Φορτιστές) . Αν σας ενδιαφέρει πάντως μπορώ να "ανεβάσω" το manual του OPUS...

Ναι, θα μπορούσα και έτσι... αλλά πιο απλά μου κάθεται και με βολεύει να τα σκανάρω... :rolleyes:

DSC_1068_mini.jpg

Επιτέλους έφτασαν μετά από σχεδόν 3 μήνες Panasonic Protected NCR18650A 3100mAh (Παραγγελία από Fasttech)

Με την 16340 ίσως έχω κάνει πατατιά επιλογή μιας και δεν το είχα ψάξει και πολύ, όπως και για τις panasonic άλλωστε.

μπα ειναι λιγο καλυτερη απο οτι νομιζεις..εγω και ο Τεο χρησιμοποιουμε τις αντιστοιχες 14500 στος φακους μας

Opus BT-C3100 και 2x 26650 Keeppower IMR4200

DSC_1082_mini.jpg

Πριν μερικές μέρες πήρα και έναν iMax δανεικό από έναν φίλο οπότε θα έχουμε συγκριτικό μέτρησης χωρητικότητας.

Σήμερα το πρωί "παρέλαβα" στο χέρι τον Olight i3 EOS σε ένα επιπλέον κομμάτι !! Πιάνοντας τον από την κεφαλή και τραβώντας τον έξω από την τσέπη του μπουφάν (χωρίς ιδιαίτερη δύναμη ή πίεση) είχα το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες...

IMG_203_zpszlr1n0fq.jpg

IMG_202_zpslidpfhsd.jpg

IMG_201_zpsbf2vkcbq.jpg

IMG_20_zpsrjdvl86s.jpg

Τον έχω (είχα...) 2 χρόνια τώρα στα κλειδιά του σπιτιού. Άραγε υπάρχει τρόπος να κολλήσω τα 2 κομμάτια της κεφαλής ? έτσι για το γαμώτο δηλαδή... ήταν από giveaway του Χιωτη, πριν 2 χρόνια :smile:

Απάντηση: NexTorch TA40

Nextorch TA40 // Σε ένα διαγωνισμό λοιπόν της εταιρίας στο FaceBook γράφτηκα και ήμουν ένας από τους 3 "νικητές" - κέρδισα το TA40 μοντέλο της εταιρίας.
Ο φακός έφτασε τάχιστα (5 μέρες) από τον ΣΟυηδό αντιπρόσωπο σήμερα και είχα την ευκαιρία να τον περιεργαστώ προ ολίγου.
Πολύ καλή κατασκευή (ριξτε μια ματια στο πάχος των τοιχωμάτων σε σχέση με τον Olight S20 που έχω για EDC), σωστές διαστάσεις, εξαιρετικό φινίρισμα, XM-L2 (1040 lumens), 1 x 18650 ή 2 x CR123 (με "adaptor/sleeve") και κερασάκι στην τούρτα, υποδοχή φόρτισης από USB (5volt) πάνω στον φακό (εφόσον χρησιμοποιείται LiIon μπαταρία)
Με (σχετικά ακριβή) τιμή στην Ευρώπη, περίπου 99 λιανική
Ο φακός ^^^ βγήκε προς πώληση στις αγγελίες

Απο Fasttech μεσα σε 10 μερες μου στάλθηκαν σημερα 2 μικρά φακουδακια που είχα παραγγείλει έναν trustfire mini-02 και ένα ultrafire-c7s άριστα κ τα δυο μικρά. Με τον trustfire να υπερτερεί πολυ σε εξωτερικό χώρο, ενώ σε κλειστό χώρο δεν φαίνεται μεγάλη διαφορά ανα μεταξύ τους. Δηλωμένα 480lumens το trust Kai 230 το ultra. Μπαταρία cr και τα δυο.

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Μολις παραλάβαμε έναν φρέσκο ΕΑ11 της Nitecore (AA & 14500 μπαταρια), από Banggood (25 μέρες)

Περισσότερα στο νήμα της Nitecore

Nitecore1 (1).jpg

Καλησπέρα παιδιά και απο μένα.Πριν απο μερικό καιρό είχα συμβουλευτεί το φόρουμ για την αγορά ενός νέου φακού και τελικά σήμερα παρέλαβα μετά απο 12 μέρες τον Thrunite TN4A NW 1050lm απο amazon.de.Τον παρήγγειλα απο το επίσημο site της Thrunite αλλά τους είπα λόγο τελωνείου να μου τον στείλουn απο το ευρωπαικό τους κατάστημα στη Γερμανία.
fawtj4.jpg
fyh8he.jpg

2jfduls.jpg

2dtaqzs.jpg

Να μη ξεχάσω να αναφέρω οτι μου κόστισε 46 και είχε δωρεάν μεταφορικά!
Απο την πρώτη στιγμή που τον άνοιξα ήταν όπως τον φανταζόμουν ένας στιβαρός και καθώς πρέπει φακός με τα όλα του.Άν και μεσημέρι τον έβαλα στο turbo mode και φώτισε ολο το δωμάτιο.Ανυπομονώ να έρθει το βράδυ για να γράψω εντυπώσεις.
Τις μπαταρίες τις αγόρασα απο ελληνικό ιντερνετικό μαγαζάκι και μπορώ να πώ οτι πιάστηκα "Κότσος" αφού μαζί με τα μεταφορικά μου κόστισαν 39 .:smash::bigcry::HTEHETH63:
2j26gkn.jpg

2lbidjk.jpg

Απλά ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς που γνωρίζετε αυτα τα λαστιχάκια και το άλλο το άσπρο το πλαστικό πώς τα χρησιμοποιώ για πού είναι?
Ελπίζω να ήμουν όσο κατατοπιστικότατος μπορούσα.Για οποιαδήποτε ερώτηση παιδιά στη διάθεση σας!
Καλώς σας βρήκα και επίσημα πλέον.:SFGSFGSF::Banane0:-bye-

ta λαστιχακια μαλλον εξτρα θα ειναι για εκει που βυδωνει ο φακος ,το ασπρο πρεπει να ειναι για να αλαξεις τον διακοπτη ,μαλλον θα εχει λαμπακι ο διακοπτης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.candlepowerforums.com/vb...xAA)-review-RUNTIMES-BEAMSHOTS-VIDEO-and-more!

Καλορίζικος ο Trunite "miselakos" περιμένουμε εντυπώσεις μιας και στα χαρτιά τουλάχιστον είναι ο δυνατότερος 4xΑΑ της αγοράς και σε πολύ καλύτερη τιμή από τον ανταγωνισμό. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει μόνο έναν διακόπτη για on-off και αλλαγή mode (καλόμαθα από τον Nitecore ΕΑ41 φαίνεται)

Σε ευχαριστω Bakalako.Οι εντυπωσεις..χμμμ.Καλη ερωτηση!
Απλα σκεψου ενα φακο ο οποιος στα 300 μετρα. 100% σου κανει την νυχτα μερα και με φωτα δεξια αριστερα.Καποια στιγμη θα τον δοκιμασω σε απολυτο σκοταδι και θα ανεβασω φωτογραφιες.Παντως αν σκεφτετε καποιος να τον αποκτησει καλα θα κανει γιατι ειναι για 4×ΑΑ Νο1!!

Καλησπέρα και από μένα

Που λέτε ένα βράδυ που χάζευα στο κινητό έπεσα σε μια προσφορά του gearbest . Είχα και μια φαγούρα και λέω παράγγειλε : http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_174913.html , ένας φακουδάκι (ακόμα έστω) χρήσιμο είναι και στα λιγότερο απο δέκα γιούρια και μάπα να βγει κάπου θα τον χαρίσω . Σήμερα που λέτε παρέλαβα

Από φακούς δεν σκαμπάζω και πολλά , ότι χαζευω εδω μέσα , παντως επειδή την έχω ξαναπατήσει( στην φώτο έμοιαζε νορμαλ μέγεθος και αποδείχθηκε γαριδάκι) το σώμα είναι μεγαλούτσικο . Κατασκευή να υποθέσω αλουμίνιο και αδιάβροχη αν κρίνω από τις σχετικές τσιμούχες (δεν σκοπεύω να τον τεστάρω κιόλας) , δυο μπαταρίες λογικά απο 4.5 V η καθε μία , γεμιστήρα για 3ΧΑΑΑ , προστατευτικό αποσταστη να μην ζεσταίνει η μπαταρία το σώμα , φορτιστής και προσαρμογή για πρίζα EU . Για συσκευασία σακουλάκι πολυμπαγκ κινέζικο . Μανιουαλ και οδηγίες ούτε για δείγμα .Όπως είπα από φακούς δεν έχω ιδέα έχω (πέρα από ένα maglite mini με αναβαθμισμένο led και κουμπί με εξτρά λειτουργίες ) . Σαν πρώτη επαφή παντως οι εντυπώσεις είναι άριστες . 1200 λουμεν δεν νομίζω να κάνουνε την μέρα νύχτα αλλά ένα λάστιχο στο σκοτάδι θα βοηθήσουνε .

Last edited:

Καλοριζικος!
Νομιζω οτι εχω αγορασει και γω ακριβως τον ιδιο και τον εδωσα στον πατερα μου :)) Ιδια τιμη περιπου αλλα χωρις τις μπαταριες και τον φορτιστη.
Δεκα δολλαριακια με φορτιστη και 2 μπαταριες ειναι καλη τιμη και τη δουλεια του θα την κανει. Ειναι και ζουμ και εχει πλακα.

Η φωτεινοτητα βεβαια, οπως ειπες και συ, δεν πρεπει να ξεπερνα τα 500-600 λουμενς με το λεντακι που εχει. Για το ποσο αδιαβροχος ειναι καλυτερα να μην τον τσεκαρεις :))

Δες μονο οι μπαταριες λιθιουν να γραφουν 'protected'. Αν δεν εισαι σιγουρος βαλε μια φωτο κοντινη να δουμε τι ειναι. Ειναι σημαντικο να ειναι 'protected' αλλιως καλυτερα να χρησιμοποιεις τον ανταπτορα με 3χΑΑΑ.